Şimdi Ara

2005 Cayenne Turbo Sonunda Aliyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
7.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Chip vs yaptır X6 M ile Bir Rolling yapalım :):)

Serhat az degilsin :) adami aracindan sogutma ilk gunden X6M hayirli olsun bu arada kazasiz belasiz

eheheh :) Sagolasın bir araç daha aldım onun haricinde..

Gecen gun 0-200 hızlanmalar konusunda bahsedılmıstı sanırım..Yüklü bir corvette

458 alıcam diyordun Serhat abi noldu? Güncellenme bekliyordun sanırım?

• Hayırlı olsun, nasılsa değeri düşeceği kadar düşmüş (200.000'den 45.000'e), bundan sonra daha da aşırı değer kaybetmez, az km. yaparsanız da tam zevk işi araba olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Chip vs yaptır X6 M ile Bir Rolling yapalım :):)

Serhat az degilsin :) adami aracindan sogutma ilk gunden X6M hayirli olsun bu arada kazasiz belasiz

eheheh :) Sagolasın bir araç daha aldım onun haricinde..

Gecen gun 0-200 hızlanmalar konusunda bahsedılmıstı sanırım..Yüklü bir corvette

458 alıcam diyordun Serhat abi noldu? Güncellenme bekliyordun sanırım?

Okanın konunun ıcıne etmeyelim konusuruz msnden :)

• SUV denildiğinde bence en iyi araçtır cayenne..Arkadaşlarında dediği gibi tam bir haz makinası..Kazasız belasız kullanın,hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Aracın koltuklarındaki deri, resimden gördüğüm kadarı ile; baya yıpranmış duruyor. Deri gerginliğini kaybetmiş görünüyor, derideki dalgalanmalar baya göze çarpıyor resimlerde. Araç genelde için de yolcu ile sürülmüş gibi. Çünkü ön koltuklara nazaran arka kolduğun derisi daha iyi durumda olması beklenirken nerdeyse yakın kondüsyonda görünüyor ön ve arka koltuklar...Fiyatı km orjinal ise gayet ucuz bir araç sürüş değerlerine göre...

Aracın derisi orjinal cayennelerdeki gibi deri değil burgulu bir seçenek alınmış.

O yüzden böyle burgulu gözüküyor...

• Arkadaşlar aracı servise soktum ve aracın sağ arka kapısında lokal boya çıktı , şanzıman motorda herhangi bir sorunu yok bakımları yetkili serviste yapılmış.

Fakat araç 2004 değil 2005 modelmiş ve arkadaş 18bin euro istiyor 13bin yerine hayırlı işler dedim.

1 yıl genç araba için 5bin euro veremem doğrusu üstünde turbo jantı 3m film ve boya koruması yapılsa bile..

13bin euroya vereceğiniz zaman arayın dedim çıktım.

İstanbulda 2005 fx35 full 45bın kmde araç var martta gidip bakacagım ustune 8bın tl ıstıyor olmadı o aracı alacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

FX35 bu porsche gibi yürümezki. Daha ucuza daha düşük performans. Yaptığınız çokta mantıklı bir hamle değil. Araç düşük---fiyat düşük orantısı üstünden karlı bir iş yapamazsınız.

Benim aradıgım 0-100 8sn civari olsun sesi güzel , dışı gösterişli bir araç olsa yeterli.

Birisinde 40milyar vereceğim üstüne diğerinde 8milyar

Birisinin vergisi 8bin tl diğerinin ise 4bin tl , fx35 daha ufak bir araç çokta büyük istemiyorum fakat turboda içimde kalmadı değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: landlord

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

quote:

Orijinalden alıntı: landlord

Öncelikel hayırlı olsun , ben önceki mesajlaşmamızdan FX35 alacağınızı öngörüyordum , siz alıp yorumlayıp , yorumlara göre ben alırım diyordum )))::: artık başka birinden FX35 yorumu alıp aracı alacağız , tekrar hayırlı olsun , çok güzel araç , kazasız belasız binersin inşallah....

Türkiye şartlarında ve yollarında FX almak akıl karı değil diye düşünüyorum. Ben bir tülü ısınamadım FX'e, evet şekli şemali motoru çok çekici fakat yolda birazcık ilerleyince hemen başlıyor ötmeye. bizim yollara göre değil.

Ötmeye başladı derken kelimesini biraz detaylandırabilirmisin , neyle karşılaşacağız bilelim))):::

Daha önce jeep grand cherooke dede başıma gelmişti süspansiyonlardan bariz birşekilde gacır gucur sesler geliyor belli bir müddet sonra, yani bizim yollarda (bizim derken tabi sizin nerede olduğunuzu bilmiyorum ben istanbul'u baz alarak konuşuyorum) rahat değil ne yazıkki. Sepet gibi de sallıyor açıkçası hani suv kullanmasak bilmesek normal deyip geçicez yüksektir diye de . yok ben tutmadım.

• Hayırlı olsun, bide resimlerini eklesende görsek
  • 20inc jant olupta sallamayan araçmı var yahu

Bu arada cayenne turboyu almaktan vazgeçince satmaktan caydılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

20inc jant olupta sallamayan araçmı var yahu

Hayırdır uygun fiyata x6m mi buldunuz?.....
  • quote:

20inc jant olupta sallamayan araçmı var yahu

Açtığın konuyu gördüler bence
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1988-model-3-25-ix-coupe-43092226/detay

Bu sızın araç degılmı hocam.
    Cem otomotive'mi verdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doga.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1988-model-3-25-ix-coupe-43092226/detay

Arac konsınye olarak orda duruyor
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1988-model-3-25-ix-coupe-43092226/detay

Sahibinden.com'a düşmüş nadir E30'lardan biri herhalde :)
  • Güzel seçim hayırlı olsun (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

quote:

quote:

Sahibinden.com'a düşmüş nadir E30'lardan biri herhalde :)

Kesinlikle tertemiz araç ya e36 m3 ile yada sağlam makınalı amerıkanla takas edecegım

• Yalnız M3'cüler aşmış durumda :)

E36'cılar ilana burn-out resimlerini koyuyor E46'cılarda son bir ümit 75-80 Bin Liradan satmaya çalışıyorlar he birde bütün ilanlarda "Bu kadar temizi YOK !!! " şeklinde ibareler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 19 Şubat 2011; 21:19:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.