Bildirim
[size=3]2005 terra 40000 bakımı hakkında bilgi istiyorum[/size]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geç de olsa hayırlı olsun,
ben de 2 hafta önce imzadaki arabayı aldım.
Kitapçığı okurken Toyota Long Life Coolant gibi bir şeyi fark ettim.
Birkaç kişi direkt su ve anti-freeze karışımı takviye etmemi söyledi ise de kitapçıkta
tam tersine su ve anti-freeze koymayın uyarısı var.
Arabanın bakımına götürdüğümde halletmeyi düşünüyorum.
Ama merak ettim siz ne yaptınız acaba ?
İyi günler. -
Bildigim kadarıyla 5 yıl veya 150.000km ömrü var bu antifrizin.Yine de servise danışın isterseniz.
bakım çizelgesi:
http://corolla-corolla.blogspot.com/2008/11/periyodik-bakm-izelgesi.html -
Teşekkürler, bakıma kadar dokunmayacağım.
Bakımda sorarız artık. -
Bakım listesi haricinde masrafların dışında 40 bin bakım ücreti 400tl civarında. -
Merhaba arkadaşlar, bugün bizde corolla terra 1.6 special aldık. Araç 2005 model çok temiz 39000 Km de. 24 bin tl den aldık zannediyorum 1 - 1,5 milyar fazlası var ama inanın ilk günkü gibi tertemiz. Kaportada çizik bile yok.
Bu aracın kitapçığını nereden bulabilirm arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz. -
Hayırlı olsun arabanız,iyi bir seöim yapmışsınız.
Kitapçık hakkında bakınız; http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/toyota-corolla-2005-kullanim-kitapcigi'ni-cd'de-gonderdi/
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mmt şanzıman
- toyota corolla 1.4 d-4d tutulan modeli
- toyota corolla orjinal amortisör markası nedir
- toyota corolla 1.6 akü kaç amper
- toyota avensis 2.0 otomatik şanzıman
- toyota hilux 2025
- corolla gr
- 2022 model toyota corolla
- urban cruiser
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X