< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunhan34 -- 17 Haziran 2018; 2:14:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunhan34 -- 17 Haziran 2018; 2:14:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her iki aracıda kullanmış biri olarak söyleyeyim, kesinlikle Toyota.
Bahsettiğiniz motoru 2001 yılında Bora üzerinde sıfır olarak alıp 80,000 km kullandım, Toyota Corolla aracım sizinki gibi 2005 model, hatchback, 1.6 terra düz vites ve sizinkiyle aynı renkti. O aracıda sıfır olarak aldım ve 110,000 km kullandım. Toyota gerek sorunsuzluk, gerek motorun canlılığı ve gerekse yakıt tüketimi olarak Golf üzerindeki 1.6 litre 8 valf motordan çok daha başarılı. Toyota 16 valf motora ve vvti değişken subap zamanlamasına sahip, Golf'te bulunan 1.6 8 valf SR motorda bunların hiçbiri yok. Toyota'nın motoru yeni nesil modern bir motor, Golf'teki o düz dediğiniz motorsa taaa 1980'li yıllarda Golf 2 zamanından gelen bir miktar modernize edilmiş bir motor. Toyota'nın motorunun hiçbir kronik sorunu yok, Golf'ün motorunun devri daim (tim VW motorlarında var) sorunu var. Toyota'ya sahip olduğum süre içinde artı iki yıl uzatılmış garantiyle 4 yıllık garanti süresinde hiçbir işlem yapılmadı. Yetkili serviste sadece bakımları yapıldı ve kullandım. VW Bora aracıma garanti kapsamında birkaç işlem yapıldı, bunlardan biri şanzımanın komple değişmesini gerektirdi. Şanzıman konusunda da kullandığınız Toyota'nın 4 ileri vites kutusu çok daha sorunsuz ve dayanıklıdır. Toyota'yı Golf ile değiştirmeniz için ortada hiçbir sebep yok. Resimler koymamış olsanız öylesine açılmış saçma bir konu olarak görür bu kadar cevap yazmazdım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 16 Haziran 2018; 23:0:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunhan34 -- 16 Haziran 2018; 23:6:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|