Şimdi Ara

2006 Model Doğan SLX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
67.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eflatun

tofaş aslında bana göre stratejik bir hata yaptı nasıl derseniz mesela tipoyu kaldırıp stiloyu üretmeyecekti stilo ya tipo 2 diyecekti veya madem albea doğan ların yerine üretildi onlarada aynı şekilde 2. nesil kuş serisi denecekti tabi muhtemelen türkiyede aşılması gereken bi lisans problemi olacaktı ama buda halledilebilirdi bence çok saçma derseniz bana göre öyle değil marka ve model hakkaten insanda psikolojik baskı yaratıyor . eğer dediğim gibi olsaydı şu anda piyasada daha fazla stilo ve daha hareketli 2. eli olurdu ne dersiniz

tofaş stilo yu üretmedi;bir eski kasası brava yı üretti.

albea dünya üzerinde birçok kıtada(asya;avrupa;güney amerika) üretilecek halk arabası olarak tasarlandı.

stilo fiat'ın düşük imajına kurban gitti.

fiat bu imajı yeni grande punto ile toparlamaya çalışıcak.

• arkadaşlar malesef dogru olabilir ben tofaşın yanında oturuyorum ve hala dogan ve şahinler uretiliyor ve tırlarla uzak doguya gönderiyorlar ve bu saydıklarının hepsined standart olarak gidiyor ama türkiyede satışa sunulmuyor yani bu denilen gerçek olabılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdpu -- 19 Kasım 2005, 22:27:35 >
  • 2006 model çıksada satıcağını düşünmüyorum ki

millet olarak çıtayı yükselttik bence
  • su anda cok azda olsa cıkyor daha bursadakı fabrıkada cıkyor doganlar ama turkıye ıcıne verılmıyo baska ulkelere gıdıyo
  • İyide öyle diyorsunuz da en azından Dacia Logandan LAda dan Tata dan iyidir?

Hiç bindiiniz mi bu araçlara?? ARaba demeye bin şahit ister...

Taksiciler neden Şahin kullanıyor da Reno kullanmıyordu biliyor musunuz? İkiside parça ucuz hemde Reno daha sağlam:..

Cevap şu: Şahinler geniş ve konforlu araçlar, süspansiyonu yumuşak... Ben yıllarca kullandım...

tAmam şimdi benim şimdiki aracımla dağlar kadar fark var ama Şahin yolcuyu kasmıyor. Şimdi SYMBOL ler var Accentler var arka diz mesafeleri kötü ...

Bunlardan taksi olmaz...

İngilterede mesela acayip tipsiz ama tavanı yüksek garip bir araç kullanıyorlar klasik. Ama müşteriyi çok rahat ettiriyor...
  • bende duydum böyle bişey.fiat suriyeye verdiği patentini alacakmış.tekrar piyasaya sürecekmiş kuş serisini.öyle dediler yani..
  • Çıksa da bence klima kalorifer gibi olur, airbag açıLmaz yada yırtıLır, abs de tutmaz Acaba cabrio coupe felan çıkarırlar mı? Doğan CSLX
  • Allah yazdıysa bozsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Çıksa da bence klima kalorifer gibi olur, airbag açıLmaz yada yırtıLır, abs de tutmaz Acaba cabrio coupe felan çıkarırlar mı? Doğan CSLX

sen öyle san sen yurdışıdan gelen kilimalı doganlar var gayette ii sogutuyor yani okdar küçümsemeyin bence tofaş yapıyor
  • Bizim tanıdığın klimalı Doğan ı vardı ki gayette iyiydi kliması... 94 veya 95 modeldi...

ZAten klimayı otomobil firması üretmez ki...
  • Way be doganı yeniden tasarlasalar, Ncapdan 5 yıldız alsa, donanımda eksiksiz olsa, yedek parçada eskileri gibi ucuz olsa ozaman varya peynir ekmek gibi kapışılır heralde
  • inşallah çıkar beyler bi türk arabası lisansı italyan olsada
  • kuş serisi iç piyasaya verilmeyecek;tofaş zaten kuş serisi yüzünden reno dan fark yedi.

fiat imaj kurtarmaya çalışıyor tekrar imaj batırmaya değil.
  • Nası ya Şu anda binek piyasanın yüzde bilmem kaçı Doğan şahin yıllar önce üretimi durmasına rağmen ...Yani 1998 den sonra doğru dürüst üretilmedi 1999 dan sonra ama üretimden kalktığında piyasanın çoğunluğu Şahin Doğan dı... Reno dan ne zaman fark yedi Kuş serisi varken Tofaş her zaman Tr nin en çok satılan aracıydı...
  • 2001-2002 reno dan fark yemeye başladı o zaman kuşların son zamanlarıydı.

kuş artık bitti.tofaş reno ya yetişmek için 2007 yi bekliyor.

2007 de d-200 ve 2008 de minicargo devreye girince tofaş reno yu yakalar.
  • yıllarca bize makyajlayıp sattıkları şu muratları, şahinleri, doğanları hala satabildiklerini görüyoruz. ayıptır. yazıktır. güvenlik, teknoloji, kalite adına hiçbir şey taşımayan 30 yıllık teknolojiye sahip kuş serisini hala satmak insana saygısızlıktır.
  • Bunu daha evvel de yazdım o ürünü almak da yazıktır.reno toros u ve r9 u ;ford da taunus u kakalamadı mı?
    bugün volkswagen brezilya ve çinde 1985 model passat makyajlanıp satmaya devam ediyor adı da santana.

sadece tofaş a değil hepsine söz söylemek lazım ve bu ürünleri alanların da hatalı olduğunu kavramak lazım
  • peki şu anda kasası değiştiği halde bizda makyajlanıp satılmaya devam edilen bi model varmı biliyomusun??
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Bunu daha evvel de yazdım o ürünü almak da yazıktır.reno toros u ve r9 u ;ford da taunus u kakalamadı mı?
    bugün volkswagen brezilya ve çinde 1985 model passat makyajlanıp satmaya devam ediyor adı da santana.

sadece tofaş a değil hepsine söz söylemek lazım ve bu ürünleri alanların da hatalı olduğunu kavramak lazım
  • Anladım senin aklına marea geldi ;ama mareanın yeni kasası çıkmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.