Şimdi Ara

2004 model corsa 1.0 essentia 8,5 yıllık değerlendirmesi(11,5 yıl oldu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
11.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel yetkili servisinde böyle uygun fiyatlar görmek şaşırttı beni.

Uzun zamandır mesajınızı okuyamıyorduk bu bölümde. Yöneticilere kızgınlığınız geçti mi?
  • Sonuna kadar okudum,böylesine uzun ve detaylı paylaşımlar sürekli olmuyor.
    Yeni aracınız da hayırlı olsun.
    Elinize,emeğinize sağlık.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Opel yetkili servisinde böyle uygun fiyatlar görmek şaşırttı beni.

Uzun zamandır mesajınızı okuyamıyorduk bu bölümde. Yöneticilere kızgınlığınız geçti mi?

Yöneticilere kızgınlığım geçmedi, geçmeyecekte.
    O zamanda söylemiştim ben bu forumu bırakamam diye.
    Otomobil bölümüne yazmıyordum ancak 1 yıl dayanabildim.
  • yazılarından alıntı yapmadığım ancak emek verip, vakit ayırıp okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    @kürsad, @confessor, @sadece sürücü, @cadillaccts @ilker67, @derememo, @of dead, @ltriviuml, @olorinthewhite, @wampaa, @aagir, @jack_daniel's
  • Güzel ve gerçekten faydalı bir değerlendirme olmuş. Ellerinize sağlık.
  • sonuna kadar okudum elinize sağlık silecek değişimlerine kadar yazmışsınız.
    arayan için mükemmel bir bilgi kaynağı keşke böyle başlıklar çoğalsa.
  • Öncelikle değerlendirme için teşekkür ederim. Bu sıralar eşim için ve zaman zaman kendşm de kullanacağım otomatik vites bir araç bakıyorum. Sizin yazınızı okuduktan sonra 1.0 corsa ilgimi çekmeye başladı. Daha önce bir süre 1.2 i20 kullandım ve bir problem yaşamadım. Ama bu araç hakkında şüphelerim var. hem güç düşük hemde tork. Acaba bu araba bizi çok üzer mi?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanos

Öncelikle değerlendirme için teşekkür ederim. Bu sıralar eşim için ve zaman zaman kendşm de kullanacağım otomatik vites bir araç bakıyorum. Sizin yazınızı okuduktan sonra 1.0 corsa ilgimi çekmeye başladı. Daha önce bir süre 1.2 i20 kullandım ve bir problem yaşamadım. Ama bu araç hakkında şüphelerim var. hem güç düşük hemde tork. Acaba bu araba bizi çok üzer mi?

Saygılar

Bu tamamen şahsi bir şey. Ve tamamen sizin ne beklediğinize bağlı. Bu araç en düşük motor hacimli corsadır ve dolaysıyla performansıda en düşük corsadır buna göre düşünün. Performansla ilgili bir beklentiniz varsa tavsiye etmem. Işıkta sizinle beraber kalkacak araçların yüzde 90 ı sizi geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellerine saglık hocam bende 4 senedir kullanmaktayım imzamdaki aracı dediğiniz gibi yıllık bakımı dışında hiçbir masraf çıkarmadı henüz... 20-30 binde balata yer diye kim dedi size bilmiyorum ama aracım 65000 de en ufak bir sıkıntısıda yok çok şükür...
  • Başlığın size ait olduğunu görünce hemen okuyayım dedim; hatırladığım kadarıyla yorumlarınız gayet samimi - objektifti çünkü, yanılmamışım, emeğiniz için teşekkürler.

Foruma üye olduğum 2007 den bu yana birçok marka - model aracım oldu, halen de çeşitli araçlar kullanıyorum ve 2011 de Astra J alıp çok memnun kalınca kardeşime de Corsa 1.4 almıştım, iki araçtan da çok memnun olduğumdan muhtemelen yeni 1.6 170 veya 203Hp lik motorlu Astra ile takasa da gireceğim.

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.
  • 2 adet "sıfır" Corsa ECO Easytronik aldım. 2+4 yıl kullandım.

İkisinde de direksiyon kutusu problemi vardı. "Tıkır tıkır" diye kullandık. Bunun haricinde sadece bakıma girdi,
    başka hiiç bir sorun çıkartmadılar. Şehir içi kullanım için çok iyi bir arabaydı. Bir gün b sınıfı 2. el araç alacak olsam
    Temiz bir tane bulduğumda tereddüt etmeden alırım.

ek...
    En son hatırladığım bakım fiyatı: Servis indirimi ile beraber 200tl, balata takımı 100tl ydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 19 Ocak 2013; 19:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcu38

ellerine saglık hocam bende 4 senedir kullanmaktayım imzamdaki aracı dediğiniz gibi yıllık bakımı dışında hiçbir masraf çıkarmadı henüz... 20-30 binde balata yer diye kim dedi size bilmiyorum ama aracım 65000 de en ufak bir sıkıntısıda yok çok şükür...

bu forumdaki üstadlar söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Başlığın size ait olduğunu görünce hemen okuyayım dedim; hatırladığım kadarıyla yorumlarınız gayet samimi - objektifti çünkü, yanılmamışım, emeğiniz için teşekkürler.

Foruma üye olduğum 2007 den bu yana birçok marka - model aracım oldu, halen de çeşitli araçlar kullanıyorum ve 2011 de Astra J alıp çok memnun kalınca kardeşime de Corsa 1.4 almıştım, iki araçtan da çok memnun olduğumdan muhtemelen yeni 1.6 170 veya 203Hp lik motorlu Astra ile takasa da gireceğim.

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.

söylediğiniz güzel şeyler için teşekkür ederim.
    sizinde araçlarınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanırsınız inşalah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

2 adet "sıfır" Corsa ECO Easytronik aldım. 2+4 yıl kullandım.

İkisinde de direksiyon kutusu problemi vardı. "Tıkır tıkır" diye kullandık. Bunun haricinde sadece bakıma girdi,
    başka hiiç bir sorun çıkartmadılar. Şehir içi kullanım için çok iyi bir arabaydı. Bir gün b sınıfı 2. el araç alacak olsam

ek...
    En son hatırladığım bakım fiyatı: Servis indirimi ile beraber 200tl, balata takımı 100tl ydi...

hocam ara ara 1000 cc başlığında paylaşımda bulunuyordunuz ama corsaları daha önce hiç söylememişmiydiniz yoksa benmi unutmuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

2 adet "sıfır" Corsa ECO Easytronik aldım. 2+4 yıl kullandım.

ek...

hocam ara ara 1000 cc başlığında paylaşımda bulunuyordunuz ama corsaları daha önce hiç söylememişmiydiniz yoksa benmi unutmuşum

Sanıyorum! daha önce, sadece corsa sahibi olduğumu söylemiştim...

2003 CORSA ECO Tizian kırmızı 22.000km. 20.000tl ye almıştım.
    2004 CORSA ECO Şimşek Gri 55.000km Takasa verip, üzerine 4.000tl verdim. 22.000tl ye almıştım.

2003 olan tek hava yastıklıydı. O yüzden biraz huzursuz oldum. 2004 olan makyajlı, 2 hava yastıklı ve +2bg(!) fark vardı

Beni şehir içinde memnun eden bir araç oldu. 1-2 saatlik şehir dışı hariç, biraz sıkıntılıydı.

2009 eylül ayında bayiye AstraH Sedan Easytronic almaya gidip, 35.000TL ye CRUZE NB LS AT/6 PLUS Gri alıp çıktım.
    2012 haziran ayında arabayı yenileyeceğim zaman, aklımdaki seçenekleri gözden geçirdim. Test ettim, inceledim, düşündüm, kaşındım...

Fiyatı diğerlerine göre 7-8.000tl ucuz olan CRUZE 2012 HB WTCC AT/6 SR Beyaz araca 40.200TL verdim.

Aldığım karardan memnunum....

• @Panthér yazılarınızı genelde takip ediyorum. (Bu forumda bilgi paylaşan kişilerin yazdıkları yazıları okumaya gayret ediyorum)
    Ama 1.0 ları yeni öğrendim
    Cruze'larınız hakkında ise yazdıklarınızın çoğunu okumuşumdur. Objektif ve bilgi arayan insanların faydalanacağı güzel yazılar.
  • Araç ekonomi olsun, şehir içi kullanılsın diye düşünülmüş anladığım kadarıyla, incelemeniz için teşekkürler ne kadara sattınız? ve ne almayı düşünüyorsunuz veya ne aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Araç ekonomi olsun, şehir içi kullanılsın diye düşünülmüş anladığım kadarıyla, incelemeniz için teşekkürler ne kadara sattınız? ve ne almayı düşünüyorsunuz veya ne aldınız?

16500 e sattım. Evet araç tamamen ekonomi öncelikli üretilmiş. Ancak biz yaptığımız 66 bin km nin çok büyük kısmını şehir dışı olarak kullandık.
    2010 astra 1.4 easy confor paket aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: "Ozan"

Paylaşım için teşekkürler. 8,5 yıl az bir süre değil. Artık insanlar o kadar uzun süre aynı modeli kullanmıyor. Yeni aracınız da hayırlı olsun.

Önce bastan sona bir oku arkadasim konuyu sonra yorum yap 8.5 yil kullanmamis arkadasimiz dikkat!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: "Ozan"

Paylaşım için teşekkürler. 8,5 yıl az bir süre değil. Artık insanlar o kadar uzun süre aynı modeli kullanmıyor. Yeni aracınız da hayırlı olsun.

Önce bastan sona bir oku arkadasim konuyu sonra yorum yap 8.5 yil kullanmamis arkadasimiz dikkat!

Sen de sonraki yorumları oku ondan sonra böyle gereksiz bir mesaj atmakla uğraşma. Yanlış anlamış olamaz mıyız yani, niye dert ettin ben onu anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.