Şimdi Ara

2004 audi a4 kaporasını verdik ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.araba.com/269977605/Audi-A4-16-Arac-Dolu-Modelidir-Degisen-yoktur

herhangi bir araç tecrübem yok babamla (o da tecrübeli oldugunu dusunur) birlikte bir yakınımız adına linkteki aracı 28bin'e satın aldık. Aracı dynamous da expertiz kontrolunden gecirdik ve ust ve arka bagaj disinda diger yerler boyalı ve sag arka camurluk değişmiş onun disinda altında önunde veya moturunda bir sıkıntı yok aracın 5664 deki sms sorgusunda 8 tane carpma kaydi var tarihleri birbirine yakin olan kayıtlar dikkat cekici. Acaba nasıl bir alışveriş yaptık bilemedim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• almışsınız hayırlı olsun demek kalır içinize sindiyse gerisi boş bu saaten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyyono

http://www.araba.com/269977605/Audi-A4-16-Arac-Dolu-Modelidir-Degisen-yoktur

herhangi bir araç tecrübem yok babamla (o da tecrübeli oldugunu dusunur) birlikte bir yakınımız adına linkteki aracı 28bin'e satın aldık. Aracı dynamous da expertiz kontrolunden gecirdik ve ust ve arka bagaj disinda diger yerler boyalı ve sag arka camurluk değişmiş onun disinda altında önunde veya moturunda bir sıkıntı yok aracın 5664 deki sms sorgusunda 8 tane carpma kaydi var tarihleri birbirine yakin olan kayıtlar dikkat cekici. Acaba nasıl bir alışveriş yaptık bilemedim?

Hocam almışsınız hayırlı olsun ama ilerde satmaya çalışırken çok büyük zorluklar sizi bekliyor diyebilirim. Şahsen ben olsam bu kadar kazası hasar kaydı olan aracı almazdım.

• Keşke şu hasar kayıtlarına fotoğraflarını da ekleseler de millet görerek alsa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hLL Performance -- 28 Ekim 2013; 19:24:23 >
  • Değişen yoktur demiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke almadan önce danışsaydınız ...

270.000 km...
    kazalı ...

Allah kolaylık versin diyelim
  • Değişene , boyaya kulak asmayın kendinizi boş yere üzmeyin Pozitif Düşünün.

28 bin tl'ye konforlu bir araç aldınız. Hasar kaydına gelince artık her olay hasar kaydı diye geçiyor arabanın aynası kırılsın kaskoya bildir 500 tl hasar kaydı çıkıyor normaldir.

Hiç sıkıntı etmeyin kendinize hayırlı uğurlu olsun Güle Güle bin
    in.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı olsun, ama hasarlı o kilometrede birde benzinli...
  • İmkan varsa vazgeçin...
  • birde galeri olması cabası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.