Bildirim
2004 MEGANE 2 - İZMİR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
hayırlı satıslar. -
fiyatı neden bu kadar düşük?kazası var mı? -
kılometre yuksek kısısel fıkrım ben araba alcıak olsam maksımum 50.000-60.000 arasındekılere bakıyorum.zaten meganın 50.000 dekı modellerıde 19-20 arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 20 Şubat 2010; 14:14:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ceycey84x
kılometre yuksek kısısel fıkrım ben araba alcıak olsam maksımum 50.000-60.000 arasındekılere bakıyorum.zaten meganın 50.000 dekı modellerıde 19-20 arası
ben ankaradayım burda dynamique in baz modellerine 23-24 istiyorlar onun için sormuştum -
arkadaşlar arabanın kazası yok 2 yıldır depoda yatıyor o yüzden fiyatı düşük tuttuk saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: CaPaRo T1
arkadaşlar arabanın kazası yok 2 yıldır depoda yatıyor o yüzden fiyatı düşük tuttuk saygılar
aracın resmi falan var mı?araç sedan mı hb mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
quote:
Orijinalden alıntı: ceycey84x
ben ankaradayım burda dynamique in baz modellerine 23-24 istiyorlar onun için sormuştum
bence yuksek fıyat 19-20 arası...izmir bıraz dolastırır ama bulunur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X