bende bir megane buldum 2004 model Renault Megane 1.6 Dynamique benzinli 19bin tl istiyor.78 bin kmde arçta cd çalar yok.dinamik modellerinde cd çalar olması gerekmezmiydi.fiyat cok uygun gibi geldi sizce nasıl,araçta kaza ve boya yokmuş.
2004 model Renault Megane 1.6 Dynamique benzinli,standart donanımı nelerdir,bir türlü tam anlamıyla öğrenemedim.bilgisi olan arkadaşlar versa paylaşırsa sevinirim.
2004 megane 2 dinamık kullanıcısıyım senin vermiş oldugun fiyatta bir megane boya kaza değişen pert gibi olasılıkların hepsi mevcuttur haberin olsun belki büyük şehirde piyasa biraz daha düşüktür ama uzak dur kardeş ben sana bu kadar derim km ile de oynanmış olabilir benzinli şehir içi bugun sartlarına göre 320 felan yakar 2004 meganlar dinamıktır ilk üretildiği zaman olup dınamık kendı ıcınde segment segment ayrılır bazıları kaset calar bazıları cd calar bazıları chenger (kaset+cd) kimisinde otomatık far otomatık yagmur sensörü gibi kısımlar mevcut o araba 19bine ise aman uzak ol kardeşim pişman olma
o araçta bişey vardır kesin , hiç bulaşma bence ..
bende izmirde benzer aracı 21.400 e buldum. iki çamurlukta ve bagajda lokal boya var. 55.000 km de ..ne dersiniz arkadaşlar bu fiyata?
Yaklaşık 2-3 ay önce 2004 1.6 HB Dynamic, 105000 km'de bir aracı 19000'e aldım. Hatta araç forumdan bir arkadaşındı. Araç almadan önce mutlaka expertiz yaptırın.
Daha dün aldım... 2004 Model 1.6 Dynamique
41.500 km 'de... Hem servisinde hem de kendi ustama kontrol ettirdim. Hiçbir oynama ya da problem olmadığını söylediler Boya ya da değişen hiçbir şey yok. Tertemiz... Fiyatı da 22.500 TL olarak anlaştık...
Bende bir adet buldum ama yine de sormak istedim 2004 119.000 km de 1,6 otomatik dynamic modeli. 3-4 parça yüzeysel boya ve arka çamurluk değişmiş. 19.500 veya 20.000 gibi bir rakama biter gibi geliyor bana. sizce nasıl bir fiyat ve tüp gerektirirmi.
Megane II'ye tüpsüz binilmesini tavsiye etmem. Hele ki 2004 model araç yani 9 yaşında. Motoru eski verimini ve performansını kaybetmiş olur. Fazla yaktırır mutsuz eder insanı.
* 9 yaşında deyince kendi arabamın da ne kadar eski olduğunu farkettim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme