Şimdi Ara

2006 FORD FOCUS TDCİ NEDEN UCUZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim siz ford focus kullanıcılarına bir sorum olacak 2001 carisma mı satarak model yükseltmek için bir süredir araba bakıyorum ve aklımdaki en baskın model ise 2006 ve üzeri focus tdci hb piyasası ortalama 20-24.000 ytl arası
    şimdi gelelim soruma bu araçların piyasaya çıktığındaki fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 40-45.000 ytl idi üzerinden 3 yaş geçmesine karşı focus gibi bir araç hemen hemen yarı yarıya değer yitirdi bugüne kadar yaptığım araştırmalarda araçta herhangi bir sorun tespit edemedim fakat birde en iyi bilenlere yani siz kullanıcılarına sormak istedim bu araçların bu kadar değer kaybetmesinin nedeni nedir tdci araçlarda motor yada yürüyen aksamında herhangi bir soruna rastladınızmı bazıları hadi ya bu fiyatta ucuz mu diyebilirler evet bence bu model ve dizel araç için bence fiyatı çok uygun bence piyasası daha yüksek olmalıydı gelecek ciddi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
    saygılarımla
    phokaia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phokaia -- 16 Nisan 2009; 18:33:38 >

• yeni kasası çıktı garantileri doldu rent a car çıkması araç çok ayrıca araç trend ise verdiğiniz fiyatlar normal durumda da normal sıfırı 35 bin zaten ayrıca ford ikinci elde rakiplerine göre ucuz gidiyo çünkü millet japon ne yapsa aşırı değr veriyo
  • Fiyatların düşük olmasındaki önemli bir etkeninde 2006 TDCİ Focusların kilometrelerinin yüsek olması olduğunu düşünüyorum. Dizel araçta kilometre arttıkça riskte artıyor dolayısyla fiyatlarda düşüyor.
  • ötv indirimi yüzünden ikinci el değerleri düştü. Satmak konusunda ısrarcı olanlar fiyat düşürecektir diye düşünüyorum. Tabi ciddi bir makyaj gerirmiş olması da bir etken. Ayrıca ekonomik kriz var ve ikinci el otomobil sektörünü de vurdu bu kriz elbette.

40 milyarlık bir araç 2-3 senede 25'e düşebilir bence gayet normal.
  • 1.kasasının değişmesi
    2.şirketler yüzünden piyasada bolca bulunması
    3.personel indirimi yüzünden çoğunun ucuza alıması

vs vs vs
  • ilgi gösterip cevap yazan arkadaşlarıma tavsiye ve düşünceleri için teşekkür ederim
    saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.