Şimdi Ara

2005 verso mu 2005 scenic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar verso ile scenic arasında tercihiniz ne olurdu. 5 koltuklu 2005 donanım sağlamlık güvenlik ve uzun vadede düşünülürse ( en az 5 yıl ) hangisi öne çıkar. Sanırım sceniz donanım açısından daha zengin fakat toyotada bildiğim kadarıykla triger zinciri var. Yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım vaR . Teşekkürler

• Ben olsam tercihimi verso'dan yana kullanirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Ç.

Ben olsam tercihimi verso'dan yana kullanirdim
    5 gün önce scenic aldık. 2006 dizel. Çok konforlu ve herşeyi elektronik. Versoyu kullanmadım ama scenic tavsiye ederim.Arka koltuklar diz mesafe bagaj vs çok geniş.
  • verso her bakımdan scenicden üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheart4141

verso her bakımdan scenicden üstündür.
    Senic sanki donanım açısından daha iyi esp elektronik el fireni açılır tavan hız sabitleyici bilemiyorum ama diğeri de toyota güvenilir bir marka senic renonun olmasa hiç düşünmem alırım ama karar vermek çok zor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz25

Senic sanki donanım açısından daha iyi esp elektronik el fireni açılır tavan hız sabitleyici bilemiyorum ama diğeri de toyota güvenilir bir marka senic renonun olmasa hiç düşünmem alırım ama karar vermek çok zor gibi

Alıntıları Göster
    Versonun keyfi başkadır diye düşünüyorum.
  • quote:

Sanırım sceniz donanım açısından daha zengin fakat toyotada bildiğim kadarıykla triger zinciri var.

Verso da kayış var diye hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abavf

quote:

Sanırım sceniz donanım açısından daha zengin fakat toyotada bildiğim kadarıykla triger zinciri var.

Verso da kayış var diye hatırlıyorum.
    2005 scenic.
  • quote:

KANITLA

SCENİC TASARIM OLARAK GÜZEL YAKIT KONUSUNDA 1.5 DCİ ALDINMI OFF VERSOYU KATLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagunaDci

quote:

KANITLA

SCENİC TASARIM OLARAK GÜZEL YAKIT KONUSUNDA 1.5 DCİ ALDINMI OFF VERSOYU KATLAR

Alıntıları Göster
    Bencede Verso çünkü Scenic biraz sıkıntılı araç ses izalasyonu ve pompa sorunları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bencede Verso çünkü Scenic biraz sıkıntılı araç ses izalasyonu ve pompa sorunları var.

Biraz daha açarmısın hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Biraz daha açarmısın hocam ?

Alıntıları Göster
    Verso güzel araç.Ancak 2005 de dizeli yok diye biliyorum.Benzinli alacaksan tercih edilebilir.Genel olarak pek sorunlu bir araç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Verso güzel araç.Ancak 2005 de dizeli yok diye biliyorum.Benzinli alacaksan tercih edilebilir.Genel olarak pek sorunlu bir araç değil.

Alıntıları Göster
    2005 dizel almak riskli aslında ama benzinli de alırsam mutlaka lpg li olmalı . Dizel de alınabilir ama uzun vadede sıkıntılar yaşatabilir. Benzinli-lpg daha mantıklı değil mi sizce.Asıl konu donanım yol tutuş uzun vadede soprunsuz olması benzin+lpg de senic sorun çıkartırmı yada verso. Donanım yol tutuş konularında bilgisi olan yok sanırım.
  • quote:

2005 dizel almak riskli aslında ama benzinli de alırsam mutlaka lpg li olmalı . Dizel de alınabilir ama uzun vadede sıkıntılar yaşatabilir. Benzinli-lpg daha mantıklı değil mi sizce.Asıl konu donanım yol tutuş uzun vadede soprunsuz olması benzin+lpg de senic sorun çıkartırmı yada verso. Donanım yol tutuş konularında bilgisi olan yok sanırım.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle verso derim Toyotanın araçları genelde sağlamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenjims

Kesinlikle verso derim Toyotanın araçları genelde sağlamdır.

Alıntıları Göster
    Dostum Verso yu boşver Merso ya bak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

Dostum Verso yu boşver Merso ya bak....

Alıntıları Göster
    Hiç düşünme Versoyu al ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Hiç düşünme Versoyu al ;)

Alıntıları Göster
    ford c max daha mantıklı geliyor bana ikisi arasındaysa verso derim scenic biraz tipsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oblomov844

ford c max daha mantıklı geliyor bana ikisi arasındaysa verso derim scenic biraz tipsiz

Alıntıları Göster
    Scenic bana göre tipsiz değil fakat rakibi verso olunca düşündürüyo.
  • quote:

Scenic bana göre tipsiz değil fakat rakibi verso olunca düşündürüyo.

Alıntıları Göster
    bu sınıftaki 3 lider model scenic verso ve cmax bence...

kendi fikirlerim.. iç dizayn olarak en güzel scenic sonra c-max sonra verso
    dış dizayn olaran ben en çok cmax sonra scenici seviyorum versonun ön farları öküz gözü gibi bence..
    konfor olarak 3 aracada bindim.. pek bi fark göremedim bence çok yakınlar
    malzeme kalitesi olarak 3 üde bence yeterli ancak toyota daha iyi olabilir
    donanım olarak scenic-cmax versoyu sollar
    motor olarak bişey diyemiycem ama dizel olarak benim bildiğim en iyi fordun motoru
    servis ağı ve parça bakım maliyetleri yönünden scenic ve cmax versodan daha ekonomiktir

benim görüşlerim bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ft_fatalrhymer

bu sınıftaki 3 lider model scenic verso ve cmax bence...

kendi fikirlerim.. iç dizayn olarak en güzel scenic sonra c-max sonra verso
    dış dizayn olaran ben en çok cmax sonra scenici seviyorum versonun ön farları öküz gözü gibi bence..
    konfor olarak 3 aracada bindim.. pek bi fark göremedim bence çok yakınlar
    malzeme kalitesi olarak 3 üde bence yeterli ancak toyota daha iyi olabilir
    donanım olarak scenic-cmax versoyu sollar
    motor olarak bişey diyemiycem ama dizel olarak benim bildiğim en iyi fordun motoru
    servis ağı ve parça bakım maliyetleri yönünden scenic ve cmax versodan daha ekonomiktir

benim görüşlerim bunlar..

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım scenic daha ağır basıyor benim de çok hoşuma gidiyor zaten. Beni düşündüren 2005 model 5 yıl sorunsuz binme olayı. Sanırım bi sıkıntı çıkarmaz bana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.