Şimdi Ara

2005 Cayenne Turbo Sonunda Aliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
7.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Dominic-

quote:

Orijinalden alıntı: redevil4

dominic araç dip gazda çok rahat 40ltleri görür

okanttc hayırlısı olsun mantıklı bi seçim olmuş çeşme otobanında jeeple gazlarken rüzgara dikkat et

Sanmıyorum 40'ları bulacağını.

bulur bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

quote:

okanttc hayırlısı olsun mantıklı bi seçim olmuş çeşme otobanında jeeple gazlarken rüzgara dikkat et

bulur bulur

Dur-kalk'lı dipgazda bulabilir belki ama boşlukta ne kadar zorlarsan zorla 40 Lt sanmıyorum.

• quote:

quote:

sen sanma buluyor geçebiliyor da 8 silindir turbo beslemeli motor 2 tondan fazla ağırlık çok doğal bir değer
  • Kilometrede kaç milyon yakıyor bu
  • quote:

quote:

quote:

bulur bulur

deposu kaç lt ki bu aracın 40 lt benzin yaksın 100 km de. saçmalamayın allah aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

quote:

quote:

quote:

bulur bulur

deposu kaç lt ki bu aracın 40 lt benzin yaksın 100 km de. saçmalamayın allah aşkına

git bak ne kadarmış. ortalama yazmadım, performanslı kullanımda yazdım

• 40 lt çok abartı ya 30 yakar en fazla bence

Ve çok güzel bi araç hayırlı uğurlu olsun güle güle bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Merhaba uzun zamandan beri turbo ariyordum ve araci sonunda buldum.

Arac sofor ile kullanilmis cms celik jantin sahibinin makam araci ve bu sebepten dolayi tum araclarina cms jant taktiklarindan boyle apaci isi bir jant ile geziyorlar.

2006 3.20d aracimi verip ustune 13bin euro verecegim. Zaten bende araci 64bin tl ye almistim.

Bu arac hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Aracin herhangi bir masrafi yok boyasi kazasi belasi - tum bakimlari yetkili servist yapilmis ve lpg takilmamis.

Aldigim gibi 1500tl ye turbo janti ve o basamaklari kaldiracagim.

Yorumlariniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-porsche-cayenne-turbo-4-5-42936158/detay/

/>

adam , aracı sana satmaktan vazgeçmesin bu mesajı görüp

şaka bir yana hayırlı olsun yakar makar ama o gücün tadı da hiçbir şeye benzemez

• Arkadaşta kendine göre hesap yapmıştır, illaki biliyordur ne kadar yakacağını masrafını.Parası var alıyor, herkez benzinin hesabında :D
  • Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler arkadaslar.

Arac maksimum hizda 276km kadranda kesin 300km gorulur 44lt yakiyormus

Sakin kullanimda 17-18litre dip gaz yaparsak kesin 30lt bulur ama 40lt cok fazla olmus dogrusu.

Dizel arac almak istemiyorum tercihlerim cok farkliydi tt a5 6serisi ve fx35 ile cayenne turbo vardi

3 q7 2 a6 mazotlu vectra kaskai dizel arac mevcut.

Kimse 8 silindir araca binmedi sulalede

2004 yilinda arac 198500euroya alinmis faturayi gordum agzim acik kaldi.

Benzin cok sikinti degil bindigim surece verecegim ki zaten sirkete gider olarak isleyebiliyorum

40bin euroya alsam 5yil sonra 20bin euroya satsam

20bin euro zararim olurki aldigimiz q7 arac 1 yilda 20bin euro zarar etti bile.

Aslinda amacim benzinli ocu die alinmayan araclari kelepire kapattigimi gostermek.

Belki bizimkiler bundan sonra sifir dizel yerine boyle kupon arac alirlar

• Hayırlısı olsun

O nasıl bir janttır öyle ya hangi göz hangi nizam o araca o jantı yakıştırabilmiş hayret doğrusu... Dünya'nın en büyük jant üreticilerinden birisin koskoca fabrikada bundan daha kötür bir jant bulamazlardı herhalde takacak.
  • yakmaz diyen arkadaşlar yukarıda okumuştur sanırım alacak kişiden yakmaz etmez ne anlarsın sen tarzı konuşan kişiler.

tekrar söylüyorum o otobanda cayennle 300ü zorlama
  • quote:

...Dünya'nın en büyük jant üreticilerinden birisin koskoca fabrikada bundan daha kötür bir jant bulamazlardı herhalde takacak. ...

kim demiş cms dünyanın en büyklerinden diye.yanlış hatırlamıyorsam "cevher metal sanayi" gibi bir açılımı var.Türkiye'nin büyüklerinden desen neyse

çok kilometre yapmadığımdan anlıyorum ve diyorumki benzine takılmanın manası yok.hele tüp falan sakın haaa...."porsche aldın lpg mi taktın amma da pintisin" imajı sadece.tüm hava yerlebir anında.sakın hocam.

ben de senede 7-8 bin km yapıyorum ve heralde bir depoyla 1 ay falan rahat geziyorum.ortalamam 100km'de 10lt.bu da senede 800lt yaklaşık 3200tl eder.dizel olsa da bakım maliyeti falan düş kabaca 1000tl farkeder.aracı alırkenki farkın amortisi en az 5 yıl.

cayenne alacak arkadaşta da benzin-dizel farkı yılda yaklaşık 3000tl.bence gayet alınabilir sadece vergi mevzusu düşündürücü. 4-6 yaş arası 4000cc üstü motorlu araçların yıllık vergisi 11863tl. 4000cc'nin altına inersen 8348tl.4900tl değil yani.

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 16 Şubat 2011; 22:48:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

çok kilometre yapmadığımdan anlıyorumve diyorumki benzine takılmanın manası yok.hele tüp falan sakın haaa...."porsche aldın lpg mi taktın amma da pintisin" imajı sadece.tüm hava yerlebir anında.sakın hocam.

ben de senede 7-8 bin km yapıyorum ve heralde bir depoyla 1 ay falan rahat geziyorum.ortalamam 100km'de 10lt.bu da senede 800lt yaklaşık 3200tl eder.dizel olsa da bakım maliyeti falan düş kabaca 1000tl farkeder.aracı alırkenki farkın amortisi en az 5 yıl.

cayenne alacak arkadaşta da benzin-dizel farkı yılda yaklaşık 3000tl.bence gayet alınabilir sadece vergi mevzusu düşündürücü. 4-6 yaş arası 4000cc üstü motorlu araçların yıllık vergisi 11863tl. 4000cc'nin altına inersen 8348tl.4900tl değil yani.

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

Arac 2004 model 7-11 grubuna giriyor ve kasko bedeli %5 gectigi icin bir alt kademeden odeyince 4900tl cikiyor.

• 7-11 yılsa da 7023tl. kasko mevzusunu nasıl hesapladın? bilmediğimden soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 16 Şubat 2011; 22:52:48 >
  • quote:

7-11 yılsa da 7023tl. kasko mevzusunu nasıl hesapladın? bilmediğimden soruyorum

Arac kasko degeri bedelinden bakiyorsunuz. Aracimin kasko bedeli 150bin tl gozukuyor.

%5 7500tl yapiyorki ben 7bin tl vergi verecegim Eger 7500den yukari olsaydi bir alt motor dilimine geciyordu.

Artik 6 aylik bir bandrol oduces ondan sonra seneye olani dedigim gibi yapacagim

• quote:

quote:

...Dünya'nın en büyük jant üreticilerinden birisin koskoca fabrikada bundan daha kötür bir jant bulamazlardı herhalde takacak. ...

kim demiş cms dünyanın en büyklerinden diye.yanlış hatırlamıyorsam "cevher metal sanayi" gibi bir açılımı var.Türkiye'nin büyüklerinden desen neyse

Türkiyede pazar lideri, Avrupada ise ilk on şirketin içerisinde olan cms, üretiminin %85'ini ihraç etmektedir. CMS, teknolojiye ve insana yaptığı sürekli yatırım sonucunda dünyanın otomotiv devlerinin tasarım ortağı olmuştur.

kaynak: CMS

• quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

quote:

quote:

quote:

bulur bulur

Ortalamadam bahsetmiyorum,anlıktan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 16 Şubat 2011; 23:03:18 >

• Sana HRE Jant alalım okan napacan CMS i
  • yeni çıkan cayenne'leri arazide kullanma fırsatımız oldu,mükemmel olmuş.

araziyi düşünerek aldığınızı sanmıyorum güzel bir seçim yapmıssınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donnaiolo -- 17 Şubat 2011; 0:45:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.