Şimdi Ara

2005 Cayenne Turbo Sonunda Aliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
7.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba uzun zamandan beri turbo ariyordum ve araci sonunda buldum.

Arac sofor ile kullanilmis cms celik jantin sahibinin makam araci ve bu sebepten dolayi tum araclarina cms jant taktiklarindan boyle apaci isi bir jant ile geziyorlar.

2006 3.20d aracimi verip ustune 13bin euro verecegim. Zaten bende araci 64bin tl ye almistim.

Bu arac hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Aracin herhangi bir masrafi yok boyasi kazasi belasi - tum bakimlari yetkili servist yapilmis ve lpg takilmamis.

Aldigim gibi 1500tl ye turbo janti ve o basamaklari kaldiracagim.

Yorumlariniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-porsche-cayenne-turbo-4-5-42936158/detay/

• Çok güzel gözüküyor, ahşap döşemeli nadir Cayenne'lerden biri. Apaçi deyince taksicilerin kullandığı türden jantlar sandım, fena değillermiş. Ya bir de, basamaksız inip binmek zor olmaz mı? Yakıt tüketimi dizel 3-Serisi'nden sonra üzmez mi sizi?
  • Cantlar çokta kötü durmuyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Çok güzel gözüküyor, ahşap döşemeli nadir Cayenne'lerden biri. Apaçi deyince taksicilerin kullandığı türden jantlar sandım, fena değillermiş. Ya bir de, basamaksız inip binmek zor olmaz mı? Yakıt tüketimi dizel 3-Serisi'nden sonra üzmez mi sizi?

Basamaksiz inip binmek zor olmaz - yakit tuketimi umrumda degil acikcasi

4 kisilik aileyiz 5 tane araba var ve hepsi dizel 3 serisi q7 vectra kaskai

Yarin sanzimanina ve motoruna baktiricam insallah yag kacirmiyordur o zaman araci alacagim , basamaksiz ve yeni jantli halinide tabiki ilk defa dh de yayinlarim

• jantlar cayenne ye yakışmamış orta sınıf bir araç jantı üstündeki

o araca 18-20 inç arası kaliteli orjinal bir jant lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

jantlar cayenne ye yakışmamış orta sınıf bir araç jantı üstündeki

o araca 18-20 inç arası kaliteli orjinal bir jant lazım.

Aynen dedigin gibi kolpa bir jant ama adamlar bentleye jant yapiyorlar

20 inc turbo janti dusunuyorum
  • Çok güzel bir araç ama abanmada 30 Litreyi çok rahat görür ..Jant konusunda kesinlikle haklısın aldığın gibi değiştirmen lazım bu arada 325i ne alemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Çok güzel bir araç ama abanmada 30 Litreyi çok rahat görür ..Jant konusunda kesinlikle haklısın aldığın gibi değiştirmen lazım bu arada 325i ne alemde

3.25i suan garajda yatiyor Ama yarin cem otomotive koyuyorum millet azcik araba gorsun.

Yakit konusunda arkadasimin turbosu sakin kullanimda 17-18lt yakiyor olmadi lpg takarim

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Çok güzel bir araç ama abanmada 30 Litreyi çok rahat görür ..Jant konusunda kesinlikle haklısın aldığın gibi değiştirmen lazım bu arada 325i ne alemde

3.25i suan garajda yatiyor Ama yarin cem otomotive koyuyorum millet azcik araba gorsun.

Yakit konusunda arkadasimin turbosu sakin kullanimda 17-18lt yakiyor olmadi lpg takarim

Valla pek sakin kullanabileceğini sanmıyorum 450 Beygirin hakkını vermek lazım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Valla pek sakin kullanabileceğini sanmıyorum 450 Beygirin hakkını vermek lazım..

Arada gazlarizda bu aralar radarlar fena anaadolu caddesi ankara caddesinde 70 ile gidios

• Allah yardimcin olsun bir araba parasi da benzine gidecek 
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Allah yardimcin olsun bir araba parasi da benzine gidecek 

Arac senede 5-10bin km yapacagindan pek sikinti yok
  • Durumlar öyle ise bu aracı almaya hiç gerek yok dostum.

Max vergiyi ödeyeceksin,max benzini vereceksin ama basamayacaksın hatta LPG takacaksın Benim aklıma yatmıyor seninkine yattıysa Allah kaza bela vermesin
  • quote:

Durumlar öyle ise bu aracı almaya hiç gerek yok dostum.

Max vergiyi ödeyeceksin,max benzini vereceksin ama basamayacaksın hatta LPG takacaksın Benim aklıma yatmıyor seninkine yattıysa Allah kaza bela vermesin

Yilda 4900tl vergi - bmwnin 2bin tl idi - yakiti senede etse etse 3-5bin tl fark eder.

Basinca hem jip hemde spor arac hissi alacagim

Full gaz gitcek halimiz yokya anca cesme otobaninda kapatiris kadrani

• Okancım uzun zamandır konusuyorduk kararsızdın.

Suv olarak en dogru tercıhı yaptın Güle güle bin aracına
    ..
  • maddi durumunu bilmiyorum ama araç fiyatı ve benzin fiyatını hesaplayıp toplayıp onun fiyatıyla çok daha klas ve güncel dizel bir araç alırdın.
  • Hayırlı uğurlu olsun o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 16 Şubat 2011; 21:30:11 >
  • hey maşşallah ne yakar bu araba
  • dominic araç dip gazda çok rahat 40ltleri görür

okanttc hayırlısı olsun mantıklı bi seçim olmuş çeşme otobanında jeeple gazlarken rüzgara dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: redevil4

dominic araç dip gazda çok rahat 40ltleri görür

okanttc hayırlısı olsun mantıklı bi seçim olmuş çeşme otobanında jeeple gazlarken rüzgara dikkat et

Sanmıyorum 40'ları bulacağını.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.