Şimdi Ara

2006-2008 Ford Fiesta icin double din teyp tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 model ford fiesta marka aracim var ve aracima kaliteli bir ekranli teyp almak istiyorum.biraz arastirdim. Ancak genelde duyulmamis markalarin urunlerini buldum. Cihazin marka ve modeline karar verince amerikadan bir arkadaşım alip gelecek. Bu yuzden kaliteli markalarin urunlerine bakiyorum(alpine, piooner vb.) Bu islerden cok degil hic anlamam :) bu yuzden siz tecrübeli arkadaslarin tavsiyelerini almak istedim.
    - marka model onerisi
    -urun boyutlari kac inc olmali vs. ve aracima uyacagini nasil anlarim.
    -nelere dikkat etmeliyim secim yaparken.
    -montaj icin kesme bicme islemine gerek yok diye biliyorum sadece bir çerçeve ile eski teybin yerine oturuyormus.
    -ayrica bu fiestanin kapi iclerine uygun kaliteli hoparlör tavsiyeside alabilirim. hoparlör lerin capi ne kadar olmali?

Bangir bangir muzik dinlemeyecegim ancak dinlerkende duydugum sesler iyi olsun.
    yardımlarınız icin simdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakzzz

Arkadaslar oncelikle herkese merhaba,

2007 model ford fiesta marka aracim var ve aracima kaliteli bir ekranli teyp almak istiyorum.biraz arastirdim. Ancak genelde duyulmamis markalarin urunlerini buldum. Cihazin marka ve modeline karar verince amerikadan bir arkadaşım alip gelecek. Bu yuzden kaliteli markalarin urunlerine bakiyorum(alpine, piooner vb.) Bu islerden cok degil hic anlamam :) bu yuzden siz tecrübeli arkadaslarin tavsiyelerini almak istedim.
    - marka model onerisi
    -urun boyutlari kac inc olmali vs. ve aracima uyacagini nasil anlarim.
    -nelere dikkat etmeliyim secim yaparken.
    -montaj icin kesme bicme islemine gerek yok diye biliyorum sadece bir çerçeve ile eski teybin yerine oturuyormus.
    -ayrica bu fiestanin kapi iclerine uygun kaliteli hoparlör tavsiyeside alabilirim. hoparlör lerin capi ne kadar olmali?

Bangir bangir muzik dinlemeyecegim ancak dinlerkende duydugum sesler iyi olsun.
    yardımlarınız icin simdiden çok teşekkür ederim.

amerikadan gelecekse clarion , jvc , gibi markaların üst düzey ürünleri mevcut ...

http://mobile.jvc.com/product.jsp?pathId=148

• eğer otopark yoksa hırsızlığa karşı benim anaüniteden tavsiye ederim, kafa çıkmalıdır. amerikada sanırım pioneer avh 8400bh olarak geçiyor. ürün bu:

bunun dışında alpine de bu konuda oldukça başarılır. siz alırken 7" olmasına dikkat edin. isterseniz bluetooth ve ipod bağlantısı olabilir. eğer amfi bağlayacaksanız da 3 tane rca çıkışı olmasında fayda var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.