Arkadaşlar merhaba şöyle 3000 tl civarına cbr 125 düşünüyorum. birkaç tane buldum istediğim fiyatta, 30 bin km civarında. sorum ise şu; şimdi bu alet bana sıkıntı çıkarır mı? yani demek istediğim eski cbr ların kronik sıkıntıları var mıdır? en fazla 1 sene süreceğim sonra satıcam. tşk
Bisiklet gibi motor, cg125 alsan daha sekil olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: weirdo
Bisiklet gibi motor, cg125 alsan daha sekil olursun.
ben beğeniyorum hocam ya sorum hakkında bilginiz var mıdır? misal 05-06 şöyle şöyle sıkıntıları olabilir gibisinden tşk
egzantrik ve krank cok ses yapıyor başkan sakat oluyo genelde 30 bindeki eski kasa motorlar alma derim parana yazık cok sıkıntı cıkarır.
quote:
Orijinalden alıntı: W1L3D
egzantrik ve krank cok ses yapıyor başkan sakat oluyo genelde 30 bindeki eski kasa motorlar alma derim parana yazık cok sıkıntı cıkarır.
çok tşk hocam cevap için
Çalışıyorsanız 3000 tl yerine 1-2 ay erteleyip sıfır ayarında, hatta sıfır alsanız çok çok daha mantıklı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: vedkum
Çalışıyorsanız 3000 tl yerine 1-2 ay erteleyip sıfır ayarında, hatta sıfır alsanız çok çok daha mantıklı olur.
hocam büyük ihtimal üni olacak direk hyo gv250 alacağım galiba tşk. cbr planı yattı yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme