Bildirim
2004 model honda jazz hakkında
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence pahalı. O fiyata 2004 model aynı km'lerde C-segmenti araçlar alınabilir : Corolla, Focus, Civic vs. -
pahalı derken ne kadarlık bir farkdan bahsediyoruz. veya sorumu şöyle sorayım. kaça kadar bırakırsa alınır sizce. -
civic alınır o fiyata çokta iyi olur arkadaşım aldı araba çok seri müthiş birşey direksyonu zor tutuyorsunuz kesiciye fln giriyor
ben olsam o paraya daha farklı araçlara bakardım laguna fln baksana çok daha iyi arabalar alırsın o paraya -
ne olursa olsun isterse yanlarda uçuş takımları olsun 80 hp'lik altı üstü b segmenti 6 yaşında bir arabaya bu para çok fazla -
arkadaşlar bu paraya kesinlikle c sınıfı bir araç alınır. ankarada 2005 focus 36 binde arkadaş 20500 aldı siz düşünün artık. tamam jaz güzel araba ama 2004 model 90 bindeki b sınıfı arabaya bu para verilirmi yapmayın -
2003 Jazz 1.4 es cvt kullanıyorum 92.000de aracım, doğru en full versiyondur ama 2004 içinde 22.000tl cok pahalı en en fazla 19000eder.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X