2004 model opel astra njoy almayı düşünüyorum..araç hakkında bilgisi olan arkadaşlarım bana donanımlarını yazabilir mi electro servo direksiyon var mı ne gibi özellikleri var....
quote:
Orjinalden alıntı: mervesabri
2004 model opel astra njoy almayı düşünüyorum..araç hakkında bilgisi olan arkadaşlarım bana donanımlarını yazabilir mi electro servo direksiyon var mı ne gibi özellikleri var....
yaw kardeş sende ne alacağına bi karar ver artık bi toyota,dasın acil cevap toyota alacagım yardım bi astra cd alacağım nasıldır yardım, bi enjoy düşünüyorum yardım bu gidişle yorumculara yardım gerekecek
abi valla civic baktım çok ses alıyo ama hastasıyım yetişemiyorum bugün corolla kullandım hoşuma gitmedi 2000 astra cd kullandım hoşuma gitti ama direksiyon kutsunda bi sorun var arabanın 2.500 ytl tutuo şimdi bu arbaayı buldum 2004 model njoy 23000 km de 22 istio araba hoşuma gitti ama elektro servo direksiyon varmı sonra donanımları neler hiç dikkat etmedim km az gelince atladım hemen pazartesi serviste buluşcam adamla ama o zamana akdar sabredemicem bide siz arkadaşalra danışmak istedim...!!! TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BU KARARSIZLIKLA SIKIYORUM CANINIZI AMA ARABA ALASIYA KADAR YARDIM EDİN LÜTFEN...!!!!
bende senin gibi haftalar nerdeyse aylardır araştırıyorum ama kararsızlıktan değil parayı yükseltmeye çalıştımki hembiraz daha üst hem donanımlı model almak için 21,e kadar yükselttim aklımda 2004 enjoy yada elegance var ama elegance zor gibi 2004,e 23 civarı istiyorlar bu paraları nasıl kullanıldığını enazından motor aksamı vs sonradan ne gibi sorunlar çıkaracağını bilmediğin bi arabaya vermekte kolay değil gerçekten daha öncede yazmıştım g kasadaki en iyi donanım elegancede,ama enjoy,unda farları ve stopları çok güzel digital klima yok ama 2004,lerde yol bilgisayarı var birçoğundada sunroof gördümki bu arabaya acayip bi hava katıyo
njoyla twinport arasında çok fark mı görünüş ve donanım olarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme