Şimdi Ara

2006 Honda LPG çok Yakmıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model otomatik Honda vtec ES aracıma Atiker LPG kiti taktırdım.
    LPG nin litresi şu an 2,250 TL ve aracım km de 260 kr yakıyor
    .

• Şehir içi ise biraz fazla. Uzun yolda ise çok çok fazla.
  • 2005 düz es ile 30 kr. yakıyorum artık sen hesapla...
  • ya bana da çok geliyor ama kimi arkadaşlar normal diyor. 2001 opel astrası olan biri 6 ay önce sattı benim araç 300 yakıyordu dedi. ben 200-220 olması diye düşünüyorum.
  • Otomatik 2004 Civic km şehir içi 40-45 krş şehir dışı 25-30 krş. Ucuz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

Otomatik 2004 Civic km şehir içi 40-45 krş şehir dışı 25-30 krş. Ucuz yani.

Benzinde mi bunu yakıyor?
  • Havalar soğuk arkadaşım. Ve bunun yanında şehir içi ağırlıklı kullanıyorsan maalesef normal yakıtın.
    Ben depoyu şehiriçi ağırlıklı kullanıp bitirirsem 230-240 kuruş yakıyor km.de. Gayetde sakin kullanırım.
    Uzun yolda aracının normal yakıtı 200 kuruşdur güncel fiyatlarla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Otomatik 2004 Civic km şehir içi 40-45 krş şehir dışı 25-30 krş. Ucuz yani.

Benzinde mi bunu yakıyor?

Evet benzin. Yarıyı düşünsek normal yani.
  • quote:

Yakıt tüketimi bence biraz fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Yakıt tüketimi bence biraz fazla.

Evet fazla tüketiyor İstanbul trafiği sağolsun dur kalk dur kalk... Ama arkadaşın normal yakıyor.
  • 2002 otm. ES civic lpg ile şehir içi 100 km de 10-11 lt arası yakıyor, 2,27 TL'lik aygaz ile 23-24 kuruşa geliyor. Eskiden benzinde şehir içi (Antalya için) 100 kmde 8 lt yakardım ama hem lastik çapını büyüttüğüm için hem de şanzınmandaki kavramaların kaçırmasından dolayı yakıt arttı. Her şeyi normal olan otm. civic ES nin 100 kmde şehir içi sakin, normal kullanımda 9 lt civarı yakması beklenir (İstanbul için 10 lt). Senin yakıtın biraz yüksek gibi ama bu, kullanımdan tut da kullandığın yere, şanzımandan tut lpg kitine kadar birçok durumdan kaylaklanıyor olabilir.
  • 2004 otomatik honda civic es aracım var lpg taktıralı 25 gun oldu bu denemlerım sırasında aracımın en son olçumde 234 krs yaktıgını gordum.biraz daha dusecegını beklıyorum.suan 175 km yaptım depoyu fullemedım fulledıgımde sızlerle paylasırım. LPG kıtı BRC MY10 en son versıyon ve performans olarak memnunum :)
    İstanbul şehiriçi trafigi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niko_06 -- 26 Nisan 2011; 8:58:15 >
  • benim araçta benzinli yeni kasa otomatik cıvıc 35-40 krş. arası yakıyor,
    25 krş bile yaksa süper valla.
    depoda 70-75 tl kâr demek bu da
    ayrıca senede ortalama 20.000 km yapılsa yıllık tasarruf 3.000 tl demektir.
    E bu da 1000-1500-2000 tl ye takılan kitlerin parasını bir yılda çoktaan çıkartması demek.
    Ama verimli mi? güvenlik önlemleri tam mı? sorun çıkartma ve tamir masrafları yaratır mı? gibi en temel sorularda ben hala ikna olamadım.
    Kullanan arkadaşlar detaylı yorumlar ve paylaşımlarda bulunursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

benim araçta benzinli yeni kasa otomatik cıvıc 35-40 krş. arası yakıyor,
    25 krş bile yaksa süper valla.
    depoda 70-75 tl kâr demek bu da
    ayrıca senede ortalama 20.000 km yapılsa yıllık tasarruf 3.000 tl demektir.
    E bu da 1000-1500-2000 tl ye takılan kitlerin parasını bir yılda çoktaan çıkartması demek.
    Ama verimli mi? güvenlik önlemleri tam mı? sorun çıkartma ve tamir masrafları yaratır mı? gibi en temel sorularda ben hala ikna olamadım.
    Kullanan arkadaşlar detaylı yorumlar ve paylaşımlarda bulunursa sevinirim.

verimli mi? güvenlik önlemleri tam mı? sorun çıkartma ve tamir masrafları yaratır mı? bu tarz sorular sene 2000 ler de kaldı. ben 2 sene boyunca bora kullandım 15000 km de bir filtresini değiştiriyorsun (50 TL) kullanmaya devam.

hem lpg patlaması diye birşey de söz konusu değil lpg patlamaz , yanar. patlama olayı benzinde olur bunu artık herkes anlamalı.
    eskiden millet benzin kullanmaksızın lpg kullanırdı boruları vs kururdu sonra sıkıntı üstüne sıkıntı çıkardı yeni nesil sıralı sistemlerde de bu sorun ortadan kalktı.

bence no problem!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.