Şimdi Ara

2004 COROLLA YAKIT TÜKETİMİ..OKUYUNUZ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Kırşehirdeyim....Geçen hafta buradan MARMARİS E gidip döndük...Toplam 1800 km yol... Kırşehir, Ank, Polatlı, Afyon, Denizli ,Muğla, Mar. hattı gidip döndük..510 kuruş lt fiyatı ile 600 Lira lık benzin harcadım.Yolu bilenler bilir....Yokuş ve kıvrım kıvrım bol virajlı yol...Düzde ise 120 - 140 arası geldik.. hesap soranlara dört günlük gerçek tüketim hesabı....Araba 118.000 Km de 2004 Corolla Sol..Sedan.. Dolu bagaj ve 2 kişi gidip döndük.. Saygılarımla...

• Ben aynı tarihlerde Eskişehir-Kuşadası hattında 1000 km yol yaptım.4 yetişkin ve dolu bagajlıydık.2004 Dizel C-max ile 260 Tl tükettim.Klimaya ihtiyaç duymadım,cruize control çoğu zaman açıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silistreli

Ben aynı tarihlerde Eskişehir-Kuşadası hattında 1000 km yol yaptım.4 yetişkin ve dolu bagajlıydık.2004 Dizel C-max ile 260 Tl tükettim.Klimaya ihtiyaç duymadım,cruize control çoğu zaman açıktı.

Benzinli bir otomobil ile dizel bir araç mukayese edilirken demekki 1000 km yerine 1850 km yol yapsaydınız biraz daha fazla mazot yakacaktınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

quote:

Orijinalden alıntı: silistreli

Ben aynı tarihlerde Eskişehir-Kuşadası hattında 1000 km yol yaptım.4 yetişkin ve dolu bagajlıydık.2004 Dizel C-max ile 260 Tl tükettim.Klimaya ihtiyaç duymadım,cruize control çoğu zaman açıktı.

Benzinli bir otomobil ile dizel bir araç mukayese edilirken demekki 1000 km yerine 1850 km yol yapsaydınız biraz daha fazla mazot yakacaktınız...

260 TLx1.85=481 TL kadar mazot tüketimim olacaktı.Bendeki yük biraz daha fazla olduğu için hacmen ve bedel olarak size göre tüketimim fazla olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silistreli -- 8 Mayıs 2014; 21:16:03 >

• Bende geçen yaz 3000 km Adıyaman-Bolu (Bolu'da kaldık ve çevreyi gezdik) yaptım. Araç lpg'li focus comfort 2011, araç tam dolu yaklaşık 600 tl lpg yaktım (lpg ort: 2.35 ten alındı). Hız 110 km/h.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 yakıt tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Colt yakıt tüketimi yorumlarım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.