Şimdi Ara

2004 Corolla HB Sport 110 BG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar satılık aracımla ilgili detaylar aşağıda. Şirket araç vereceği için satıyorum. Aracın 2. sahibiyim ancak ilk sahibi de ev arkadaşım olduğundan aracın tarihçesine de hakimim.
    Şu an 131500 km de 110 BG Sport modeli. Arabamın ağır bakımı yeni yapıldı, rutin bakıma ek olarak debriyaj baskı balatası ve kayışı değiştirildi. Çok iyi durumda, rahat kullanımlı sorunsuz araç.

SPORT MODEL, DERİ DİREKSİYON, DERİ VİTES TOPUZU, RENKLİ İÇ DÖŞEME, ALARM, KLİMA, ABS, YAN HAVAYASTIKLARI, YOL BİLGİSAYARI, ISITMALI AYNALAR.

Stepnesi hiç kullanılmadı, yedek anahtarları kitapçığı mevcuttur.

Yakıt tüketimi şehir içinde ortalama 8,2 lt/100 km

Aracın bazı hasarları oldu, TRAMER'den de sorgulanabilir ben de detayı yazıyorum; Ev arkadaşımdayken park halinde başka bir araç çarptığından kapı ve tamponu değişti. Benim kullanımımda da talihsiz bir biçimde otoyolda önüme çıkan bir köpeğe çarptığımdan ön tampon ve davlumbaz parçaları değişti. 2.köprü gişelerde de sıkışık trafikte bir araç arkadan aracıma çarptığı için arka tampon ve bagaj kapağı ayrı dosyalarda açılarak değiştirildi. Bu saydığı onarımların tümü Nataş yetkili servisinde kaskodan orijinal parçalarla yapıldı. Bu sepeten muadillerine göre daha düşük bir fiyatla satıyorum.

Muayeneler 2009 yılı sonunda yapıldı,2 yıl muayenesi yok.

Araç için istediğim fiyat pazarlıklı 21000 TL.
    Buradan mesajla ulaşabilirsiniz

• gayet dürüst satıcı hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.