Arkadaşlar merhaba, 10.000 km de Getz sahibiyim sıfırdan beri bende çok dikkatli kullanmak özellikle tercihimdir kasislere falan düşmem ama arka sağdan bi gacırtı geliyor son günlerde ani fren yada bozuk zeminde . Ayrıca ön konsolun camla birleştiği o havalandırma ızgaralarının oradan pıt pıt bi ses gelior hareket halinde her şekilde anlam veremedim o ızgara sabit oldugundan sesin sebebini bulmak için göğüs komple mi sökülecek anlayamadım ya korktum götürmeye servise siz ne dersiniz
bu kadar olur,tıkırtıları ve camla konsolun birleştiği noktadan gıcırtı gelmesi sorununu ben de 3500km'deki 2007 ford connect'imde yaşıyorum...yarın otokoça götüreceğim bunun için...aynı şekilde ben de arabayı çok hassas ve itinalı kullanmama rağmen sesler geliyor arabadan...
demek ki biraz da hor kullanmak lazım, yeni aldığınız arabalara bu kadar hanım evladı muamelesi çekerseniz böyle olur.
getz sagibi arkadaşa ilk tavsiyem bagajın sağ kısmına bakması genelde stepneden yada araya düşen bir cisimden kaynaklanabilir. Tam sesi duymadığımdan birşey diyemem ama ebnce kesinlikle servise götür. Arıza daha büyümedne halletmek en iyisi, sonuçta araba durduğu yerde iyileşmeyecek.
bu memleketin yollarına arabamı dayanır:))))) zavallı arabalar içim sızladı...
valla ufak tefek sesler yok değil bendede. torpido kısmında bir ses geliyor bulamadım gitti bende acıyom müziği gidiyorum hiç kulağı vermiyom sesin geldiği yana
quote:
Orjinalden alıntı: vatos73
bu memleketin yollarına arabamı dayanır:))))) zavallı arabalar içim sızladı...
çok doğru tespit
Ayni sesler benim araçtanda geliodu arka emniyet kemeri baglanti noktalarından dediler. Vidalarmı ne gevsiyomuş bi kontrol ettirin derim ben.