Şimdi Ara

2005 2006 Lancer mı? 2001 2002 Civic Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 Civic mi 2005 Lancer mı? Önerirsiniz? Artı eksileriyle iki arabayı yorumlar mısınız? 23000 tl üst sınır olmak üzere Otomatik olacak araç.
    İç Dizaynda hangisi?
    Dış Dizaynda Hangisi?
    Konfor
    yol tutuş
    hidrolik yumuşaklığı
    Amortisör yalıtım kalitesi
    döşeme kalitesi
    Son olarakta yakıt.

sizin yorumlarınıza göre hareket edeceğim bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.

• yok mudur yorum yapabilecek forumdonanım kardeşlerim
  • Lancer tavsiye ederim, 1.6 98 hp biraz zayıf kalsa da, o kasa civicten daha modern ve en azından yeni araç. 2006 plus alırsanız daha iyi olur. Göstergeleri beyaz oluyor ve daha gösterişli. İkinci eli civice göre zayıf olsa da elde kalacak bi araç değil. En az toyota honda kadar sorunsuz bi araçtır.
  • Lancer daha yen daha ekonomik...
  • Aradaki yaş farkı bence azımsanmayacak boyutta, Lancer tercih etmenizi öneririm...
  • bu civic'ler neden bu kadar anlam veremiyorum cidden
  • Yaş farkından dolayı Lancer diyorum.
  • Lancer'a bir oyda benden.
  • Açıkçası 2001 civic'e binmedim ama 2007 lancer plus gerçekten taş gibi araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarum_guncu

yok mudur yorum yapabilecek forumdonanım kardeşlerim

arada 5 sene fark var.
    yorum yapmak bile abes.
  • otomatik şanzımanda honda diyorlar ama lancer modeli yüksek sizi üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armitron

otomatik şanzımanda honda diyorlar ama lancer modeli yüksek sizi üzmez.

iyi aksamlar.mayis ayindan beri lancer 1.6 comfort otm. kullaniyorum.arac lpg li.ben genel anlamda memnun olmakla birlikte fikirlerimi paylasayim.benim bu arabayi ercih etmemim en buyuk sebebi civic ve corolla ile ayni sinifta olmasina ve en az onlar kadar sorunsuz olmasina ragmen fiyat olarak daha uygun olmasiydi.araba hakkinda soyleyebileceklerim:

32 lt.lpg ile kisin 260-270 km.yazin ise 300-310km gidiyor ( sehir ici )
    suspansiyon biraz sert.yol tutus guven veriyor ancak bozuk zeminde sarsintili.lastikleri pirelli p1 ler ile degistirdim.biraz daha konfor artti.
    performans olarak yeterli diyebilirim.4 kademeli yari otomatik bir sanziman var.manuel kullanimda biraz daha performans yuksek.otomatik mod ekonomi dusunulerek tasarlanmis.vites gecisleri sarsintisiz.
    yol ve ruzgar sesi japon arabasi standartlarinda .maalesef avrupa arabalara gore kotu.
    donanim a gelince benim aracimda 2 airbag ,abs,deri kapli direksiyon ve vites topuzu,cd calar,park sensoru,otomatik klima ( dijital degil ) gibi ozellikler mevcut.
    son olarak arabam beni aldigimdan bu yana beni hic uzmedi (ALLAH cc nazardan saklasin )akusunu degistirdim 140 tl.lastikleri aldigimda iyi degildi.dun yeniledim 620 tl.sis farinin ampulu yandi.ampul + iscilik 20 tl.birde aldigimda gaz ayari yaptirdim 20 tl.bunun haricinde maasallah gaz ve benzin den baska bir seye para vermedim.ben alsat yapan biri degilim.yani ikinci eli kotuymus falan alirken dusunmedim.bir darlim falan olmadigi surece de satmaya niyetim yok.civic hakkinda ise pek yorum yapamam.cunku sadece kisa bir sure kullandim.ama lancer a gore daha performansli oldugu kesin.civic sahibi arkadaslarin yorumlarini da okuyup ona gore bir karara varirsiniz.simdiden hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vebo -- 25 Mart 2013; 1:06:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vebo vakit ayirip cevapladigin icin tesekkur diger arkadaslara da tesekkurler

bozuk zeminden bahsetmissin ben suan ki aracim corsa 97 gls amartisorlerinden hic memnun degilim bozk zeminde de kotu lancer beni memnun eder degil mi bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

bu civic'ler neden bu kadar anlam veremiyorum cidden

kardesim mesajin yarim kalmis herhalde yorumlarini bekliyorum

• Arkadaslar birde sunu merak ediyorum lancer hakkinda bazilarinin on tampon farkli daha spor bazilari clasic sedan havasi var. bu fark nereden ornek foto koyabilirm ilerleyen zamanda. bu fark nereden

birde lancer in gostergelerinin gece yolculugundaki gosterge fotolari elinde bulunan var mi

• vebo kardesim lancer almasaydin ne alirdin 24000 tl ye kadar

bu soru butun arkadaslara da gelsin

• quote:

Arkadaslar birde sunu merak ediyorum lancer hakkinda bazilarinin on tampon farkli daha spor bazilari clasic sedan havasi var. bu fark nereden ornek foto koyabilirm ilerleyen zamanda. bu fark nereden

birde lancer in gostergelerinin gece yolculugundaki gosterge fotolari elinde bulunan var mi

sanırım 2006 ikinci yarısından itibaren daha uzun burunlu versiyonu geldi.makyaklandı biraz

• quote:

vebo kardesim lancer almasaydin ne alirdin 24000 tl ye kadar

bu soru butun arkadaslara da gelsin

hocam lancer sert yapili bir arac ancak konforsuz diyemem.sadece cok bozuk zeminde biraz sarsiyor.bu tip zeminde biraz daha yavas kullaninca sikinti olmuyor.diger soruna gelince lancer almasaydim da falanca arabayi alsaydim hic demedim.benim begenim genel tercihlerin disinda kaliyor.alfa 147 leri cok begeniyorum mesela.bana gore hakettigi degeri gormeyen bir araba.belki ileride durumum duzelirse dusunurum.ama 24000 degilde daha buyuk bir butcem olursa lancer in yeni kasasi 1.6 olan versiyon hayallerimi susluyor.

• arkadaşlar lancer'in yedek parça konusunda bilgisi olan var mıdır ?
    acemiye önerir misiniz ufak tefek kazalarda kaporta parçaları konusunda bizi üzer mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.