Şimdi Ara

2004 marea bu araba bu fiyata alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2004 marea araba orjinal kazası belası yok hasar kaydı yok değşen yok içi dışı tertemiz sadece bi el avucu kadar boya var ön tamponun kenarında başka bir problem yok, ustaya göstericez motorda sıkıntı cıkmazsa almayı dusunuyoruz 20 bin liraya.
    1.6 libertylerin piyasası nedir bu araba alınır mı bu paraya. tşk

• arkadaslar bilgisi olanardan cevap bekliyorum
  • Normal piyasaya göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bin çok gibi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marea deyince hersek çok diyor ama netten bakınca 2004 1.6 liberty filtre yapınca 19 -23 arası temiz arabalar hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtua

merhaba
    2004 marea araba orjinal kazası belası yok hasar kaydı yok değşen yok içi dışı tertemiz sadece bi el avucu kadar boya var ön tamponun kenarında başka bir problem yok, ustaya göstericez motorda sıkıntı cıkmazsa almayı dusunuyoruz 20 bin liraya.

Etmez hocam. Ustune dusup ararsanız 17-18dir. Önceden tutulmayan araçlardi ne olduysa şimdi altın oldu bunlar. 20 etmez ya yok öyle bir rakam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

quote:

Orijinalden alıntı: mrtua

merhaba

Etmez hocam. Ustune dusup ararsanız 17-18dir. Önceden tutulmayan araçlardi ne olduysa şimdi altın oldu bunlar. 20 etmez ya yok öyle bir rakam.

bencede etmemesi lazım ama piyasa böyle sanırım linki inceleyebilir misin
    https://www.sahibinden.com/fiat-marea-1.6-liberty?a5_min=2004&a5_max=2004

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat tempra hala alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mrtua M kullanıcısına yanıt
    Buradaki fiyatlara araba alanlar yeni binici bilmiyor nete giriyor ve ha buymus eder diyip bayila bayila alıyor ama az bir araştırmış olan burada en az 2 binlira Şişik bir piyasa olduğunu anliyor. Nette yazan fiyatlara alacağınız araç efsane temiz olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • piyasa zaten aşırı şişik tek bu araba için söylerimiyorum 1 aydır 20 bin lira civarına binilebilecek temizlikte düzgün bir araba bulamadım koca adanada
  • mrtua M kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alacağınıza karar verin. 20 binlik araba diye ararsanız çıkılmaz o işin içinden. Her gün farklı bir araba mantıklı gelir. Sonuç olarakta 1 ay degil 3-4 ayda arasanız bulamazsınız.
    Megan-1, marea, focus ambientesi, astra g kasa gibi araçlar olabilir 20.000 civarına. Önemli olan araç ezik olmasın. Dediğim gibi ne alacağınıza karar verin yoksa araba alamazsınız. Her gün oturup marea bakın focus bakın ama bir şeye odaklanın uygun denk gelince gidip alın.
    Yerinizde olsam o fiyatlara Marea yerine 2-3 daha koyarım Focus alırım. Focus, astra gibi arabalar her zaman daha kolay satılır daha iyi para eder daha hoştur. Paketini bütçenizin son haline ve kriterlerinize göre şekillendirirsiniz.
  • Bugün ankara pazara gittim bir daha da gitmem, fiyatlar aynı nettekiyle alıcı çok azdı satıcı çoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bayram Önü olduğu için ekstra bir şişkinlik var piyasada. Bayram sonu pazarlık yapma şansınız artar. Bende Benzer fiyat aralığında araç almayi düşünüyorum. Bayram sonu kendi arabami satacam inşallah. Marea güzel araba. Yakıtı cekisi konforu fena değil ama bi Astra focus da değil. Bu yüzden daha piyasa arabasi almaya bakın Derim ben.

• Hocam alınacak araba kadar arabayı satan adamın karakteri de önemlidir. Piyasa şuanda sıkıntı inanın önceden 13bine zor satılan araçlara min 20bin fiyay çekiliyor. Al-satçıların kanca attığı modwllere bakarken bir miktar daha dikkat edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.