Herkese merhaba, Daha önce megane ile ilgili bir başlık açmıştım. Arkadaşların sayesinde o araçtan vazgeçtim. Honda civic düşünmeye başladım. İnternetten Isparta'da bir civic bulduk. Üşenmedim gittim baktım. Az kalsın kazığı yiyorduk çünkü araç 2005 yılında pertten çıkmış... Galerici ilanını değiştirmezse şikayet etmeyi düşünüyorum.
İki aracı da yakından görme fırsatım henüz olmadı. Denizlide olduğum için ayrıca yukarıda anlattığım şaşkınlığımdan ötürü aracımı Denizli'den almayı düşünüyorum.
C4 2005 model olması, km'sinin normal olması ile güzel. Ancak araç 1.4. Civic ise sağlamlık, performans ile kmsinin modeline göre güzel olması ile öne çıkıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
C 4 kotu bir araba degil iç malzeme kalitesi belki civicden daha bile iyi ama iç dizaynını hic sevmiyorum bunun yanında civicin motoru performans ve kalite olarak daha üstün
quote:
Orjinalden alıntı: karaok1 Civic ise sağlamlık, performans ile kmsinin modeline göre güzel olması ile öne çıkıyor.
sağlamlık derken benim aklıma güvenlik geldi..sizde sanırım bunu kastettiniz.. Euro NCAP güvenlik testlerinden C4 5 yıldız alırken,civic 4 yıldızda kaldı..yani,sağlamlık olayı sizin bildiğiniz gibi değil.. ailecek kullanıcaksanız,sedan olduğu için civic alabilirsiniz..ama sizin alamayı düşündüğünüz eski kasa civic ile C4 ün dış dizaynı arasında bence çok fark var..C4 çok daha yakışıklı kalıyor yanında civic in..
civic icin 54.000km az sonucta benzinli arac bana derseniz bende civic derim cünkü üstüne mod yaptıgında arabanın ilerisi yok yani hertürlü modifiyeye hazır bi araba ama c4 kısıtlı aile arabası
Galerici Civic'i pazara çıkartmış,temiz de durmuyor...Git sor bak mutlaka bir yamuk vardır.C4 daha iyi olur gibi ama kesin birşey diyemeyeceğim C4 için çünkü binmedim.
c4 derim cruse control bile var araçta
c4 1.4 motor baz donanım onun yerine cıvıc daha iyi olur kanımca.
ikisi de yaramaz bence. civic hiç temiz durmuyor. C4 ise 1.4 ve baz model. başka araç bakın bence. piyasa sizin vereceğiniz paraya arabasını gözü kapalı verecek satıcılarla dolu
Çok teşekkür ederim. Bugün civic'i görmeye gittik. Şase numarasını aldım. Servise de kontrol ettirmeyi düşünüyor gibiyim. Ancak ilanda belirtilen km değilmiş. Km'si 125.000. Galerici güya yanlışlıkla yazmış. Araba önce Denizlideymiş, galerici sonra Osmaniye'ye satmış, en son aynı adamdan takasla geri almış. Araçta değişenin olmadığını ancak ön ve arka kaportada lokal boya olduğunu söylediler. Sağolsunlar kafamı karıştırdılar. Yine kazık kokusu sezdim gibi...
C4'ü daha görmedim...
C4 baz da Civic full mü?O da baz.
c4 daha iyi
O paraya c4 1.6 sx modeli alınabilir.
İki seçenekten honda tabii ki...
quote:
Orjinalden alıntı: espirtlotus
c4 daha iyi
neye göre daha iyi?
Arkaaşım hiç 21'e LS Civic ya da C4 mü diye sorma.Daha geçende denk geldi nette gezinirken.20.000 Tl'ye 2004 model sunrooflu ES vardı;üstelik makyajlı kasa.Yani demek istediğim acele etme.Piyasa düşüyor.Bu paralara rahat ES makyajlı kasa Civic bulunur/bulunacaktır bu gidişle.Az daha bekle.
geçen konudada söylemiştim biraz rahatsız ediyorum ama c 4 hem tip olarak hem motor olarak hem performans olarak hona civicin yanından dahi geçemez bana biraz c4 ün kasası ağır gibi görünüyor ve bunun içine 1.4 motoruda koyarsak araç bayağı ağır olur bunun yanında hafif kasalı honda civic hem yakıt sarfiyatı açısından hemde performans açısında c4 den dahada ileride http://www.youtube.com/watch?v=bMPLRZ_TtVs her nekadar hava yastığıda olsa araç pert olup çıkıyor kasa olarakta bence hiç sağlam olmayan ve elektrik aksamından çok şikayetçi olunan bir araç biri bir 1.4 biri 1.6
Baktığım civic'ten vazgeçtim. Ancak C4 de düşünmez oldum. Arkadaşların dediği gibi makyajlı kasa es civic bulmayı bekleyeyim bari. Araba da acil gerçi ama...
Millet anasının gözü hala. Piyasa düştü diyorlar da..
Dediğim gibi temiz civic bulursam Denizlide alacağım. Es kasa olursa bir de uygun fiyata denk gelirse değmeyin keyfime
Tüm arkadaşlara özellikle atakangrbz arkadaşa çok teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme