Arkadaşlar verso ile scenic arasında tercihiniz ne olurdu. 5 koltuklu 2005 donanım sağlamlık güvenlik ve uzun vadede düşünülürse ( en az 5 yıl ) hangisi öne çıkar. Sanırım sceniz donanım açısından daha zengin fakat toyotada bildiğim kadarıykla triger zinciri var. Yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım vaR . Teşekkürler
Ben olsam tercihimi verso'dan yana kullanirdim
quote:
Orijinalden alıntı: Cengiz Ç.
Ben olsam tercihimi verso'dan yana kullanirdim
5 gün önce scenic aldık. 2006 dizel. Çok konforlu ve herşeyi elektronik. Versoyu kullanmadım ama scenic tavsiye ederim.Arka koltuklar diz mesafe bagaj vs çok geniş.
verso her bakımdan scenicden üstündür.
quote:
Orijinalden alıntı: braveheart4141
Senic sanki donanım açısından daha iyi esp elektronik el fireni açılır tavan hız sabitleyici bilemiyorum ama diğeri de toyota güvenilir bir marka senic renonun olmasa hiç düşünmem alırım ama karar vermek çok zor gibi
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz25
Senic sanki donanım açısından daha iyi esp elektronik el fireni açılır tavan hız sabitleyici bilemiyorum ama diğeri de toyota güvenilir bir marka senic renonun olmasa hiç düşünmem alırım ama karar vermek çok zor gibi
Alıntıları Göster
Versonun keyfi başkadır diye düşünüyorum.
quote:
Sanırım sceniz donanım açısından daha zengin fakat toyotada bildiğim kadarıykla triger zinciri var.
Sanırım sceniz donanım açısından daha zengin fakat toyotada bildiğim kadarıykla triger zinciri var.
Verso da kayış var diye hatırlıyorum.
2005 scenic.
quote:
KANITLA
SCENİC TASARIM OLARAK GÜZEL YAKIT KONUSUNDA 1.5 DCİ ALDINMI OFF VERSOYU KATLAR
quote:
Orijinalden alıntı: LagunaDci
quote:
KANITLA
SCENİC TASARIM OLARAK GÜZEL YAKIT KONUSUNDA 1.5 DCİ ALDINMI OFF VERSOYU KATLAR
Alıntıları Göster
Bencede Verso çünkü Scenic biraz sıkıntılı araç ses izalasyonu ve pompa sorunları var.
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Bencede Verso çünkü Scenic biraz sıkıntılı araç ses izalasyonu ve pompa sorunları var.
Biraz daha açarmısın hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Biraz daha açarmısın hocam ?
Alıntıları Göster
Verso güzel araç.Ancak 2005 de dizeli yok diye biliyorum.Benzinli alacaksan tercih edilebilir.Genel olarak pek sorunlu bir araç değil.
quote:
Orijinalden alıntı: **osk@r78**
Verso güzel araç.Ancak 2005 de dizeli yok diye biliyorum.Benzinli alacaksan tercih edilebilir.Genel olarak pek sorunlu bir araç değil.
Alıntıları Göster
2005 dizel almak riskli aslında ama benzinli de alırsam mutlaka lpg li olmalı . Dizel de alınabilir ama uzun vadede sıkıntılar yaşatabilir. Benzinli-lpg daha mantıklı değil mi sizce.Asıl konu donanım yol tutuş uzun vadede soprunsuz olması benzin+lpg de senic sorun çıkartırmı yada verso. Donanım yol tutuş konularında bilgisi olan yok sanırım.
quote:
2005 dizel almak riskli aslında ama benzinli de alırsam mutlaka lpg li olmalı . Dizel de alınabilir ama uzun vadede sıkıntılar yaşatabilir. Benzinli-lpg daha mantıklı değil mi sizce.Asıl konu donanım yol tutuş uzun vadede soprunsuz olması benzin+lpg de senic sorun çıkartırmı yada verso. Donanım yol tutuş konularında bilgisi olan yok sanırım.
Alıntıları Göster
Kesinlikle verso derim Toyotanın araçları genelde sağlamdır.
quote:
Orijinalden alıntı: kenjims
Kesinlikle verso derim Toyotanın araçları genelde sağlamdır.
Alıntıları Göster
Dostum Verso yu boşver Merso ya bak....
quote:
Orijinalden alıntı: desoto
Dostum Verso yu boşver Merso ya bak....
Alıntıları Göster
Hiç düşünme Versoyu al ;)
quote:
Orijinalden alıntı: SxXXxN
Hiç düşünme Versoyu al ;)
Alıntıları Göster
ford c max daha mantıklı geliyor bana ikisi arasındaysa verso derim scenic biraz tipsiz
quote:
Orijinalden alıntı: oblomov844
ford c max daha mantıklı geliyor bana ikisi arasındaysa verso derim scenic biraz tipsiz
Alıntıları Göster
Scenic bana göre tipsiz değil fakat rakibi verso olunca düşündürüyo.
quote:
Scenic bana göre tipsiz değil fakat rakibi verso olunca düşündürüyo.
Alıntıları Göster
bu sınıftaki 3 lider model scenic verso ve cmax bence...
kendi fikirlerim.. iç dizayn olarak en güzel scenic sonra c-max sonra verso dış dizayn olaran ben en çok cmax sonra scenici seviyorum versonun ön farları öküz gözü gibi bence.. konfor olarak 3 aracada bindim.. pek bi fark göremedim bence çok yakınlar malzeme kalitesi olarak 3 üde bence yeterli ancak toyota daha iyi olabilir donanım olarak scenic-cmax versoyu sollar motor olarak bişey diyemiycem ama dizel olarak benim bildiğim en iyi fordun motoru servis ağı ve parça bakım maliyetleri yönünden scenic ve cmax versodan daha ekonomiktir
benim görüşlerim bunlar..
quote:
Orijinalden alıntı: ft_fatalrhymer
bu sınıftaki 3 lider model scenic verso ve cmax bence...
kendi fikirlerim.. iç dizayn olarak en güzel scenic sonra c-max sonra verso dış dizayn olaran ben en çok cmax sonra scenici seviyorum versonun ön farları öküz gözü gibi bence.. konfor olarak 3 aracada bindim.. pek bi fark göremedim bence çok yakınlar malzeme kalitesi olarak 3 üde bence yeterli ancak toyota daha iyi olabilir donanım olarak scenic-cmax versoyu sollar motor olarak bişey diyemiycem ama dizel olarak benim bildiğim en iyi fordun motoru servis ağı ve parça bakım maliyetleri yönünden scenic ve cmax versodan daha ekonomiktir
benim görüşlerim bunlar..
Alıntıları Göster
Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım scenic daha ağır basıyor benim de çok hoşuma gidiyor zaten. Beni düşündüren 2005 model 5 yıl sorunsuz binme olayı. Sanırım bi sıkıntı çıkarmaz bana