Araç temiz, boyasız ve bakımları tam lastikler de yeni daha görmedim aracı fakat öyle söylendi. Şu anki araç piyasasına göz önüne alırsanız ederi ne kadardır sizce? Bir de nasıl bir araçtır? ömürlük dendiğini hep duyuyoruz, fakat ben kullanmadım bilmiyorum olumlu olumsuz yönleri nelerdir?
Ben 4 sene Terrasini surdum ve memnundum sadece depoyu doldur bas gaza ve yasina göre 45000 normal, ne cok ne az. Kayinbrader de 2006 si var solun eger o araba ona dayandiysa baska kimse eskitemez o arabayi, carptigi kaporta hasarlari haric tamirhane görmedi araba.
Yakıt, yol tutus konusunda bilgi verebilirmisiniz ? Birde ABS fren sisteminin pek başarılı olmadığı söyleniyor ne derece doğrudur ? Son olarak servislerinde Sol donanıma Cruise Control takılabiliyor mu acaba ?
yol tutusta bir sorun yasamadim abs yi zorlayacak kadar ihtiyac olmadi ama iyiydi zaten elektronik yardimcilar yol tutusa yardimci oluyor. Bir ara unutmam isiga yetiseyim derken kara kaptirdim ve arabayi döndurecekken birden tekerlerdeki gucu kesti ve arabayi duzeltti bu sistem. servis sorularindan hic anlamam en guzeli vakit ayirip gidip bir servisle konusman ya da telefon et. Benim araba 100 km de 8 litre yakiyordu, sehir icinde.
quote:
Orjinalden alıntı: Vakkas.
Yakıt, yol tutus konusunda bilgi verebilirmisiniz ? Birde ABS fren sisteminin pek başarılı olmadığı söyleniyor ne derece doğrudur ?
Benim ABS birçok kere devreye girdi..o yönden hiç sıkıntı yaşamadım.ayrıca yol tutuşu da bana göre tatmin edici seviyede..
Anlaşıldı arkadaşlar teşekkür ederim. 100 km'de 8 litre çok iyi.