Bildirim
2004 corolla motor koruma plastik altlık
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer yan sanayi bulamassan galvanizli saçtan yaptır -
Ben 2000 corollama sanayide galvanizli kalın saçtan yaptırdım.. Gayet güzel. Sanki orjinal gibi uydu.
30 tl işçilik dahil. -
mantıklı. ses falan yapmıyor değilmi. tek parçamı yoksa orjinali gibi iki parçamı.ölçü nasıl alındı. ayrıntı verirseniz çok iyi olur dostlar -
Tek parça. Sadece yağ karterinin alt kısmına yarım olarak koydurdum zaten öbür tarafa gerekmez. Ses yapmaması için ustanın güzel ayarlaması lazım . ilk takınca kartere değdiği için ses yaptı, sonra karterle arasını açtı. şu an ses yok. Tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: slbn
mantıklı. ses falan yapmıyor değilmi. tek parçamı yoksa orjinali gibi iki parçamı.ölçü nasıl alındı. ayrıntı verirseniz çok iyi olur dostlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota yaris 1.33 cool otomatik yorumlar
- m/m şanzıman
- silecek ayarı nasıl yapılır
- debriyaj yukarda kavriyor
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- toyota hilux 2025
- toyota c-hr hybrid fiyat
- sıfır araba fiyatları
- toyota highlander türkiye fiyatı
- corolla gr
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X