Şimdi Ara

2006 lancer titreme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir haftadır hissettiğim 80 ile 110 km sürat aralığında sadece gaz pedalına hızlanmak amaçlı basıldığında hissedilen,sabit gaz veya gazı bırakınca tamamen kaybolan,direksiyona vurmayan ama önde balans bozukmuş hissi veren titreşim ne olabilir?balansa baktırdım cantlara baktırdım lastiklere baktırdım bir sorun görünmüyor.bir usta ön akslardan yapabileceğini söyledi,diğer bir usta ondan yapmaz dedi. ben ise baskı balatadan şüpheleniyorum 10.000 km önce değişmeme rağmen.Ordu'da yaşadığım için bu arabadan buralarda fazla yok ve usatalar bu araba konusunda yeterli bilgiye sahip değiller.mitsubishi yetkili servisine gitmedim fakat orduda ki mitsubishi servisi trabzonun bir şubesi ve tam teşekküllü değil.

Başına gelmiş yada sorunu duyan bilen herkezden yardım bekliyorum..yazılan cevaplar için şimdiden teşekkürler..

araç : 2006 mitsubishi lancer plus M/T

• araç kaç bin km de? frene basınca yapmadığından emin misin? lastiklerde balon vs. de yok diyorsun?

80km/h titreşim için çok düşük bir sürat bence, arabada ciddi bir hasar olmalı yani kaldırıma çarpma gibi. baskı balatanın titrettiğini pek duymadım. iyi bir ustanın tecrübeye çıkarması lazım.
  • araç 100.000 de. 15000 km önce debriyaj seti değişti ve volan yüzeyi yanmış olduğu için taşlandı ondan da şüpheleniyorum.. ama erzurum da 1 hafta kullandıktan sonra oldu.çamurlukların içine kar dolup kaya kadar sert bir hal olıyor orda.girdiğin kasis küçük bile olsa arabadan korkunç sesler duyabiliyorsun.disklerle frenle ilgisi yok sabit hızla giderken bile titremiyor.sabit hızla giderken önüne dik bir yokuş çıktığında sabit hızla tutmak amaçlı gaza bastığında titriyor ama.titreme anında debriyaja titreşim kontrolü amaçlı hafifçe dokunduğumda titreşimi debriyajdan çok gfüzel hissediyorum. gaz pedalından daha az hissediliyor..sorunu çok açık yazdım kendim müzik öğretmeni ve müzisyenim titreşim ve ses konusunda çok hassas değerlendirmeler yapabilirim.bu arada lastik ve jant kontrolü balans kontrolü yapıldı.. değerlendirmeleriniz için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitguc -- 15 Şubat 2011; 16:34:58 >

• merhaba colt2005 insityl easytronic
    benede 80.000 de baskı balata değişmiştim. kalkarken ve özellikle dik yıkuşlarda titreme hala devam ediyor. Servise gittim 3 şey den olur dediler.. 1 .yazılım (yüklediler olmadı) 2. debiraj motoru. (baktılar olmadı). 3. sü baskı balata dan dediler. onun içinde şanzıman sökülmesi lazımdı. zamanım yoktu baktıramadım. 2 gün önce. baskı balatayı sanayide değiştirdim ve acemiliğime geldi, çünkü onlarda çok acemi olduğunu zamanla anlıyoru. sanayide baskı balatayı değiştirdiğim kişilere titremeyi sorduğumda. bana aracın beyninde kömür azalamış diye bir cevap verdiler, ama bu cevap servistekilerde karşılık bulmadı tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.