Bildirim
2004 model bmw 3.18ci alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
318 alırsan çok iyi baktır hocam %100 emin olmadan alma kia proceed de bakın 2. el güzel araba veya cerato koup -
quote:
Orijinalden alıntı: kick down
318 alırsan çok iyi baktır hocam %100 emin olmadan alma kia proceed de bakın 2. el güzel araba veya cerato koup
hocam o araçlara da baktım ama hiç hoşuma gitmedi... tabii ki çok iyi baktırmak gerek haklısın...
astra gtc'nin 2. elleri ne zaman 45-50 civarına düşer acaba? şu anda sıfırı 60.000tl...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 18 Mart 2012; 14:54:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: quadream
quote:
318 alırsan çok iyi baktır hocam %100 emin olmadan alma kia proceed de bakın 2. el güzel araba veya cerato koup
hocam o araçlara da baktım ama hiç hoşuma gitmedi...
astra gtc'nin 2. elleri ne zaman 45-50 civarına düşer acaba? şu anda sıfırı 60.000tl...
2 sene beklemeniz lazım o civarlara düşmesi için h kasa gtc baktınızmı -
quote:
quote:
quote:
2 sene beklemeniz lazım o civarlara düşmesi için h kasa gtc baktınızmı
baktım hocam da h kasa kötü görünüyor gözüme...
mini cooper s de inceledim baya... kafam çok karışık...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
a3 baktınız mı 2005-06 bulabilirsiniz
-
Temiz 3.20ci bakın. Varsa öyle bir şey tabi -
megan coupe alabilirsin dizel.hem 2010,2011 hemde km si düşük olur.yok benim kafamda bmw var diyorsan;2004 bmw almıştım gecen sene başı nelere bakman gerektigini söyleyebilirim. -
Bmw 3.30Ci olmadaktan sonra tat vermez hocam onun için hiç bulaşmayın derim ara motorlar sıkıntılı Polo GTI bakın.Sıfır alın hatta o 47bin civarı olması lazım. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
a3 baktınız mı 2005-06 bulabilirsiniz
a3 sevmiyorum hocam... baktım ama ısınamadım zaten şu anda golf var vw bünyesi istemiyorum...
-
Megane 2 RS? -
Hocam piyasa çok şişkin.....318ci nin ederi 30 bin. Coupe alacak olsam 318 düşünmem bile.320 ve üstü, her konuda yazıyorum bunu.320ci makyajlılarına bakın derim sıralı 6 silindir. -
e46 coupe candir. arkadasim kesinlikle tavsiye ederim bende 2004 330ci kullaniyorum 318in motoru kasaya gore nasildir bilmiyorum ama varsin gitmesin arabana her bakisinda tekrar asik olursun -
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Özkan
megan coupe alabilirsin dizel.hem 2010,2011 hemde km si düşük olur.yok benim kafamda bmw var diyorsan;2004 bmw almıştım gecen sene başı nelere bakman gerektigini söyleyebilirim.
dinliyorum hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Bmw 3.30Ci olmadaktan sonra tat vermez hocam onun için hiç bulaşmayın derim ara motorlar sıkıntılı Polo GTI bakın.Sıfır alın hatta o 47bin civarı olması lazım.
ya hocam keşke alabilsek m3 alsak iyi hoş da 3.25 3.28'e falan tat vermez dersen senin yorumlarından şüphe ederim kusura bakma... -
quote:
Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005
Megane 2 RS?
hot hatch alacak olursam opel astra j gtc alırım hocam o da aklımda... -
aynı arabayı arıyoruz benzer şeyler istiyoruz
benimde 40 bin lira var ve spor araba arıyorum
bmw 320ci düşünüyorum ilanlara bakıyorum içime sinen bi tane olmadı -
Donanim ve temizlik bu tip araçlarda fiyatı çok değiştirir.
3.18ci ler 4 silindir 2.0lt motordur. -
aranızda bmw e46 coupe kullanan var mı? -
Benimde babama bir zamanlar aldirmak istedigim bir arabadir 3 serisi coupe. Yalniz soyle bir durum var kimlerin nasil kullandigi malum . Temiz bisey bulamazsiniz. Sonradan cok can yakabilir bu araclar. Derseniz sorun degil , E46 kasa coupeden daha iyisini bulamazsiniz. Belki yas olarak km olarak daha iyisi olur ama e46 keyfi vermez. Hic biri bu arabalar kadar dikkat cekmez
Benzer içerikler
- araç satışında eft açıklaması
- araba sprey boya ile boyanır mı
- plaka kaç günde çıkar
- arabanın altından yağ akması
- mercedes b 160 kronik sorunları
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- bmw jeep 2024
- renault clio 2022 fiyat listesi
- kia ev5
- elektrikli araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X