Bildirim
2004 model albea için LPG tavsiye eder misiniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum araban 1,2 motor 8 valf-65 beygir ise çekişte sıkıntı yaşarsın. 1,2 motor 80 beygir 16 valf ve 1,4-1,6 motorlarda korkmadan taktırabilirsin. bende orijinal lpgli bi 2006 albea var. yakıt ekonomisi gerçekten çok harika.
ben senin yerinde olsam fiat servisine gider orjinal lpgli arabalarda kullanılan sistemin aynısını taktırırım. piyasanın biraz üstünde bi rakam ödersin belki ama için rahat olur. bi de bazı bakımlarını ücretsiz yaptırabilirsin. yanılmıyorsam onlarda da 2 sene garanti var. şu an araban ne kadar yakıyoır bilmiyorum ama 200 civarında yakıyordur. sıralı sistem lpg taktırdıktan sonra yakıt maliyetin %80 düşecektir. harcadığın para 1 senede kendini amorti eder.
selamlar... -
ben tavsiye etmiyorum 1. arabanın orjinalini bozuyosunuz 2. kendi ve başkaların hayatını tehlikeye atıyosunuz LPG BİR BOMBA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X