Şimdi Ara

2004 E46 3.20 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2004 model 320D e46 bmw almayı düşünüyorum. Daha once hıc bmw kullanmadım. bu aracın kullanıcısı olan ya da bılgısı olan arkadasların olumlu olumsuz yorumlarını ogrenebılırmıyım? 45000 tl gıbı bır fıyatı var ve 170000 km de.bu fıyata deger mı?

• 10 yasinda d segmenti bir dizel otomobilin o kilometrelerde olmasi pek mumkun gorunmuyor bana, ozel gerekceleri olmadikca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boruasan bakımlıysa kmden eminsem.Detaylı ekspertiz motor ve kaporta aracı Dynoya çıkarırım.

Ayrıca kendim bir otobanda 0-100 denerim araca.

Resmi servisine gidip neler değişmeli fiyat alın yetkili sevisten parça ayrı birde parça ve işçilk dahil fiyat alın.

Sonra alınır.
  • bayagı uzun ısı varmıs ya. arac ankarada ben ıse ıstanbuldayım. zor yanı dedıklerın. ılan numarası 170982465 bı bakarmısın sence sısırme mı?
  • bir BMW Ankara'da ise zaten... iş gerçekten uzundur
  • gerçi plaka ankaraymıs arac istanbulda. yokmu hıc daha once boyle bır arac kullanan arkadaslar?
  • boşver risk alma toyota corolla 1.4 d4d4d4 al yağını suyunu koy ve bin gez eğlen dolaş.
  • 10 yıllık dizel bmw 170 bin çok zor çok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufak tefek sıkıntılar çıkarabilir her yaşıtı ikinci el araba gibi, sonuçta kaliteli bir arabaya bineceksin, aracın olduğu yerde bir detaylı kontrole soktur sıkıntı yoksa al gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.