merhaba, 2005 model tigra twintop almayı düşünüyorum, bu araba ilk çıktığından beri görüntüsü ile hep hayallerimin arabası olarak kaldı ve gözümü karartıp almayı düşünüyorum. ikinci el sitelerinde genellikle 21.000 ila 28.000 arası değişen fiyatlara satılıyor, aslında pek de satılmıyor aylarca güncel kalan ilanlar var, 2005 model ve 2006 trafiğe çıkışlı bir araç düşünüyorum, kilometresi 30.000 civarı olanlardan, bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz, kronik bir sorunu varmıdır, beni en çok endişelendiren tavan ile ilgili bir sorunla karşılaşılaşıp karşılaşmıyacağım. düşünceleriniz benim için önemli, teşekkürler.
Arkadaşımda vardı ilk bindiğimde o an iyi gelmişti fakat ilk yol bozukluğundan itibaren arka taraftan takırtılar gelmeye aracın ön camı biraz titremeye başladı direksiyon başına geçince bu tip bir aracın yani üstü açığın ,sunroof u bile sevmeyen ben için fazlasıyla romantik kaldığını söyleyebilirim.Hızlanınca dinlenen rüzgarda cabası yani bizim yollarda bu araçlar biraz fazla narin ki 206 ya bundan çok daha kırılgan diyorlarki onu düşünemiyorum. Dediğin gibi o da aracı 2. el almıştı 1.4 olandan fakat uzun süre satamadı sonunda aracı takasa ucuz yollu verip astrayla değiştirdi.
maddi değil belki ama kronik manevi sorunu " travesti arabası" diye bilinmesidir:S