Şimdi Ara

2005 honda civic klima kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıktan da anlaşılacağı üzere klima kullanımı ile ilgili bilgisi olan varmi? Yani klimayı araç stop ettikten sonra kapatsak veya klima acikken aracı çalıştırsak veya da motor ısınmadan klimayı acsak bi sorun teşkil eder mı? Cevaplar icin şimdiden teşekkürler iyi forumlar

• Motor soğuk sıcak farketmez ama ben klima acikken kontaga basmiyorum zamaninda iyi değil diye duydum öyle alıştım. Arabalar sağlam artık adam buz gibi arabanin üstü bi karış kar dip gaz basıp bırakıp araba ısıtıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CELAL.KL423

Merhaba arkadaslar
    Başlıktan da anlaşılacağı üzere klima kullanımı ile ilgili bilgisi olan varmi? Yani klimayı araç stop ettikten sonra kapatsak veya klima acikken aracı çalıştırsak veya da motor ısınmadan klimayı acsak bi sorun teşkil eder mı? Cevaplar icin şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Motor çok soğukken klimayı çalıştırmayınız....Hele buzzz gibi havada motor ısısı normal seviyeye gelene kadar zaten performans alamazsınız ve de çok soğuklarda sıcak olsun diye çok sık açarsanız bir süre sonra motor arıza lambasının yandığını görürsünüz.....( Tecrübeyle sabittir) Çünkü klima gücünü motordan alır....

• bilgileriniz için teşekkür ederim. peki araç hareket halindeyken veya vitesdeyken klimayı açmamız bi sorun oluşturur mu? aracım otomatik vitestir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.