Şimdi Ara

2004 Fabia 1.4 TDI Motor da ve Vites Kolunda Titreme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumu araştırdım sorunuma cevap bulamadım.
    Araç ilk çalıştığında bir sorun yok gayet güzel normal dizel araba sesinde çalışıyor. Fakat bir müddet sonra vites kolunda bariz belli kolunuzu sallayacak derecede titreme oluşuyor. Titreme ikinici üçüncü viteste de yapıyor rölantide de yapıyor sürekli değil titreme ara ara yapıyor.
    Göstermek için götürdüm Enjektörleri temizlediler Motor kulağından dediler ama net bi cevap alamadığım için motor kulağını yaptırmadım.
    Gaziantepten Tavsiye edebileceğiniz usta varmı.
    Birde üçbin devirden sonra hızlanırken farklı bi mekanizma devreye giriyor gibi farklı bi ses geliyor çözemedim ben bu aracı.
    yardım ederseniz sevinirim.

• Yokmu Böyle bi arıza ile Karşılaşan.

Araştıralarıma göre VW-POLO ve IBIZA aynı motoru kullandığından dolayı aynı sorun bu araçlarda da var sanırım.
  • biraz geç olucak ama ikinci sorunuz için cevap vericem, 2006 1.4 tdi var bende, 3. vites 3000 devirden sonra motordan tatlı bir ses geliyor (benim için tatlı) bu normal, o ses gelirken araba uzuyorsa sıkıntı yok ama uzamıyorsa bir gösterin derim, ilk 3 viteste turbo bariz şekilde hissettiriyor kendini. titreme olayına gelince kalkışlarda oluyor 3 silindirin vermiş olduğu bir handikap ancak baskı balata değiştiğinde bir nebze olsun azalıyor. Tabi başka bir sıkıntı var mıdır bilemiyorum, sizinki hareket halindeyken oluyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.