Şimdi Ara

2006 D4D Terra Acil Fiyat Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir araç alıcam ve bu araç hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

2006 Model, Açık Mavi renkte, 23000 km de (orjinal km), Sedan kasa, düz vites, Ankara plakalı ve Ankara arabası, içi dışı pırıl pırıl boya, hata değişen vs yok 25000 dedi henüz pazarlık etmedik yarın edicem inşallah !
    ne dersiniz fiyat konusunda ne kadar vermeliyim bu araca engin fikirlerinizi bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbugraa -- 24 Nisan 2009; 22:36:00 >

• eer arac tamamen orjinalse eder.23,000km de.benim aracim 2006 sedan terra d4d 119,000km de 22500 tl alici çikiyor
  • teşekkürler ya dizel araca hiç binmedim o yüzden tereddütlerim var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbugraa

Arkadaşlar öncelikle meraba
    Bir araç alıcam ve bu araç hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

2006 Model, Açık Mavi renkte, 23000 km de (orjinal km), Sedan kasa, düz vites, Ankara plakalı ve Ankara arabası, içi dışı pırıl pırıl boya, hata değişen vs yok 25000 dedi henüz pazarlık etmedik yarın edicem inşallah !
    ne dersiniz fiyat konusunda ne kadar vermeliyim bu araca engin fikirlerinizi bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürler

pazarlık payı için bi fırsat rengi kullan zor satılan renk favori değil cart curt de pek tercih edilmiyo diğer renklerle bir tutma de bende satarken zorlancam de gerçeğide öyle en çok tercih edilen 1,beyaz 2,gri tonları 3,siyah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.