Şimdi Ara

2006 dizel getz fiyat iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 4 silindir dizel getz boya değişen yok.Bayandan olduğu için ufak tefek cizikler var.110 binde 2 lastik yeni 2 si idare eder 1 sene daha vizesi var.abs 4 cam otomatik klima vs.piyasada rakamlar uçmuş fiyat iyi mi?Karar veremedim.18.500e anlaştık.yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi, bu civarda gidiyor.
  • Fiyat noemal ama siz almadan bi enjektirlere bakitn ole alin hayirli olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.Tavsiyenize uyucam.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Fiyat noemal ama siz almadan bi enjektirlere bakitn ole alin hayirli olsun..

Hep merak ettiğim sorulardan biri bu : '' enjektöre baktırın ! ''

Nasıl bakılıyor enjektörlere ? Elma alırken içine bakmak gibi bir şey değil midir bu ? Bilgi eksikliğim olabilir, ama bu enjektör baktırma işini merak ediyorum doğrusu
  • Yorulmuş gorunuyor hem model yükseltip az km de benzinlisini alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victory1234

Arkadaşlar 2006 4 silindir dizel getz boya değişen yok.Bayandan olduğu için ufak tefek cizikler var.110 binde 2 lastik yeni 2 si idare eder 1 sene daha vizesi var.abs 4 cam otomatik klima vs.piyasada rakamlar uçmuş fiyat iyi mi?Karar veremedim.18.500e anlaştık.yorumlarınızı bekliyorum.

Ben aynısın yılbaşından sonra aldım, Km. 125.000'di.. Değişen yok, sağ ön çamurluk ve kapı boyalı, başka da dediğin ufak tefek çizikler hariç hiçbir kusur yok.. 17.500 e anlaşmıştım..
  • Dizel Getz kullanıcısına yanıt
    Yaza doğru fiyatlar yükseliyor henüz almadım fakat daha uygun bir araç denk gelmedi.

• Gayet iyi. Alın binin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victory1234

Yaza doğru fiyatlar yükseliyor henüz almadım fakat daha uygun bir araç denk gelmedi.

Hayırlısı olsun.. Araç temizse (ki kullanmadan ve bir Usta lifte kaldırıp altına yanına yöresine bakmadan bu anlaşılmaz) al gitsin.. Sınıfının en kıymetli arabalarından biri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aralik ayi sonunda 2008 model servis bakimli modelini 19.000'e aldim, karsilastirman icin yorumsuz soyluyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.