Şimdi Ara

:::2006-2012 Honda Civic Ana Konu::: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.572
Cevap
83
Favori
1.499.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben opeli alman arabası olarak görmüyorum, GM in sonuçta yani amerikan arabası problemli yapısı da burdan geliyor heralde.
  • arkadaşlar gidin başka konu açın ya opel vs honda diye niye burda tartışyosunuz yazılarınızı eminim sizden başkası da okumuyor ben şahsen sizinkileri okumuyorum...

TARIŞMAYA DEVAM ETMEK İSTEYENLER HONDA VS OPEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djahmet008 -- 5 Haziran 2006; 14:26:22 >
  • ya kardeşim Allah rızası için git bir aman topicine orda yaz burada japon arabası sipariş vermişim bana ve benim gibilere enayi dedin sana cevap verdim 7 gün uzaklaştırma aldım ama enayi diyen sana ceza verilmedi herhalde yöentimde adamların var neden bütün japon topiclerine girip hakaretler yağdırıyorsun en enimlisi neden yöneticiler sana ceza vermiyor bunu anlamıyorum. lütfen burayı meşgul etme git neye istiyorsan ona bin.

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ben yeni Civic i örnek vermedim ki :)

Megane 2002 de çıktı tabii ki daha iyi olsun artık... Ya resmini gördüm , gidip inceleyeceğim tamam test sürüşü de yapacağım :)

Ama gene davlunbaz yoktur... Biliyoruz hocam Japon arabalarını , davlunbaz varmı o arabada yalıtım nasıl?

Ne bilim AutoBild incelemiş kötü not vermiş, genelde AutoBild böyle kötü şeyler söylemez...

• quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

1.6 sedan için bayi haziran başı alabilirsiniz demişti 1.8 mevcuttu zaten, ama şimdi temmuz ayında gelicek gecikme oldu diyor, merak ettiğim temmuz ayında 2. bir zam yapıp satışa çıkarmakmı istiyorlar? eğer bir zam daha gelirse vazgeçiyorum..

Haziran başı vermeleri mümkün değil çünkü zaten aylar öncesinden satış tarihinin 17 haziranda başalayacağı kesindi.Siz hangi tarihte başvurmuştunuz..Ben 19 mayısta başvurdum sanırsam.Haziran sonu teslim edicez dediler.Ama park honda temmuza sarkabilir demişti.
  • opelin sa
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Sen 1.6 AStrayı 1.8 Civic ten pahalı yaptın helal olsun

Ayrıca 1.6 bir Alman arabasının 1.6 Japondan pahalı olması gayet normal çünkü kalite farkı var...

2000 model bir Golf e binin, 2000 model bir Civic e binin farkı anlayacaksınız...

Japon arabaları bomboş , konfor yok...2000 model bir Golf bir Civic ten 10 yıl ileride...

Kalite ayrıntılarda gizlidir derler ya, GOlf te güneş gelmesin diye dikiz aynasının önünde üstte birşey var çekiyorsun, güneş gelmiyor ne diyim adamlar yapmış

Verdiğim rakamlari opelin sitesinden aldım.1.6 astra 16 V'ye ayrıca opsiyonel paketleri ilave et çıkan fiyatı söyle bakalım. Bana göre de golf nerede ise 10 yıl öncesinin tasarımını kullanıyor, jetta desen kopyala yapıştır olarak ortaya çıkmış motor teknolojileri geri yakıt tüketimleri çok yüksek sen halâ japonları boş görmeye devam et.1.6 astra gibi bir araba bırak 1.8 hondadan pahalı olmayı bana göre donanimiyla 1.6 civicten bile ucuz olması gerekir. Fanatizm senin gözünü karartmış ne söylesem boş.Onun için tartışmayı burada kesiyorum. 1

• quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

ya kardeşim Allah rızası için git bir aman topicine orda yaz burada japon arabası sipariş vermişim bana ve benim gibilere enayi dedin sana cevap verdim 7 gün uzaklaştırma aldım ama enayi diyen sana ceza verilmedi herhalde yöentimde adamların var neden bütün japon topiclerine girip hakaretler yağdırıyorsun en enimlisi neden yöneticiler sana ceza vermiyor bunu anlamıyorum. lütfen burayı meşgul etme git neye istiyorsan ona bin.

Valla ya.Burda saçma sapan tartışmalar oluyor gereksiz yere.Topic kirleniyor.Adama yüksek beygir marifet değil diyoruz anlatıyoruz güzel güzel hala sabit fikirli alman diyo opel diyor başka bişet demiyor.

Tamam antiochos kardeşim..opel 1 numara!!..Dünyanın en iyisi!!..Yeter daha yazma şurada opel ile ilgi ya..

• quote:

Orjinalden alıntı: proxy007

quote:

1.6 sedan için bayi haziran başı alabilirsiniz demişti 1.8 mevcuttu zaten, ama şimdi temmuz ayında gelicek gecikme oldu diyor, merak ettiğim temmuz ayında 2. bir zam yapıp satışa çıkarmakmı istiyorlar? eğer bir zam daha gelirse vazgeçiyorum..

Haziran başı vermeleri mümkün değil çünkü zaten aylar öncesinden satış tarihinin 17 haziranda başalayacağı kesindi.Siz hangi tarihte başvurmuştunuz..Ben 19 mayısta başvurdum sanırsam.Haziran sonu teslim edicez dediler.Ama park honda temmuza sarkabilir demişti.

mayıs 20 gibi gitmiştim bende, teşhir için sedan araç vardı showroomda, haziranda satışa başlıcaz dediler ama şimdi temmuza bıraktılar ki yeniden zam yapıcaklar gibi geliyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: proxy007

quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

ya kardeşim Allah rızası için git bir aman topicine orda yaz burada japon arabası sipariş vermişim bana ve benim gibilere enayi dedin sana cevap verdim 7 gün uzaklaştırma aldım ama enayi diyen sana ceza verilmedi herhalde yöentimde adamların var neden bütün japon topiclerine girip hakaretler yağdırıyorsun en enimlisi neden yöneticiler sana ceza vermiyor bunu anlamıyorum. lütfen burayı meşgul etme git neye istiyorsan ona bin.

Valla ya.Burda saçma sapan tartışmalar oluyor gereksiz yere.Topic kirleniyor.Adama yüksek beygir marifet değil diyoruz anlatıyoruz güzel güzel hala sabit fikirli alman diyo opel diyor başka bişet demiyor.

Tamam antiochos kardeşim..opel 1 numara!!..Dünyanın en iyisi!!..Yeter daha yazma şurada opel ile ilgi ya..

+1

• quote:

mayıs 20 gibi gitmiştim bende, teşhir için sedan araç vardı showroomda, haziranda satışa başlıcaz dediler ama şimdi temmuza bıraktılar ki yeniden zam yapıcaklar gibi geliyor..

Eğer temmuza kalırsa kesin bir zam daha yeriz gibi geliyor.Ben telefon açıp sorduğumda 17 haziranda araçlar showroom a gelince ne zaman teslim edeceğimizi söyleriz size demişlerdi.O yüzden bekliyorum.2 hafta sonra belli olur..
  • SİZCE OCAĞA KADAR NE OLUR BU FİYATLAR? ÇOK MU ZARARA GİRERİM BEN

BU ARADA BİLDİĞİNİZ GİBİ CIVIC SEDAN TÜRKİYE'DE ÜRETİLİP BAZI ÜLKELERE İHRAÇ EDİLİYOR. GELECEK ZAMLARDA HB'DEN DAHA AŞAĞI ORANLAR GÖREBİLİRMİYİZ SİZCE?
  • Civic sedan Türkiye'de üretiliyor fakat parçaların çoğu ithal geliyor.Burada yapılan montaj.Gerçi son gelen zam iki modelde de aynı oranda oldu ama yine de ileride yerli civic fiyatındaki artış ithal olan HB modeline göre daha sınırlı kalacaktır.

Ocaktaki fiyatları bilemeyiz ama şu anki dövizdeki dalgalanma elbette 1 ay içinde durulacaktır.Temmuz ile ocak fiyatı arasında fark olacağını düşünmüyorum.Ama haziran temmuz arası bir zam gelecek gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 5 Haziran 2006; 16:16:41 >
  • Arkadaşlar, sanırım honda civic'ten ilk sipariş verenlerdenim (Mayıs ortasında). Bunu da bir başka topic'te sizlerle paylaşmıştım. Aracı sipariş ederken 1000 YTL kapora verdim. Satış sorumlusu bayan bana sipariş formunu doldurtarak imzalattı. aracın fiyatı 34500 YTL idi (Premium modeli). Satış görevlisi ve oranın Gn. Müdürü olacak arkadaş aracın 17 Haziran'da fabrikadan çıkacağını Haziran sonuna doğru ancak teslim edeceklerini söylediler. O tarihe kadar gelecek bir zam olursa kesinlikle etkilenmeyeceğimi üstüne basa basa söylediler. Aradan 10 gün geçtikten sonra (dövizde ki yükseliş sonrası) satış sorumlusu arkadaş beni aradı ve 'Beyefendi hayırlı uğurlu olsun, aracınız istediğiniz renkte 24 Haziran tarihinde geliyor gibi birtakım yağlamalardan sonra Beni Gn. Müdür olacak arkadaşa bağladı. Gn. Müdür, satış sorumlusunun bana anlattıklarını tekrar ettikten sonra fiyat konusunda küçük bir ayarlamanın yapıldığını, bunuda fabrikanın yaptığını ve maalesef bu zammı fiyatlara eklemek zorunda olduklarını anlattı. Tahmin edeceğiniz gibi telefonda deliye döndüm. 'Ya kardeşim biz sizinle ne konuştuk, siz şimdi ne söylüyorsunuz' anlamına gelecek birazcık daha sert bir ifadeyle Gn. Müdür'e duygularımı ilettim. Onlarda yapacak birşeylerinin olmadığını çok üzgün olduklarını vs. ilettiler. Düşünmek için biraz süre istedim ama sonra vazgeçersem başka araba alamayacağımı anladım (Döviz çok arttı, bütün firmalar zam yaptı). Adamları arayarak şu anki şartları kabul ettiğimi söyledim. Araç 5-6 Temmuz gibi kısmetse elimde olacak. Bu arada gelecek zam olursa bu defa kesinlikle etkilenmeyeceğimi söylediler. Bütün bu olanlar Ankara İstanbul yolunda ki 'Honda EFE'de' olmuştur. Öncelikle burdan EFE'ye kocaman bir. Araba alacak arkadaşlar lütfen çok dikkatli olsunlar. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama adamlara çok sinirlendim. Sırf bu olay yüzünden Daha elime geçmeden canım arabadan bile soğudum. İstanbul'da Efe'nin mağazası varmı bilmiyorum ama bilhassa Ankara'da bulunan ve aracı almak isteyen arkadaşlara Efe'yi şikayet ediyorum. Herkese selamlar.

• 24 haziranda teslim edeceğiz demişler.Ama sonrada o tarih de mi değişti..5-6 temmuz yazmışsınız..Hiçbir dedikleri tutmuyor anlaşılan..Bu gidişle benim araç ta temmuza sarkacak..
  • Onuda şöyle açıklıyorlar. 1 temmuz'dan önce trafiğe çıkarsa Ocak bandrolünüde ödemek zorunda kalırmışız. Bunu ödememek için Temmuzun başında trafiğe çıkış yapması gerekiyormuş.
  • evet o konuda haklısınız.Ben de temmuz başı tescil etmelini söylecektim zaten.Bakalım hayırlısı..

2-3 hafta sonra belli olur herşey..şu araba galeriye gelsin de bir an önce ödeyeyim parasını zam stresinden kurtulayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nagmus

Arkadaşlar, sanırım honda civic'ten ilk sipariş verenlerdenim (Mayıs ortasında). Bunu da bir başka topic'te sizlerle paylaşmıştım. Aracı sipariş ederken 1000 YTL kapora verdim. Satış sorumlusu bayan bana sipariş formunu doldurtarak imzalattı. aracın fiyatı 34500 YTL idi (Premium modeli). Satış görevlisi ve oranın Gn. Müdürü olacak arkadaş aracın 17 Haziran'da fabrikadan çıkacağını Haziran sonuna doğru ancak teslim edeceklerini söylediler. O tarihe kadar gelecek bir zam olursa kesinlikle etkilenmeyeceğimi üstüne basa basa söylediler. Aradan 10 gün geçtikten sonra (dövizde ki yükseliş sonrası) satış sorumlusu arkadaş beni aradı ve 'Beyefendi hayırlı uğurlu olsun, aracınız istediğiniz renkte 24 Haziran tarihinde geliyor gibi birtakım yağlamalardan sonra Beni Gn. Müdür olacak arkadaşa bağladı. Gn. Müdür, satış sorumlusunun bana anlattıklarını tekrar ettikten sonra fiyat konusunda küçük bir ayarlamanın yapıldığını, bunuda fabrikanın yaptığını ve maalesef bu zammı fiyatlara eklemek zorunda olduklarını anlattı. Tahmin edeceğiniz gibi telefonda deliye döndüm. 'Ya kardeşim biz sizinle ne konuştuk, siz şimdi ne söylüyorsunuz' anlamına gelecek birazcık daha sert bir ifadeyle Gn. Müdür'e duygularımı ilettim. Onlarda yapacak birşeylerinin olmadığını çok üzgün olduklarını vs. ilettiler. Düşünmek için biraz süre istedim ama sonra vazgeçersem başka araba alamayacağımı anladım (Döviz çok arttı, bütün firmalar zam yaptı). Adamları arayarak şu anki şartları kabul ettiğimi söyledim. Araç 5-6 Temmuz gibi kısmetse elimde olacak. Bu arada gelecek zam olursa bu defa kesinlikle etkilenmeyeceğimi söylediler. Bütün bu olanlar Ankara İstanbul yolunda ki 'Honda EFE'de' olmuştur. Öncelikle burdan EFE'ye kocaman bir. Araba alacak arkadaşlar lütfen çok dikkatli olsunlar. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama adamlara çok sinirlendim. Sırf bu olay yüzünden Daha elime geçmeden canım arabadan bile soğudum. İstanbul'da Efe'nin mağazası varmı bilmiyorum ama bilhassa Ankara'da bulunan ve aracı almak isteyen arkadaşlara Efe'yi şikayet ediyorum. Herkese selamlar.

diğer bayiler aynı durumda zammı yansıtmıyor mu?

• Onu bilmiyorum. Ancak beni deliye döndüren, Gn. Müdürün o kadar söz verdikten sonra hiçbirşey yokmuş gibi benden 700 YTL istemesi oldu. İşin garibi aynı sözleri şimdide vermesi. Ama bu defa aynı şey olursa mahkemede hesaplaşacağız.
  • YA BENDE OCAGA KADAR BEKLİYORUM ARKADASLAR BİLİYORSUNUZ VE SİZİN ARACLARI TESLİM ALIP BURDA YORUMLARI FOTOLARI YAYINLAMANIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM... ZATEN ŞİMDİDEN FİYAT ARTIŞLARI İÇİN STRESE GİRMİŞ VAZİYETTEYİM. BAKALIM NELER OLACAK, HAYIRLISI...

FAVORİM SİYAH RENK AMA NE KADAR YAKIŞACAĞI KONUSUNDA ŞÜPHELİYİM...
  • quote:

Onu bilmiyorum. Ancak beni deliye döndüren, Gn. Müdürün o kadar söz verdikten sonra hiçbirşey yokmuş gibi benden 700 YTL istemesi oldu. İşin garibi aynı sözleri şimdide vermesi. Ama bu defa aynı şey olursa mahkemede hesaplaşacağız.

yazılı sözleşme yapmadın mı?
  • Sipariş formunu doldurdular. İmzaladım. Ayrıca tükenmez kalemle fiyatıda (34500 YTL) yazdılar. Ancak çok ısrar etmemize rağmen bir nüshasını vermediler.
    quote:

Orjinalden alıntı: netfriend

quote:

Onu bilmiyorum. Ancak beni deliye döndüren, Gn. Müdürün o kadar söz verdikten sonra hiçbirşey yokmuş gibi benden 700 YTL istemesi oldu. İşin garibi aynı sözleri şimdide vermesi. Ama bu defa aynı şey olursa mahkemede hesaplaşacağız.

yazılı sözleşme yapmadın mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.