Bildirim
2006 kia rio crdi nasıl bi arabadır(acillllll)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kıa rio iyi bir arabadır ama ikinci elini bilemem.
klima açıkken fazlalaşır ama o kadarda degil.
aracı bir arkadaşım aldı sürdüm eh fena degil,1.4 benzinli otomatik vites 97 h/p yakıt tüketimi 7/8 litre klimalı. -
http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=136
Bu linkteki test verilerini oku beklentilerini karşılıyomu senin için ideal mi karar vermede yardımcı olabilir....
quote:
Orjinalden alıntı: necosarigul
arkadaslar 2006 kia rio crdi almayı dusunuyorum.araba57000km dedir.özeliklerini ve fiyatları nasıldır ayrıca arabanın kliması cokfazla yakıt tuketırmı
-
arkadaslar daha fazla bilgiye sahıp arkadaslardan yardım beklıyorum -
era hyundai'in rio kia olani... -
quote:
Orjinalden alıntı: mert107
era hyundai'in rio kia olani...
Evet bilindiği üzere kia hyundai tarafından yıllar önce satın alındı,rio=era,ben era crdi kullanıcısı olarak aracımdan memnunum bir sıkıntısı yok,yakıt durumu ise kullanıma bağlı değişir,örnek verecek olursak ş.dışı 4,3 yakan araca daha sonra aynı yolda 5,5 yaktırmayı başaran bir insanım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X