Şimdi Ara

2004 Honda Civic Görüşleriniz lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 Model Civic 1.6 ES otomatik vites almak üzereyim. Araç makyajlı kasa, gayet iyi bakılmış. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmış ve değişen parçası yok.

Ancak kmsi 102bin'de. Fiyat olarak da en son 21bin TL istiyor sahibi.

Bu marka-model ve km'sini gözönüne alırsak fiyatı nasıldır, fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Şimdiden teşekkürler...

• Km.si çok yaa
  • Araç bakımı kulağa hoş geliyor, fiyatı da gayet iyi ama km çok fazla. 21.000TL'nin üzerine 2-3.000TL daha koyup, rahatlıkla en az 2005 model ve en fazla 50-60.000km'de HONDA Civic bulursunuz sanıyorum.
  • Bakımları yapıldığı takdirde, 102bin çok fazla bir km midir Honda Civic için?
  • Modelinin yüksek olması ve makyajlı kasa olması güzel ama kilometre olarak banada yüksek geldi bakımları yeni yapılmış olabilir ama ileride sorun çıkarmıcağı anlamına gelmez sonuçta araba 102.000 km de fiyata gelirsek fiyat normal burda bir galerici arkadaşımda var 2004 makyajsız kasa düz vites full sunroof falan da var araç 40.000 kmde 24 milyar istiyor....
  • Dostum ben de 2006 ES aldım 70 binde...
    Eğer bakımları yapıldıysa bir sorun yaşamazsın.
  • eğer fiyatı biraz daha aşağı çekmeyi başarırsan olabilir bence.bakımlı,temiz kullanılmış bir araç ise Honda için 100.000 km çok değil.çünkü hakkaten araca bakımları düenli yapıldıysa bozulmuyo meret .ama dediğim gibi fiyatı biraz daha aşağı çekmeye çalış sen :)
  • 100.000 km'yi neden sorun yapıyorsunuz anlamadım. Millet Honda kadar sorunsuz olmayan, bırakın yüksek km'leri daha düşük km'lerde bile çok büyük hasar verebilen markaları gözü kapalı alırken Honda'da bunu düşünmemek lazım.Piyasada satılık Honda'lar genelde 50-60bin arasında diye 0-100binlik Hondalardan korkulur anlamı çıkmamalı bence. Ben araba ararken 120-130binlik opel astra, ford focus bile bu anlamda fazla sorgulanmıyordu.

100.00 km bakımı yapılmadıysa fiyatı düşürebilirsin ama fiyattan anladığım kadarıyla zaten düşmüş hali.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.