Şimdi Ara

:::2006-2012 Honda Civic Ana Konu::: (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.572
Cevap
83
Favori
1.499.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jankom
    yeni civic suan senin bindiğin civicten iç hacim olarak çok daha geniş e peki nasıl mezar oluyor o araba demekki senin araba bebek mezarı o zaman , senin şu an bindiğin arabanın kapısını kapattığında ne hissediyorsun(bende kullandım o arabayı) halbu ki yeni civicte bu işide halletmişler, güvenlik testlerinden 5 yıldız almış bu araba, amerikada yılın otomobili, senin yorumların tabiki zevk meselesi, senin zevkin demekki böyle ama bazı gerçekler var ve onlar değişmez artık bırakın bu muhabbeti de araba hakkında daha güzel şeyler paylaşalım

jankom istersen biraz daha sakin ol ha,heyecana gerek yok neden panik yapıyorsun anlamıyorum.Burası forum ve herkes görüşünü yazar olumlu yada olumsuz.Neden illaki olumlu şeyler yazmaya yönlendiriyorsunki insanları,yoksa bu topikte bir kısıtlamamı var,yada yeni civic fanatikleri konu başlığı falanmı bu.Eğer öyleyse yazmayız bu topiğe bir daha ama öyle değil,ben ve diğerleri fikrini beyan ediyor sen yeni civici beğeniyorsun diye neden ben ve başkalarıda beğenmek ve iyi şeyler yazmak zorunda olsunki.Ben beğenmedim arkadaş zorlamı,sen kızıyorsun diyede fikrimi değiştirecek değilim.Sen yada başkaları beğensin gitsin alsın ama kimse kimseyede kilitler koymaya çalışmasın "iyi şeyler yazalım artık" filan diye.
    Ayrıca merak etme ben yeni başlamadım civic kullanmaya ve aracım ne olduğunuda ne olmadığınıda iyi bilirim.Ben fanatik ve taraflı değilim hiç gocunmam söylerim herşeyi aqçık açık kendi aracım olsa bile.İstersen yazayım kendi aracımın olumsuz yönlerini.

-Kapılar teneke gibi kapanır.(bahsettiğin gibi)
    -Yol sesi lastik sesi çok alır içeri(bu yüzden ziebart ses yalıtımı yaptırmak zorunda kaldım)
    -Yol tutuş çok fazla iyi değildir
    -Frenler mükemmel değildir
    -Kokpit ve donanım aşırı sadedir

Bak ben bunları aşikar söyleyebiliyorum gocunmadan.
    Birazda olumlu yönlerini söyleyeyim haksızlık olmasın

-Motor özellikleri süperdir
    -Çok ataktır
    -Az yakar
    -Kullanımı çok kolay ve görüş açıları mükemmele yakındır
    -İçi çok ferahtır
    vs.vs

Her arabada beğenilen ve beğenilmeyen yönler mutlaka vardır.Herkes fanatiklik yapmadan söyleyebilmeli eksi ve artıyı.Nasılki ben kendi aracım için eksi ve artıları söylüyorsam yeni civic içinde eksileri yada artıları söyleyebilirim ve buna hiç kimse karışamaz.Bu seni neden bu kadar üzüyor?Sen git al arabanı kardeşim güle güle kazasız belasız bin banane yada kimene?

Bu arada benim araba teneke gibi kapanır kapıları ama oda 5 yıldız almıştır güvenlik testlerinden bunuda atlamayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivil -- 3 Haziran 2006; 13:51:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sivil

quote:

yeni civic suan senin bindiğin civicten iç hacim olarak çok daha geniş e peki nasıl mezar oluyor o araba demekki senin araba bebek mezarı o zaman , senin şu an bindiğin arabanın kapısını kapattığında ne hissediyorsun(bende kullandım o arabayı) halbu ki yeni civicte bu işide halletmişler, güvenlik testlerinden 5 yıldız almış bu araba, amerikada yılın otomobili, senin yorumların tabiki zevk meselesi, senin zevkin demekki böyle ama bazı gerçekler var ve onlar değişmez artık bırakın bu muhabbeti de araba hakkında daha güzel şeyler paylaşalım

jankom istersen biraz daha sakin ol ha,heyecana gerek yok neden panik yapıyorsun anlamıyorum.Burası forum ve herkes görüşünü yazar olumlu yada olumsuz.Neden illaki olumlu şeyler yazmaya yönlendiriyorsunki insanları,yoksa bu topikte bir kısıtlamamı var,yada yeni civic fanatikleri konu başlığı falanmı bu.Eğer öyleyse yazmayız bu topiğe bir daha ama öyle değil,ben ve diğerleri fikrini beyan ediyor sen yeni civici beğeniyorsun diye neden ben ve başkalarıda beğenmek ve iyi şeyler yazmak zorunda olsunki.Ben beğenmedim arkadaş zorlamı,sen kızıyorsun diyede fikrimi değiştirecek değilim.Sen yada başkaları beğensin gitsin alsın ama kimse kimseyede kilitler koymaya çalışmasın "iyi şeyler yazalım artık" filan diye.
    Ayrıca merak etme ben yeni başlamadım civic kullanmaya ve aracım ne olduğunuda ne olmadığınıda iyi bilirim.Ben fanatik ve taraflı değilim hiç gocunmam söylerim herşeyi aqçık açık kendi aracım olsa bile.İstersen yazayım kendi aracımın olumsuz yönlerini.

-Kapılar teneke gibi kapanır.(bahsettiğin gibi)
    -Yol sesi lastik sesi çok alır içeri(bu yüzden ziebart ses yalıtımı yaptırmak zorunda kaldım)
    -Yol tutuş çok fazla iyi değildir
    -Frenler mükemmel değildir
    -Kokpit ve donanım aşırı sadedir

Bak ben bunları aşikar söyleyebiliyorum gocunmadan.
    Birazda olumlu yönlerini söyleyeyim haksızlık olmasın

-Motor özellikleri süperdir
    -Çok ataktır
    -Az yakar
    -Kullanımı çok kolay ve görüş açıları mükemmele yakındır
    -İçi çok ferahtır
    vs.vs

Her arabada beğenilen ve beğenilmeyen yönler mutlaka vardır.Herkes fanatiklik yapmadan söyleyebilmeli eksi ve artıyı.Nasılki ben kendi aracım için eksi ve artıları söylüyorsam yeni civic içinde eksileri yada artıları söyleyebilirim ve buna hiç kimse karışamaz.Bu seni neden bu kadar üzüyor?Sen git al arabanı kardeşim güle güle kazasız belasız bin banane yada kimene?

Bu arada benim araba teneke gibi kapanır kapıları ama oda 5 yıldız almıştır güvenlik testlerinden bunuda atlamayalım

bak sivil kardeşim
    1.ben fanatiklik yapmıyorum sadece söylediklerine karşı bende kendi fikirlerimi söylüyorum nasıl sen söylüyorsan
    2. heyecan ve panik sende var bende değil baksana işi gücü bırakıp hemen cevap yazmışsın biraz sakin ol
    3.ben yorumumda olumlu fikirler yazılsın demedimki daha güzel şeyler paylaşalım dedim yani fanatiklik yapmayalım dedim objektif olalım demek istedim, sallamayalım demek istedim
    4. tabiki nasıl senin arabanın eksileri olduğu gibi bu arabanında eksikleri var buna kimsenin itirazı yok ; ama bu araba bebek mezarı dersen işte ozaman sana dur derim ve hatta diyeyim DUR! kırmızı yanıyor verilere bakmak lazım, görüş açısı da zaten iç hacmi artırmak için bu kadar az olmuş.

• quote:

bak sivil kardeşim
    1.ben fanatiklik yapmıyorum sadece söylediklerine karşı bende kendi fikirlerimi söylüyorum nasıl sen söylüyorsan
    2. heyecan ve panik sende var bende değil baksana işi gücü bırakıp hemen cevap yazmışsın biraz sakin ol
    3.ben yorumumda olumlu fikirler yazılsın demedimki daha güzel şeyler paylaşalım dedim yani fanatiklik yapmayalım dedim objektif olalım demek istedim, sallamayalım demek istedim
    4. tabiki nasıl senin arabanın eksileri olduğu gibi bu arabanında eksikleri var buna kimsenin itirazı yok ; ama bu araba bebek mezarı dersen işte ozaman sana dur derim ve hatta diyeyim DUR! kırmızı yanıyor verilere bakmak lazım, görüş açısı da zaten iç hacmi artırmak için bu kadar az olmuş.

Çabuk cevaplar gelmesi güzel,burası forum tabi.Madde madde yazmışsın anlayalım diye öncelikle sağol bende madde madde cevap vermeye çalışayım.

-bak sivil kardeşim = Kardeşin olabilecek yaşta olduğunu sanmıyorum ben 1966 doğumluyum.Fakat yinede benden büyüksen abi diye hitap etmekten çekimem.

1.Burada hem fikiriz demekki herkes kendi fikrini söyleyebilir bunada kimse karışamaz.
    2.Özür dilerim bir dahaki sefer süreye dikkat eder biraz daha bekleyip öyle yazarım o pek sorun olmaz hallederiz (!)
    3.Tekrar özür dilerim demekki ben anlayamamışım(!) objektif olalım demek istediğini.
    4.Neyse en azından görüş açısının dar olduğunu kabul etmişsin.

5.Saygılar sevgiler iyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: proxy007

Ben arabaya bidim.Uzun boylu biriyim ama buna rağmen çok ferah ve rahat bir araba..Hem yolcu için hem sürücü için..Nasıl mezar gibi diyorsunuz anlamadım.Sınıfının en geniş arabası kesinlikle..

Görüş ve hakimiyet konusuna gelince..Ön görüş için hiçbir sorun yok.Arabanın kaputunu görememek ise bir handikap değil..Ancak acemi sürücüler arabasını ön kaputa bakarak kullanır..Arka görüşe gelince de park sensörü takarsın ve çok rahatlıkla parkedersin.Dert değil yani.Ben sırf bu yüzden bir arabadan vazgeçmem.Bütün özellikleri hoşuna gidip de 1-2 noktaya takılıp kararından vazgeçen insan takıntılıdır.Saygı duyarım...Ama benim takıntılarım yok ve genel bir değerlendirme yaparak en iyisini seçiyorum.Sonuçta hangi araba mükemmel?Honda civic sedan sınıfının genel anlamda en iyisi..

Bende honda sever biriyim ve uzun boyluyum (boyum 1.80)daha önce yazdığım gibi sedanda arabanın arkasına oturup geriye yaslanınca başım tavana değiyor yada değmesine 2-3 cm kalıyor onun için ferahlık konusundaki görüşlerine katılamıyorum.

• vozer in avukatı gelmiş
  • arkadaşlar yeni bir haber varmıdıye giryorum her türk forumunda olduğu gibi yine atışma ya bırakalım bunlari arabayi sevmeyen ve almayı düşünmeyen birisi neden bu foruma giriyor ve yazıyor onu da anlamış değilim ve de bir ricada bulunacağım bu yeni honda civic için tek forum eğer mümkünse araba dışında geçen tüm konular admin silsin ki bilgi almaya giren arkadaşlarımız boş şeyler okumadan öğrenmek istediği şeylere ulaşsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: djahmet008

arkadaşlar yeni bir haber varmıdıye giryorum her türk forumunda olduğu gibi yine atışma ya bırakalım bunlari arabayi sevmeyen ve almayı düşünmeyen birisi neden bu foruma giriyor ve yazıyor onu da anlamış değilim ve de bir ricada bulunacağım bu yeni honda civic için tek forum eğer mümkünse araba dışında geçen tüm konular admin silsin ki bilgi almaya giren arkadaşlarımız boş şeyler okumadan öğrenmek istediği şeylere ulaşsın

+1
  • Bence de tartışmaya gereNk yok. madem tartıştınız lamayın bari. güzel güzel tartışın. yapıcı olun arkadaşlar kırıcı değil... Birbirimizi kırmayalım
  • Bence de gereksiz tartışmaların olduğu bölümler silinsinki aracı tanımak isteyenlere güzel bir kaynak olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: djahmet008

arkadaşlar yeni bir haber varmıdıye giryorum her türk forumunda olduğu gibi yine atışma ya bırakalım bunlari arabayi sevmeyen ve almayı düşünmeyen birisi neden bu foruma giriyor ve yazıyor onu da anlamış değilim ve de bir ricada bulunacağım bu yeni honda civic için tek forum eğer mümkünse araba dışında geçen tüm konular admin silsin ki bilgi almaya giren arkadaşlarımız boş şeyler okumadan öğrenmek istediği şeylere ulaşsın
  • araba gerçekten güzel görünüyo plastik kalitesi biraz düşük gibi park sensörü yagmur sensörü fallow me gibi artık standart olan özellikler yok yol sesi var yerine tipik japon sedan için hb inceleyemedim
  • ARKADASLAR BUGUN BAYIYE GITTIM VE YENI CIVIC SEDAN'I INCELEME SANSIM OLDU. MALESEF TAM RESIM CEKMEK ICIN TELEFONUMU CIKARTTIGIMDA UYARILDIM

HEMEN SUNLARI BELIRTEYIM;
    # BAGAJ COK COK KUCUK DEGIL. DERIN FAKAT HACIM YUKSEKLIKTEN KAYBOLUYOR.
    # ARACIN ARKASINDA KI DIZ MESAFESI VE OTURMA ALANI BENCE GAYET YETERLI
    # ON KISMA GELIRSEK, KOKPITE OTURDUGUNUZDA ZATEN YUZUNUZDE HAFIFTEN BI GULUMSEME OLUSUYOR. TABI SIRADAN BIR DIZAYN OLMADIGI ICIN COK HOSUNUZA GIDIYOR. INANIN OYLE COK ASIRI BIR DIZAYN DEGIL YANI GUN GECTIKCE SIKILACAGINIZ BIR DURUM YOK DIZAYNDA.
    # ARACIN ICININ COK DAR OLMASI ILE ILGILI ELESTIRILERE DE SOYLE BIR SEY SOYLEYEBILIRIM; DAR OLMASININ AKSINE BURUN KISMININ KISA TUTLMASININ FAYDASINI ICERIDE GORUYORSUNUZ CUNKU KOLTUGA ILK OTURDUGUNUZ DA BILE FARKETTIGINIZ BIR FERAHLIK FERAHLIK VAR ONUNUZDE.
    # TAVAN KISMI BIRAZ ALCAK AMA ONUNDA SORUN EDILECEK VE ABARTILACAK BIR TARAFI HIC MI HIC YOK.
    # GELELIM ARACIN GORUS ACISINA. BEN BIRAZ MINYON TIPLIYIMDIR VE BUNA RAGMEN BENDE ARACI SENSORSUZ KULLANAMAYACAGIM HISSI UYANMADI. AKSINE O KOKPITTE KENDINIZI COK GUVENLI VE RAHAT HISSEDIYORSUNUZ VE ISTENILEN HER HAMLE RAHATLIKLA YAPILABILIR BENCE.

EVET ARKADASLAR BEN COK BEGENDIM, BUGUN MEGANE II DE BAKTIM. EN UST DONANIM SEVIYESI GERCEKTEN DE COK ZENGIN BIR ARAC. IC DOSEME RENKLERI DEGISMIS, GOSTERGE PANELI VE BILGI EKRANI RENKLENDIRMELERI DEGISMIS. DIREKSIYON SIMIDININ RENGI DE DOSEMEYLE AYNI RENKTE (ACIK RENK). VE DOSEMELER YARI DERI... GERCEKTEN DE ARACTAN KALITE AKIYORDU BEN COK BEGENDIM FAKAT HONDA CIVIC DEKI O YENI TASARIM MEGANE DA YOK MALESEF. TASARIMI COK KLASIK VE SADE. OZELLIKLE O VITES KOLUNUN 30CM OLMASI BANA COK KOMIK GELIYOR MEGANE DA

NEYSE UZATMAYALIM, MEGANE VE CIVIC ARASINDA KALDIM AMA GONLUM CIVIC DEN YANA ELBET

• quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

ayrıca o motor turbo beslemeli,s2000deki ise atmosferik.honda, s2000deki motora turbo besleme uygulasa 350 hp elde ederdi
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ayrıca Opel 1.6 OPC 2.0 litre 250 Bg , Hondada böyle araba var mı=?

Kusura bakmayın topic konusu dışında olacak ama dayanamadım.Şimdi kalkıpta opel 2.0 litre de 250 hp üretmiş kimde var diye karşılaştırmak cahillikten başka bişey değildir.Amaç en az cc den en çok beygir üretmek olsaydı japon motorları en iyisini yapacak teknolojideler merak etmeyin.Fakat sorun o değil.

Önemli olan beygir gücü yüksek araba üretip yanında da uzun ömürlü ve ekonomik aracı yapmaktır.Yoksa size o kadar örnek çıkartırım ki..

Mesela mazda RX-7...1300 cc 240 beygir.Peki bu motorun 2.0 litre 240 beygir motor ile aynı dayanıklılıkta ve sorunsuz olması mümkün mü?

Onu da geç formula 1 de araçlar 3000 cc ve 810 beygir.İstenirse yapılır..Ama hiç yarışları izlemediniz mi?Daha 50 turu dönemeden motorları yananlar vardır..Çünkü orda amaç en az sürede yarışı tamamlamaktır ve motor 60 tur dayansa onlara yeter..

Demekki neymiş?Az cc den yüksek beygir elde edilirmiş ama marifet değilmiş...önemli olan dayanıklılık,sorunsuzluk ve ekonomikliktir..O yüzden kalkıp da böyle saçma karşılaştırmalar yapmayın.

Sorunsuzluk ve ekonomi diyince de japon motorları her zaman 1 numaradır.Bunu almanya da kabul eder abd de..

Uygulasaydı, uygulama diyen mi vardı?

Yok işte OPC gibi arabası yok Honda nın...

Civic balon çıktı işte...

Testlere bak inanılmaz -aerodinamik şase ve motor hataları diyor bana daha ne alatıyorsunuz=?

Klasik Japon arabası ucuz ve malzemeden çalınmış ama Türkiyede kazık...

Japon severler siz Japon sevmeye devam edin, biz Golf e ve Astraya binmeye devam edelim...

Size sırt ağrıları konforsuz sürüşlerle dolu hayatlar

• HOCAM BEN SENI GIDIP BI YENI CIVIC'I INCELEMEYE DAVET EDIYORUM... CUNKU INANIN ICERIDEKI MALZEME KALITESI ASTRA DAN ASAGI KALIR DEGIL HATTA BENCE ASTRA DAN DAHA IYI...!!! HIC DE MALZEMEDEN KACILMAMIS, BIR UCUZLUK HAVASI YOK ARACIN ICINDE. ILLA ALMAN ARABASI SOYLE BOYLE DEMEYE GEREK YOK. CUNKU CIVIC GAYET KONFORLU BIR ARAC OLMUS. BEN DE SU AN ASTRA KULLANIYORUM, BEN MALZEME VE ISCILIK ACISINDAN FARK GOREMEDIM. TUM FORUMLAR DA BI FANATIKLIK VAR ANLAMIYORUM. ADAMLAR YAPMIS ISTE... ABD'DE YILIN ARACI SECILMIS, BI SEYI VAR ELBET. AYRICA HONDA'DAN BAHSEDIYORUZ, DUNYANIN ONDE GELEN 2-3 MOTOR URETICISINDEN BIR TANESI BU ADAMLAR. APTALLAR MI TUM DUNYAYA SATACAKLARI ARABAYA DANDIK MOTOR KOYSUNLAR??
  • quote:

japonların bir felsefesi vardır.Öyle bir otomobil yapalım ki insanlar yıllarca sorunsuz binebilsin.

Siz astra opc alın..Böylece motor bilginiz artar.Serviste o kadar vakit geçirirsiniz ki usta olursunuz:)

Japon arabalarına binenlere motor nasıl bişey diye sorsanız bilmezler..:)Çünkü motor kaputunu bile açma gereği duymamışlardır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 3 Haziran 2006; 23:54:34 >
  • quote:

quote:

japonların bir felsefesi vardır.Öyle bir otomobil yapalım ki insanlar yıllarca sorunsuz binebilsin.

Siz astra opc alın..Böylece motor bilginiz artar.Serviste o kadar vakit geçirirsiniz ki usta olursunuz:)

Japon arabalarına binenlere motor nasıl bişey diye sorsanız bilmezler..:)Çünkü motor kaputunu bile açma gereği duymamışlardır:)

SIMDI AKLIMA GELDI DE OPEL ASTRA OPC ILE HONDA CIVIC TYPE-R ARASINDA NE FARK VAR?? BENCE TYPE-R DAHA KARIZMATIK SONUCTA YILLARDAN BERI DEVAM EDEN BIR GELENEKTIR VE EFSANEDIR BU ARAC...

DEMEK KI HONDA'NIN OPC GIBI ARACI OLMADIGI TEZ'I BENCE CURUMUS OLDU. SONUCTA HONDA TYPE-R'I YILLAR ONCESINDE YAPIP PIYASAYA SURMUS

EDIT: IMZAMDA GORDUGUNUZ GIBI OPEL ASTRA VAR AMA FANATIKLIK YAPMAK YERINE OBJEKTIF DAVRANIRSAK INANIN DAHA FAYDALI OLURUZ BIRBIRIMIZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 4 Haziran 2006; 0:02:33 >

• bu söylediklerinden motor konusunda jara cahil olduğunu anlıyorum arkadaşım. turbo bir aşırı besleme uygulamasıdır ve 80 hp lik şahinden bile 140-150 hp elde edilmesini sağlar.bu uygulmayı yapmak için mühendislik dehası gerekmez. zaten ödüllü motorlara bakarsan hepsi atmosferiktir,çünkü mühendislik konusunda uzmanlığı ortaya koyar. bak BMW ve Honda turbolu motor kullanmaz,çünkü motor teknolojsinde bir numaradır bunlar.ha motor yapmayı beceremeyen koyar turboyu senin gibi bilgisiz kardeşlerim de 2.0 motor 250 hp diye havalara uçar. bu arada yaşını,eğitim durumunu ve arabanın markasını sormamda sakınca var mı?
    quote:

quote:

ayrıca o motor turbo beslemeli,s2000deki ise atmosferik.honda, s2000deki motora turbo besleme uygulasa 350 hp elde ederdi
    quote:

quote:

Ayrıca Opel 1.6 OPC 2.0 litre 250 Bg , Hondada böyle araba var mı=?

Kusura bakmayın topic konusu dışında olacak ama dayanamadım.Şimdi kalkıpta opel 2.0 litre de 250 hp üretmiş kimde var diye karşılaştırmak cahillikten başka bişey değildir.Amaç en az cc den en çok beygir üretmek olsaydı japon motorları en iyisini yapacak teknolojideler merak etmeyin.Fakat sorun o değil.

Önemli olan beygir gücü yüksek araba üretip yanında da uzun ömürlü ve ekonomik aracı yapmaktır.Yoksa size o kadar örnek çıkartırım ki..

Mesela mazda RX-7...1300 cc 240 beygir.Peki bu motorun 2.0 litre 240 beygir motor ile aynı dayanıklılıkta ve sorunsuz olması mümkün mü?

Onu da geç formula 1 de araçlar 3000 cc ve 810 beygir.İstenirse yapılır..Ama hiç yarışları izlemediniz mi?Daha 50 turu dönemeden motorları yananlar vardır..Çünkü orda amaç en az sürede yarışı tamamlamaktır ve motor 60 tur dayansa onlara yeter..

Demekki neymiş?Az cc den yüksek beygir elde edilirmiş ama marifet değilmiş...önemli olan dayanıklılık,sorunsuzluk ve ekonomikliktir..O yüzden kalkıp da böyle saçma karşılaştırmalar yapmayın.

Sorunsuzluk ve ekonomi diyince de japon motorları her zaman 1 numaradır.Bunu almanya da kabul eder abd de..

Testlere bak inanılmaz -aerodinamik şase ve motor hataları diyor bana daha ne alatıyorsunuz=?

Klasik Japon arabası ucuz ve malzemeden çalınmış ama Türkiyede kazık...

Japon severler siz Japon sevmeye devam edin, biz Golf e ve Astraya binmeye devam edelim...

Size sırt ağrıları konforsuz sürüşlerle dolu hayatlar

• arkadaşlar bazıları hondayı çekemiyor boşverin HONDA HAYAT ONDAAAAA!
  • BEN DE ANLAMIYORUM, YENI CIVIC HAKKINDA BILGI VERMEK VE BILGI EDINMEK ICIN GIRIYORUM BU KONUYA AMA OPEL ASTRA OPC VE HONDA CIVIC TYPE-R KARSILASTIRMASI YAPARKEN BULUYORUM KENDIMI...

HONDA "The POWER of Dreams"
  • o işler nfs deki kadar kolay değil malesef... sonradan yapılan turbo uygulamaları malesef çoğunlukla motorun bitmesiyle sonuçlanıyor..
    turbo koymakta belli mühendislik isteyen iştir

Ayrıca umarım BMW nin artık motor gamımızda sıkça turbolu benzinli motorlara rastlayacaksınız açıklamasından haberin vardır

quote:

bu söylediklerinden motor konusunda jara cahil olduğunu anlıyorum arkadaşım. turbo bir aşırı besleme uygulamasıdır ve 80 hp lik şahinden bile 140-150 hp elde edilmesini sağlar.bu uygulmayı yapmak için mühendislik dehası gerekmez. zaten ödüllü motorlara bakarsan hepsi atmosferiktir,çünkü mühendislik konusunda uzmanlığı ortaya koyar. bak BMW ve Honda turbolu motor kullanmaz,çünkü motor teknolojsinde bir numaradır bunlar.ha motor yapmayı beceremeyen koyar turboyu senin gibi bilgisiz kardeşlerim de 2.0 motor 250 hp diye havalara uçar. bu arada yaşını,eğitim durumunu ve arabanın markasını sormamda sakınca var mı?
    [

• ARKADASIM TYPE-R DIYE BEN ZATEN DEMISTIM...

OBUR ARKADASLA OLAN TARTISMANIZA GELIRSEK RICA EDERIM YAPMAYIN BOYLE. BIZ BURDA CIVIC HAKKINDA BILGI PAYLASIMI YAPIYORUZ. SEN BEGENMIYORSAN BU ARABAYI YAZMA O ZAMAN BURAYA. BIZE NE ALMAN ARABALARININ TURBOLARINDAN, HP GUCUNDEN, OPELIN OPC'SINDEN...!!! BENDE OPEL KULLANIYORUM DIYORUM AMA BURDA CIVIC HAKKINDA BILGI ALMAK ICIN VARIM. BEGENMEYEN BIR KEZ GORUSUNU YAZAR VE DAHA SONRADA BIZE ENGEL OLMAZ. AMA SIZ BEGENMEDIM DEDIKTEN SONRA BU SEFERDE HONDA'NIN SOYLE MOTORU YOK BOYLE ARABASI YOK DIYORSUNUZ. KONU DEVAMLI BUNLARLA DONUYOR.

OK BEGENMEDINIZ YAPCAK BI SEY YOK, BIRAKINDA INSANLAR BURDA BIRBIRINE FAYDALI BILGILER VERSIN... INAN SURDA KIMSE OPC ILE, VW TURBO MOTORU ILE ILGILENMIYOR
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.