Şimdi Ara

2005 punto city sorunu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2005 eski kasa fiat punto sahibiyim. arabayı yeni aldım. İnternette biraz bakınınca karşıma ilk olarak puntoların kronik city modu sorunu çıktı. Ama hep grande puntolar için bilgi var. Aynı sorun eski kasa puntoda var mı? Yok mu? bu bilgiye yada yoruma ulaşamadım.Kullananlar veya bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Çünkü korkudan kullanamıyorum city modunu.

• Var diye biliyorum,fakat fiat ücretsiz değiştiriyordu galiba city modu ile ilgili sorunlu parçayı.
  • benzer sorunlar sizin kasada da var, arabanız servis bakımlıysa sıkıntı olması halinde Fiat ücretsiz değişim yapıyormuş
  • KRONİK
  • Garanti kapsamında yada değil ücretsiz onarılıyor
  • Bazı servisler %50 ya da %80'ini karşılamayı teklif ediyordu masrafın, ama bu konuda davalar açıldı sanırım. Israrcı olunursa ücretsiz onarım gerçekleştirilebiliyor. Belki de aracınızın onarımı gerçekleştirilmiştir daha önce. City modu hiç kullanılmasa bile bu arıza ortaya çıkabiliyormuş.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23574677/tm.htm

bu konu yardımcı olur sanırım. eski kasa punto forumu. aradığın bircok seyi bulabilirsin
  • Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. Sanırım city modunu kullanmamaya devam edeceğim.
  • <LİNK>

linkte benzer durumda pekçok arkadaş benzer sorunu yaşamış , örnek mahkeme kararları vs mevcut,gözatabilirsin. (sorun çözülmüş anladığım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.