Bildirim
2004 E46 3.20 hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10 yasinda d segmenti bir dizel otomobilin o kilometrelerde olmasi pek mumkun gorunmuyor bana, ozel gerekceleri olmadikca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boruasan bakımlıysa kmden eminsem.Detaylı ekspertiz motor ve kaporta aracı Dynoya çıkarırım.
Ayrıca kendim bir otobanda 0-100 denerim araca.
Resmi servisine gidip neler değişmeli fiyat alın yetkili sevisten parça ayrı birde parça ve işçilk dahil fiyat alın.
Sonra alınır. -
bayagı uzun ısı varmıs ya. arac ankarada ben ıse ıstanbuldayım. zor yanı dedıklerın. ılan numarası 170982465 bı bakarmısın sence sısırme mı? -
bir BMW Ankara'da ise zaten... iş gerçekten uzundur -
gerçi plaka ankaraymıs arac istanbulda. yokmu hıc daha once boyle bır arac kullanan arkadaslar? -
boşver risk alma toyota corolla 1.4 d4d4d4 al yağını suyunu koy ve bin gez eğlen dolaş. -
10 yıllık dizel bmw 170 bin çok zor çok...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ufak tefek sıkıntılar çıkarabilir her yaşıtı ikinci el araba gibi, sonuçta kaliteli bir arabaya bineceksin, aracın olduğu yerde bir detaylı kontrole soktur sıkıntı yoksa al gitsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X