Şimdi Ara

2004-2005 Polo hakkında görüşleriniz? 20 bin civarı VW önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar, iyi günler,

Bütçem 22 bin TL ve hatchback bir araba almak istiyorum. Fakat ara ara kardeşim de kullanacağı için otomatik olmak zorunda. Size sormak istediklerim

Almak istediğim araç 2004-2005 civarı bir Polo 1.4 Otomatik benzinli (dizel alabilecek durumum yok) , 50.000-75.000 km yapmış arabalar var piyasası 20-21 bin TL gibi sanırım. Ben açıkçası bu klasmanda bu fiyata daha kaliteli bir araba bulamadım,eski kasa Corsa var, kullandım hiç güven vermiyor.Hyundai,Kia,Daihatsu vs uzakdoğu düşünmüyorum. Babamda her zaman VW nin çok iyi bir araba olduğunu söyler ayrıca "Ben kardeşinle seni sokakta bulmadım bisküvit araba almayın adam gibi bişey alın" diyor

1. Yakıt sarfiyatı nedir? Otomatik şanzıman olacağı için daha fazla olacak ama dert değil
    2.İstanbul'da en iyi servis noktası neresidir? Şayet bir 2. el araç bulursam götürüp göstereceğim sağlam bir servis arıyorum.
    3.Yedek parça diğer arabalardan hallice pahalıdır tahmin ediyorum. Yan sanayii durumu nedir? Kolay parça bulabilirmiyiz?
    4.Vergi konusunda hiçbir fikrim yok aydınlatabilirseniz sevinirim, yıllık vergisi ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aopen700 -- 4 Nisan 2011; 11:25:45 >

• Bu arada bu hafta içinde bir araç alacağım için görüşlerinize acil ihtiyacım var arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aopen700

Öncelikle herkese iyi forumlar, iyi günler,

Bütçem 22 bin TL ve hatchback bir araba almak istiyorum. Fakat ara ara kardeşim de kullanacağı için otomatik olmak zorunda. Size sormak istediklerim

Almak istediğim araç 2004-2005 civarı bir Polo 1.4 Otomatik benzinli (dizel alabilecek durumum yok) , 50.000-75.000 km yapmış arabalar var piyasası 20-21 bin TL gibi sanırım. Ben açıkçası bu klasmanda bu fiyata daha kaliteli bir araba bulamadım,eski kasa Corsa var, kullandım hiç güven vermiyor.Hyundai,Kia,Daihatsu vs uzakdoğu düşünmüyorum. Babamda her zaman VW nin çok iyi bir araba olduğunu söyler ayrıca "Ben kardeşinle seni sokakta bulmadım bisküvit araba almayın adam gibi bişey alın" diyor

1. Yakıt sarfiyatı nedir? Otomatik şanzıman olacağı için daha fazla olacak ama dert değil
    2.İstanbul'da en iyi servis noktası neresidir? Şayet bir 2. el araç bulursam götürüp göstereceğim sağlam bir servis arıyorum.
    3.Yedek parça diğer arabalardan hallice pahalıdır tahmin ediyorum. Yan sanayii durumu nedir? Kolay parça bulabilirmiyiz?
    4.Vergi konusunda hiçbir fikrim yok aydınlatabilirseniz sevinirim, yıllık vergisi ne kadardır?

bende 2004 model Polo var, otomatik vites. 75TL benzin ile 170-180 km yol yapabiliyorum.(istanbul trafiğinde) Özellikle dikkat etmenizi isteyeceğim şey, bu araçların çoğunda ABS yoktur, mutlaka baktırın.
    En iyi servis yetkili servis, belli yaş araçlara indirim uyguluyorlar, 50-100TL fark yaratıyor sadece
    Yan sanayi bulabilirsin, İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorsan PMden tavsiye verebilirim
    Yıllık vergisi 500TL civarında olacaktır.

Bu arada, Honda Jazz'a bakmanızı da ayrıca tavsiye ederim.

• Merhaba
    bende 2004 Basicline , Otomatik vites var, 60.000 de, ortalama yakıt tüketimi 33-36 Kuruş...Ben yetkili servislerinde yaptırıyorum bakımlarını, yedek parçada herhangibir sorun yok.. MTV 2005 alırsan 523 TL , 2004 alırsan 300 TL... Segmentinde çok farklı ve kaliteli bir araba, arkadaşımda yeni kasa Fiesta var, farkı çok bariz hissediliyor. Fiesta yeni teknoloji motor olduğundan daha atak tabii
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler. Şu an işi gücü bıraktım ve deli gibi araba bakıyorum. Piyasa da bakmadığım araba kalmadı bu bütçeyle. Opel Corsa lara da bakıyoruz. Polo larda ABS meselesi biraz canımı sıktı bu kadar yakın yıllarda üretilen arabalarda ABS olmama ihtimali gerçekten biraz gıcık.. Dün bu kriterlerde 2 Polo yu (arkadaş,tanıdık arabaları) test ettim. Gerçekten çok hoş arabalar insana güven veriyor VW kalitesi hissediliyor. Yokuşlarda ve sollamalarda beklediğimden daha atik hafif bir araba olmasından dolayı sanırım. Şimdi kullandığım araba Mercedes B 180 CDI, 2000 motor dizel otomatik. Konfor olarak aralarında çok fark olur zannediyordum ama gerçekten Polo bu paralara alınabilecek en iyi araba gibi.
  • Hocam aynı dert bende de var 23 bütçem
    ya focus
    ya 2006 polo 17000 km de
    ya megane
    ya fusion
    çıldıracam ne alacagıma bi karar veremedim :(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.