Şimdi Ara

2006 model 1.6 fsi goal golf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce aracı aldım , 2006 model 1.6 fsi motor golf goal , tek parça lokal boyalı gümüş gri genel hatları ile düzgün bir araç 31000 tl ye maloldu , kışlık yedek lastikleri ile beraber

öncelikle şunu söyleyebilirim araç tok bir araç yolda kalite hissini veriyor sürücüsüne , tek kızdığım tarafı teyp , iç kapı tutma çerçeveleri ve far düğmesi aşınma durumu buda vw gurubunda hastalık muhtemelen , lastik ve rüzgar sesinde oldukça başarılı genelde çok stabil ve sessiz bir araç ...

daha önce lpg,den canım fazlası ile yandığı için 1.6 fsi da karar kıldım ve o yüzden tercih ettim , aracı aldıktan sonra ilk depomu fulledim 17 günün sonunda menzil 70 km gösterdiğinde benzin ikazı yandı 48 litre benzin ile 600 km yol yaptım bu kullanımın içerisinde yarım saat köprü trafiğide var 30 km hiç takılmaksızın otoban kullanımıda çok kısa mesafe 3 veya 4 km kullanımlarda var zaman zaman yüksek hızlarda ve bu kullanım sonucunda ortalamada 8 litre benzin tüketimi oldu beni fazlasıyla mutlu etti aylık , benzin fiyatlarının gerilemesi ile hepten güzel bir rakama tekamül etti ( 34 kuruş )

şimdi size sormak istediğim bir konu şu malum vw gurubu boğaz kelebekleri hassas oluyor ubu aracın boğaz kelebeğini sizce her bakımda temizlemelimiyim yoksa sorun olmadığı sürece ellememek akıllıcamı

• konuyu açalı 15 gün olmuş bir tane soruyu kimse yanıtlmamış :) olsun canınız sağolsun ben bilgilendirmeye devam edeyim aynı zamanda sorularımı tekrarlayayım belki yanıtlayacak biri çıkar

araç ile 2. depoyu bitirdim bu sefer kullanım şartları aynı olmak koşulu ile , 636 km mesafeyi 49 litre benzin ile tamamladım km başına 33 kuruş yakıt tüketimi oldu 6 ileri şanzımana yeni yeni alışıyorum muhtemelen biraz daha ekonomi yapılabilir

soruma gelince : aracın boğaz kelebeği , egr valf gibi parçalarından rutin olarak temizlenmesi gereken veya illada şu periyotta yapılması gereken işlemleri hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini esirgememelerini rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 4 Ocak 2015; 13:40:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.