Merhaba arkadaşlar, 2005 model Ford Fiesta araç sahibiyim. Gaza yüklenince araçta garip bir şekilde tekleme oluyor. Benzin göstergesi tekleme yaparken bir level inip tekrar eski seviyeye dönüyor. Ayrıca, kilometre göstergesi 0 a düşüyor ve tekrar eski haline dönüyor. Tekleme yapınca bunların hepsi anlık olarak meydana geliyor. Kime götürdüysem problemi tanımlayamadılar. Tekleme yaparken aracın sesinde herhangi bir değişiklik olmuyor. Tüm elektrik düzeni kontrol edildi ve bujiler değiştirildi. Fakat problem hala devam ediyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
benzin pompası ne durumda?
dizelmi benzinlimi ?
jimhendrix
kullanıcısına yanıt
Bende benzin pompasından şüphelenmiştim ford servisine ve oto sanayiye kaç defa gittim ama sorun gözükmüyor dediler. Sadece serviste şamandıradan olabilir dediler. Daha önce belki bu tarz bir arıza yaşayanlar vardır diye burada belirteyim dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: aslan__cimbom
Bende benzin pompasından şüphelenmiştim ford servisine ve oto sanayiye kaç defa gittim ama sorun gözükmüyor dediler. Sadece serviste şamandıradan olabilir dediler. Daha önce belki bu tarz bir arıza yaşayanlar vardır diye burada belirteyim dedim.
başka bayiye uğrayın hocam, ibre oynaması şamandıraya işaret eder ama tekleme de var işin içinde ilginç burada yaşadığınız yere göre özel servis tavsiyesi verecek arkadaşlar olursa işiniz kolaylaşır