Merhabalar,benim 2006 modelastra classic 1.6 twinport+Spor pacet gümüş gri 30000 km de bir arabam var.Bir tanıdık ile 2004 model opel vectra 1.6 elegance 90000kmde ki bir araçla takas etmeyi düşünüyorum.Takas düşünmemin sebebi vectranın daha teknolojik ve lüks olması yoksa kesinlikle arabamdan memnunum.Beni tek düşündüren vectra nın fazla yakması çünkü aylık ortalama 400km yol yapıyorum ,araca eger tüp taktırsam ondan istediğim verimi alabilirmiyim bilmiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Birde böyle bir takas uygun olur mu siz olsanız ne yapardınız..?Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..:)
Vectra kesinlikle farkını hissettirir.Özellikle uzun yolda kullanıyorsan doğru seçim Vectra olur.Astradan biraz daha fazla yakar ama ortalama tüketiminin 1 litreden fazla yükseleceğini sanmıyorum.Vectranın bakımları düzenli yapılmışsa ve kazasız bir araç ise kafa kafaya takas düşünülebilir.Üstüne para isterlerse bence değmez.
Dediğim gibi aşağı yukarı iki arabada aynı fiyatta ancak vectrayı test edince astra ya binmek biraz enayilik gibi geldi bana çünkü arabanın heryeri insan işini kolaylaştırıyor.Ancak bulunduğum şehirde nedense astra daha çok tutuluyor nerye baksanız astra sivasta...Bu konuda baska görüşleri olan var mı paylaşırsa sevinirim...
vectra elegance ise düşünmeye gerek yok bence sadece 2.elde değer kaybınız fazla olur o kadar.
Tabi ki Vectra daha güzel bir araç.Sonuçta segment farkı var.LPG 'nin sorun olacağını sanmıyorum iyi bir LPG kiti ve ustalıkla.
Ama siz aracınızı sıfır km.aldıysanız,ben olsam değiştirmezdim.