Şimdi Ara

2005 Cayenne Turbo Sonunda Aliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
7.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun.Subaru STİ la neredeyse aynı gidiyor.Gerçi çok yüksek hızlarda arayı daha da açar cayenne.
    Jantlar da gerçekten berbatmış.Nasıl o arabaya bunu koymuşlar hayret yani.
  • o paraya bi 50k daha ekleyip yat alabilirsiniz 75 tane arabayı ne yapacaksınız anlamıyorum 1 tanesi yetmiyormu
  • of o yata birde rakı içmesuyu kömür 3 lüsünü erzaklayacaksın ne kdr alabiliyorsa ege akdenizden bi çıkcan rakı balık rakı balık
  • Alsancakta bir kaç defa denk gelmiştim bu araca jantlardan tanıdım çok küfür etmiştim bu arabaya yapılır mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Sana HRE Jant alalım okan napacan CMS i

Serhat abim Gokhan Kavuk kiyak yapmiyorki 3bin euroya HRE jant verdide almadik mi 10bin eurolardan bahsediorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklee18

of o yata birde rakı içmesuyu kömür 3 lüsünü erzaklayacaksın ne kdr alabiliyorsa ege akdenizden bi çıkcan rakı balık rakı balık

en iyi fikir bu gözüküyor
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 17 Şubat 2011; 0:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

..

??

Amac
  • Araç hayırlı uğurlu olsun diyorum başka birşey demiyorum ama hakikaten apaçi işi olmuş jantlar. Acilen jantları değiştir Okan hocam.

O değilde senin Astra ne alemde. Süpürge motorlu mu diyordun ne diyordun hatırlayamadım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Sana HRE Jant alalım okan napacan CMS i

Serhat abim Gokhan Kavuk kiyak yapmiyorki 3bin euroya HRE jant verdide almadik mi 10bin eurolardan bahsediorlar

Gerçi HRE lerin fiyatları oyle bende alacam yakın zaman ıcınde ama 8.000 euro dan başlıyor neredeyse

Gokhan iyi cocuktur yaw yapar indirim
    :)
  • hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

cok güzel bir arac özellikle sesi on numara

jantlar o kadarda sırıtmıyor ama turbo jantlar cok harika duracağı kesin

resimlerde mi yoksa arac rengi biraz yıpranmış görünüyor (yada hızdan olsa gerek)

güzel bir pasta cila ile cok daha harika durumu gelir..
  • hayırlı olsun

bu araçlar hakkında autoshow'n bir sayısında 250 km'lik sınırlandırılmış son hızıyla giderken 66,7 lt/100km'lik bir yakıt tüketiminden bahsediyorlardı. bu doğru muudr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Araç hayırlı uğurlu olsun diyorum başka birşey demiyorum ama hakikaten apaçi işi olmuş jantlar. Acilen jantları değiştir Okan hocam.

O değilde senin Astra ne alemde. Süpürge motorlu mu diyordun ne diyordun hatırlayamadım şimdi.

2006 Astra 1.3cdti 115bin km 9 parca boya 3 parca degisen , bakimini yaptirmadim , lastigini degistirmdim , muzik sistemi calismiyordu bu sekilde 26bin tl ye 5 ay once takasa verip 2006 bmw 3.20d almistim 64bin tl ye.

simdi bu bmwyi 30bin euroya verip ustune para ekleyip bu araci alacagim

Supurge motorlumdu.

hyundai accetim vardi onu takasa verip 2006 renault scenic dizel aldim 14bin kmde sonra Scenic istanbula gonderdim , istanbuldan bana 2006 160bin kmde megane dci geldi onu takasa verip ustune 9bin lira vererek.

Deli fisek 2006 112bin kmde Vectra 1.9cdti elegance makyajli otomatik arac aldim

Karisik oldu ama idare edin

• Hayırlı olsun Okan kazasız belasız kullan. :)
  • Güzel araç hayırlı olsun.Fakat nedense oldum olası şu renk koltuk derisini sevemedim.Görünce midem kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

of o yata birde rakı içmesuyu kömür 3 lüsünü erzaklayacaksın ne kdr alabiliyorsa ege akdenizden bi çıkcan rakı balık rakı balık

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Yatimiz olmadigini kim soyledi

• Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Jantlara değişim şart.Trabzon'da bir cayenne turbo S vardı.Onun jantları süperdi de resmini bulamıyorum artık

Ahan da buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_38800266/tm.htm

tekrardan hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shroud61 -- 17 Şubat 2011; 0:58:55 >
  • jantlar ve basamak gerçekten kabus...

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Jantlara değişim şart.Trabzon'da bir cayenne turbo S vardı.Onun jantları süperdi de resmini bulamıyorum artık

Ahan da buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_38800266/tm.htm

tekrardan hayırlı olsun.

O resimdeki araç hangi Bjk'lı oyuncunun acaba ? Zevkli adammış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.