Şimdi Ara

2005 Corolla Hb. Zavoli ve Brc arasında seçim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda bir sürü konu okudum fakat hala tercih yapmakta zorlanıyorum. O yüzden mesaj atmak istedim umarım bilgi kirliliği oluşturmaz.

İzmirde yaşıyorum 2005 Corolla HB Terra aracıma Lpg taktırmak istiyorum. Bu konuda Zavoli ve Brc ile ilgili fiyatlar aldım.
    Zavoli 1350/10
    Brc 1600/10

Sizce fiyatları normal mi?Aslında fiyatlarda pek önemli değil benim merak ettiğim aracıma hangisi daha uygun olur. Bunlar dışında sadece Prins olabilirmi diye düşünüyorum fakat onunla ilgili henüz fiyat almadım.

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: capricorn35

Mehabalar,

Forumda bir sürü konu okudum fakat hala tercih yapmakta zorlanıyorum. O yüzden mesaj atmak istedim umarım bilgi kirliliği oluşturmaz.

İzmirde yaşıyorum 2005 Corolla HB Terra aracıma Lpg taktırmak istiyorum. Bu konuda Zavoli ve Brc ile ilgili fiyatlar aldım.
    Zavoli 1350/10
    Brc 1600/10

Sizce fiyatları normal mi?Aslında fiyatlarda pek önemli değil benim merak ettiğim aracıma hangisi daha uygun olur. Bunlar dışında sadece Prins olabilirmi diye düşünüyorum fakat onunla ilgili henüz fiyat almadım.

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

iyi günler,

tercihiniz zavoli olursa doğru bir karara ulaşmış olursunuz.
  • yanıtınız için teşekkür ederim. en yakın zamanda taktırmak istiyorum. aslında neden zavoli onuda merak etmiyor değilim. konuştuğum insanlar sürekli kafamı karıştırıyor. fakat hiç birisi toyota kullanmıyor. o yüzden toyota kullanan arkadaşlar varsa onlardanda görüş almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricorn35

yanıtınız için teşekkür ederim. en yakın zamanda taktırmak istiyorum. aslında neden zavoli onuda merak etmiyor değilim. konuştuğum insanlar sürekli kafamı karıştırıyor. fakat hiç birisi toyota kullanmıyor. o yüzden toyota kullanan arkadaşlar varsa onlardanda görüş almak isterim.

tabiki danışabilirsiniz ben sizinle yılların vermiş olduğu tecrübemi paylaştım umarım en yakın bir zamanda doğru karara ulaşırsınız.
  • Merhaba ;
    Benım tavsıyem ; urun kalıtesı , yaygın servıs agı ve satıs sonrası kurumsal destek ıcın BRC MY11. Izmır'de BRC bolge bayı 2A IZMIR ıle gorusmenızı tavsıye ederım.Selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.