Şimdi Ara

2004 model bmw 3.18ci alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
15.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6 ay içerisinde aracı değiştirmeyi düşünüyorum ve %100 tek kapılı coupe veya hb bir araba düşünmekteyim...

acaba 3.18ci kullanan var ise bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

veya 40.000 tlye alınabilecek bu tarz bir araç tavsiyeniz var mıdır?

teşekkürler...

• 318 alırsan çok iyi baktır hocam %100 emin olmadan alma kia proceed de bakın 2. el güzel araba veya cerato koup
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

318 alırsan çok iyi baktır hocam %100 emin olmadan alma kia proceed de bakın 2. el güzel araba veya cerato koup

hocam o araçlara da baktım ama hiç hoşuma gitmedi... tabii ki çok iyi baktırmak gerek haklısın...

astra gtc'nin 2. elleri ne zaman 45-50 civarına düşer acaba? şu anda sıfırı 60.000tl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 18 Mart 2012; 14:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

318 alırsan çok iyi baktır hocam %100 emin olmadan alma kia proceed de bakın 2. el güzel araba veya cerato koup

hocam o araçlara da baktım ama hiç hoşuma gitmedi...

astra gtc'nin 2. elleri ne zaman 45-50 civarına düşer acaba? şu anda sıfırı 60.000tl...

2 sene beklemeniz lazım o civarlara düşmesi için h kasa gtc baktınızmı
  • quote:

quote:

quote:

baktım hocam da h kasa kötü görünüyor gözüme...

mini cooper s de inceledim baya... kafam çok karışık...

• quote:

quote:

quote:

quote:

a3 baktınız mı 2005-06 bulabilirsiniz

• Temiz 3.20ci bakın. Varsa öyle bir şey tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megan coupe alabilirsin dizel.hem 2010,2011 hemde km si düşük olur.yok benim kafamda bmw var diyorsan;2004 bmw almıştım gecen sene başı nelere bakman gerektigini söyleyebilirim.
  • Bmw 3.30Ci olmadaktan sonra tat vermez hocam onun için hiç bulaşmayın derim ara motorlar sıkıntılı Polo GTI bakın.Sıfır alın hatta o 47bin civarı olması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

a3 baktınız mı 2005-06 bulabilirsiniz

a3 sevmiyorum hocam... baktım ama ısınamadım zaten şu anda golf var vw bünyesi istemiyorum...

• Megane 2 RS?
  • Hocam piyasa çok şişkin.....318ci nin ederi 30 bin. Coupe alacak olsam 318 düşünmem bile.320 ve üstü, her konuda yazıyorum bunu.320ci makyajlılarına bakın derim sıralı 6 silindir.
  • e46 coupe candir. arkadasim kesinlikle tavsiye ederim bende 2004 330ci kullaniyorum 318in motoru kasaya gore nasildir bilmiyorum ama varsin gitmesin arabana her bakisinda tekrar asik olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Özkan

megan coupe alabilirsin dizel.hem 2010,2011 hemde km si düşük olur.yok benim kafamda bmw var diyorsan;2004 bmw almıştım gecen sene başı nelere bakman gerektigini söyleyebilirim.

dinliyorum hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bmw 3.30Ci olmadaktan sonra tat vermez hocam onun için hiç bulaşmayın derim ara motorlar sıkıntılı Polo GTI bakın.Sıfır alın hatta o 47bin civarı olması lazım.

ya hocam keşke alabilsek m3 alsak iyi hoş da 3.25 3.28'e falan tat vermez dersen senin yorumlarından şüphe ederim kusura bakma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

Megane 2 RS?

hot hatch alacak olursam opel astra j gtc alırım hocam o da aklımda...
  • aynı arabayı arıyoruz benzer şeyler istiyoruz

benimde 40 bin lira var ve spor araba arıyorum

bmw 320ci düşünüyorum ilanlara bakıyorum içime sinen bi tane olmadı
  • Donanim ve temizlik bu tip araçlarda fiyatı çok değiştirir.

3.18ci ler 4 silindir 2.0lt motordur.
  • aranızda bmw e46 coupe kullanan var mı?
  • Benimde babama bir zamanlar aldirmak istedigim bir arabadir 3 serisi coupe. Yalniz soyle bir durum var kimlerin nasil kullandigi malum . Temiz bisey bulamazsiniz. Sonradan cok can yakabilir bu araclar. Derseniz sorun degil , E46 kasa coupeden daha iyisini bulamazsiniz. Belki yas olarak km olarak daha iyisi olur ama e46 keyfi vermez. Hic biri bu arabalar kadar dikkat cekmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.