Şimdi Ara

2004 civic uğultu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psikolojik mi tam bilmiyorum ama arabayla giderken tam 90km civarı hızlarda hafif bir uğultu geliyor. sessiz bir yolda daha net duyuyorum bu sesi. ama çözemedim ne olduğunu... bilgisi olan var mı acaba...

• Benimde ona benzer bi sorunum var ama 90 km/h ile gidiyoken değilde her hızda kendini belli ediyo sol önden geliyo sanırım senin sesin nerden geldiği belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sağlam oto

Benimde ona benzer bi sorunum var ama 90 km/h ile gidiyoken değilde her hızda kendini belli ediyo sol önden geliyo sanırım senin sesin nerden geldiği belli mi?
    teker bilyası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

teker bilyası?

Alıntıları Göster
    Eğer lastikleriniz kışlık, vakumlu flansa uğultu normal.
    Onun haricinde porya (teker) bilyalarından geliyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth

Eğer lastikleriniz kışlık, vakumlu flansa uğultu normal.
    Onun haricinde porya (teker) bilyalarından geliyor olabilir.

Alıntıları Göster
    porya konusunda haklı olabilirsiniz çünkü aracın sağ arka porya değişmiş daha önce. sizce ne yapılabilir... yenisiyle değişirmek mi lazım yoksa müdahale etmek mi lazım...

edit: ama illaki 90 da yapıyor ne hikmetse... bir de lastikleri yeni taktırdım bridgestone b330 evo... kışlık değil ama lastikçinin takması sırasında tam sıkıştırlmamış olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slytech -- 17 Aralık 2008; 20:35:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slytech

porya konusunda haklı olabilirsiniz çünkü aracın sağ arka porya değişmiş daha önce. sizce ne yapılabilir... yenisiyle değişirmek mi lazım yoksa müdahale etmek mi lazım...

edit: ama illaki 90 da yapıyor ne hikmetse... bir de lastikleri yeni taktırdım bridgestone b330 evo... kışlık değil ama lastikçinin takması sırasında tam sıkıştırlmamış olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Benimde lastiklerim yeni değişti ''slytech'' gibi dört mevsim taktılar continental marka ama bende o sorun lastiklerden öncede vardı....

• quote:

Orijinalden alıntı: sağlam oto

Benimde lastiklerim yeni değişti ''slytech'' gibi dört mevsim taktılar continental marka ama bende o sorun lastiklerden öncede vardı....

Alıntıları Göster
    buna benzer bir durum bendede mevcut...
    çok nadiren bir anda.. ne hıza nede yol durumuna baglı olarak .. sadece bir süreligine.. 5-10sn böyle bir ses alıyorum .... ama dinleme kalktıgımda .. ses kesiliyor... bende sesin iyice artık süreklilik kazandıktan sonra servise götürmeyi düşünüyorum ...

Belkide poryaları bi kontrol ettirmek lazım ... eğer bir sorun varsa göz ile anlaşılırmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 Aveo Vites Işıkları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

buna benzer bir durum bendede mevcut...
    çok nadiren bir anda.. ne hıza nede yol durumuna baglı olarak .. sadece bir süreligine.. 5-10sn böyle bir ses alıyorum .... ama dinleme kalktıgımda .. ses kesiliyor... bende sesin iyice artık süreklilik kazandıktan sonra servise götürmeyi düşünüyorum ...

Belkide poryaları bi kontrol ettirmek lazım ... eğer bir sorun varsa göz ile anlaşılırmı ?

Alıntıları Göster
    bence kesin poryadan ses geliyor. Degistirmen lazım. Eger istanbulda yasıyorsan aksaraydan almanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

bence kesin poryadan ses geliyor. Degistirmen lazım. Eger istanbulda yasıyorsan aksaraydan almanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Das ist eine Porya

2004 civic uğultu

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Das ist eine Porya

2004 civic uğultu

Alıntıları Göster
    dün akşamda geldi ses.. ama bu akşam ses gelmedi.. ben iyice kronikleşince gidicem ustaya ... poryadan olabilir tabi .. ama neden olsunki .. neden bozulur yada bozulabilir bu melet ?

• quote:

dün akşamda geldi ses.. ama bu akşam ses gelmedi.. ben iyice kronikleşince gidicem ustaya ... poryadan olabilir tabi .. ama neden olsunki .. neden bozulur yada bozulabilir bu melet ?

Alıntıları Göster
    sol lastiği kiriko ile kaldır aracı çalıştir 1e tak teker dönsün sende dinle bakbakalım
    ses varmı arka lastiği dinlemek zor önden çekiş mecbur balanscı dinleyecek
    diferansiyel kilidi olmadığından araç yürümez edl eletronik diferansiyel locked

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N KUL -- 27 Aralık 2008; 1:53:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

sol lastiği kiriko ile kaldır aracı çalıştir 1e tak teker dönsün sende dinle bakbakalım
    ses varmı arka lastiği dinlemek zor önden çekiş mecbur balanscı dinleyecek
    diferansiyel kilidi olmadığından araç yürümez edl eletronik diferansiyel locked

Alıntıları Göster
    bendede böyle bi sorun war servise giden oldumu ne kadar fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarqozZ

bendede böyle bi sorun war servise giden oldumu ne kadar fiyat?

Alıntıları Göster
    bende 1 haftandan beri tık yok ... bi arip yaw .. anlamadım bu işi...
  • quote:

bende 1 haftandan beri tık yok ... bi arip yaw .. anlamadım bu işi...

Alıntıları Göster
    BENİM ARAÇTA SESİ YAPAN ÖN sağ tekerdeki bilyaymış değiştirdim ses kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

BENİM ARAÇTA SESİ YAPAN ÖN sağ tekerdeki bilyaymış değiştirdim ses kalmadı

Alıntıları Göster
    ne kadar tuttu servismi yan sanayimi?
  • quote:

ne kadar tuttu servismi yan sanayimi?

Alıntıları Göster
    Yazın ne gariptir ki benim aracın sol ön tarafından da hafif bir ses geliyordu.Özellikle yeni jantları taktıktan sonra.Fakat balataların bitmeye yakın olduğunu bildiğim için balatadan deyip umursamadım.Yeni balatayı aldım,taktım ses kesilmedi.Sanırım porya bilyasından.Onu da bir daha memlekete gittiğimde değiştirecem.Geçende ne güzel bakım yaparken sipariş etsem bilyayı da olacaktı ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Yazın ne gariptir ki benim aracın sol ön tarafından da hafif bir ses geliyordu.Özellikle yeni jantları taktıktan sonra.Fakat balataların bitmeye yakın olduğunu bildiğim için balatadan deyip umursamadım.Yeni balatayı aldım,taktım ses kesilmedi.Sanırım porya bilyasından.Onu da bir daha memlekete gittiğimde değiştirecem.Geçende ne güzel bakım yaparken sipariş etsem bilyayı da olacaktı ama..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilyaları değiştirince ses kesilen kesilmeyen warmı we ne kadara mal oldu bilgi verirseniz sevirinimm...

• quote:

arkadaşlar bilyaları değiştirince ses kesilen kesilmeyen warmı we ne kadara mal oldu bilgi verirseniz sevirinimm...

Alıntıları Göster
    araçtan ses gelme ve kesilmesi sanırım sürat ve motor gürültüsüyle alakalı.. yani motor sesi artınca diğer sesleri emiyor.. ayrıca ısınmak için açılan fan da bir çok gürültüyü duymamızı engelliyor.. ses sürekli var ama bazen duyabiliyoruz.. arıza sebebi de diğer arkadaşların belirttiği gibi porya..

garantisiz araçların yetkili servis dışında bilinen ustaya gitmesi taraftarıyım. lakin erzurumda bir honda yetkili servisi var.. ben gittiğimde içerdeki diğer araçları da benim tamir etmemi ister gibi bakıyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxdanışmanlık -- 30 Aralık 2008; 21:48:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fxdanışmanlık

araçtan ses gelme ve kesilmesi sanırım sürat ve motor gürültüsüyle alakalı.. yani motor sesi artınca diğer sesleri emiyor.. ayrıca ısınmak için açılan fan da bir çok gürültüyü duymamızı engelliyor.. ses sürekli var ama bazen duyabiliyoruz.. arıza sebebi de diğer arkadaşların belirttiği gibi porya..

garantisiz araçların yetkili servis dışında bilinen ustaya gitmesi taraftarıyım. lakin erzurumda bir honda yetkili servisi var.. ben gittiğimde içerdeki diğer araçları da benim tamir etmemi ister gibi bakıyolar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Acizim

Benimki inanaki tamamen raslantısal... herşeyi deniyorum .. araba sogukken
    motor yüksek devirdeyken ... araba sıcakken .. aynı kalite asfaltta.. yüklü .. yüksüz... yokuş yukaru, aşşa...... teybi kapatıp dinliyrum ama tık yok .. olup olmadık zamanda nadiren cıkıyor..

bir bilya yada porya durumu olabilir ama kronikleşmesini bekliyorum ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Acizim

Benimki inanaki tamamen raslantısal... herşeyi deniyorum .. araba sogukken
    motor yüksek devirdeyken ... araba sıcakken .. aynı kalite asfaltta.. yüklü .. yüksüz... yokuş yukaru, aşşa...... teybi kapatıp dinliyrum ama tık yok .. olup olmadık zamanda nadiren cıkıyor..

bir bilya yada porya durumu olabilir ama kronikleşmesini bekliyorum ...

Alıntıları Göster
    Kulakların çınlıyordur kesin, araba öyle ses yapmaz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.