Şimdi Ara

2006 Model Doğan SLX (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
67.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tofaş kuş serisnden oldum olası nefret ederim
    Bi taksiciyle muhabbete girdim
    Adamlara artık ne demişlerse bunun için Nuh dedi Peygamber demedi
    Ama Akıllı Bir arkadaş Golf 1,9 Tdi ile calışmaya başlayınca
    Yedikleri Poku anladılar
    Cunku aynı durakta calışan golf gunde 175 milyon bırakıyorsa
    Onlar 120 milyonun daha üstüne cıkamamışlardı
    Ustune ustluk bu taksiciler Rahatsız ve celimsiz bu kuş serisinin onların
    nazik kırılgan bedenlerini nasıl cürüttüğünü fıtık teşhisi ile anladılar
    Şimdi Hayla Taksiden vaz gecmediler (Şahin slx) Ama arabayı şöföre verdiler
    Adam İstanbuldan ayrıldı kastamonuna ileşmeye gitti
    şimdi geri geldi ama hayla laf dinlemiyor
    Bilmiyorum ne olacak
  • anlamamışsın harbiden soruyorum varmı bizim geriden takip ettiğimiz bir model
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Anladım senin aklına marea geldi ;ama mareanın yeni kasası çıkmadı.

• Var ama binek değil ticari de
  • ok
  • 1993-1994 yılı hariç tüm yıllarda reno tofaştan fazla satmıştır. 93-94 te efsane doğan slx in giriş yılı. Hele sonlara doğru bu reno tofaş farkı iyice arttı o zaman mecbur kaldı tofaş kuşa son verdi.
    yoksa doğan 1.6 i.e.slxwyz devam ederdi 2006 doğan multijet klimalı türkiyenin en çok satan aracı olurdu. CİDDEN::::
  • valla benden sana tavsiye araba tamircisi olmak istemiyosan kuşlardan uzak dur isterse 2020 olsun tamam
  • Doğan SLX'e 1.3 MJ ve R12 Toros'a da 1.5 dci motor ve hidrolik direksiyon koysunlar, başka hiçbir değişiklik yapmasınlar satış rekorları kırmazlarsa ben de buradayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdpu

arkadaşlar malesef dogru olabilir ben tofaşın yanında oturuyorum ve hala dogan ve şahinler uretiliyor ve tırlarla uzak doguya gönderiyorlar ve bu saydıklarının hepsined standart olarak gidiyor ama türkiyede satışa sunulmuyor yani bu denilen gerçek olabılır...

fiat ta calısan arkadasımın söledigi su (satış temsilcisi) su an kuş serisi patent i mısırda ve mısırda kullanımda+ üretimde. Bircok kişi gibi bende sordum bu olayın külliyen yalan oldgunu söyledi hatta bu olay yüzünden taksiciler yeni kuş serisini beklemeye bile başlamışlar ama asılsız oldugu resmen ortada artık herkez herseyin farkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caraudiohifi -- 23 Kasım 2005, 15:19:33 >
  • İyi de Türkiye'de yollarda- bir kez de Doğubeyazıt'da sınır kapısında - 0 km yepyeni Doğan Şahin dolu TIR 'lar neyin nesi? Bu araçlar Tofaşın fabrikasında üretiliyor hala arkadaşlar. Buradan Azerbaycan Gürcistan Ermenistan Türkmenistan ve bu gibi az gelişmiş ülkelere ihraç ediliyor. Yani iç pazara sunulursa şaşmamak lazım.
  • oğlum ne yazığı Bu türk halkının arabanın sadece fiyatına ve görünüşüne önem verdiği görülüyor.Ama Tofaş ı Türkler üretiyor Yani türk türk ün halinden anlıyor ..

Ama helal olsun en çok satan markadır Türkiyede herifler satıyo ya millet alıyo ya bile bile işte İşin en entarasan yanı orası.

Adamlar satıyomu o zaman sorun yok. Şahsen ben ilk arabayı tanıdığımda kuş serşsşnde tanıdım.

Kuş serisi Türk halkının vazgeçilmesi bence Fiyat ın tofaşın bunu devam ettirmesi lazım bence daha çok kazanırlar.

Ama yani biraz da teknoloji ve kakite katsınlar o zaman tamam işte''

''Otomobil bir sanattır.'' Bir eşya değil

• quote:

oğlum ne yazığı Bu türk halkının arabanın sadece fiyatına ve görünüşüne önem verdiği görülüyor.Ama Tofaş ı Türkler üretiyor Yani türk türk ün halinden anlıyor ..

Ama helal olsun en çok satan markadır Türkiyede herifler satıyo ya millet alıyo ya bile bile işte İşin en entarasan yanı orası.

Adamlar satıyomu o zaman sorun yok. Şahsen ben ilk arabayı tanıdığımda kuş serşsşnde tanıdım.

Kuş serisi Türk halkının vazgeçilmesi bence Fiyat ın tofaşın bunu devam ettirmesi lazım bence daha çok kazanırlar.

Ama yani biraz da teknoloji ve kakite katsınlar o zaman tamam işte ''

''Otomobil bir sanattır.'' Bir eşya değil

Türk halkı otomobilin görünüşüne bakıyorsa şahin doğan türevlerini almaması gerek. kibrit kutusundan üstün bir yanı olmayan bir otomobilde ne tasarımından söz ediyorsun?

Bu kalitesiz malı en çok satan adama helal demem ben. haram olsun yaptığı bu iş derim. ama hala yenileyip satmalarına taraftar olanları gördükçe müstehak bu millete demekteyim.

• eğer yenilenecekse 80 li yılların köşeli hatları yerine modern kavisli çizgileri olmalı, güvenlikten mutlaka 5 yıldız almalı ki tofaşın yüzümüze bakacak hali olsun, kullanılacak malzeme kalitesi yüksek olmalı, adam gibi az yakan iyi kaçan bi motor olmalı (sporting motoru ile iyi kaçanını yapmışlardı ama az yakmıyodu ) v.s.
    o zaman bu araba doğanla alakası olmayan bir araba olur ve sadece adı doğan olur. yerli megane'a 40000 ytl veriliyorsa ve alan memnunsa, kaç para olursa olsun doğan alınır çünkü artık halk arabası olmaktan çıkacaktır.
    işte o zaman doğan gerçek bi efsane olur...
  • Bi de ona turbo takacan:)Kim tutar seni be
  • çıksada alsakkk
  • valla bence tofaş olsun da nasıl olursa olsun baba araba bence tabi şuan ki param ona yetiyor askerden gelince 206 gtı alacagım ve bu aynasızlara hız nasıl yapılırmış göstereceğim ok
  • helal olsun helal tofaşa maşallah işini iyi bilmiyor ama nedense yok satıyo

kabahatı tüketicide bulmak lazım

tabi Türk halkının ekonomik durumuda ortada.!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_Aziz -- 24 Kasım 2005, 18:30:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdpu

arkadaşlar malesef dogru olabilir ben tofaşın yanında oturuyorum ve hala dogan ve şahinler uretiliyor ve tırlarla uzak doguya gönderiyorlar ve bu saydıklarının hepsined standart olarak gidiyor ama türkiyede satışa sunulmuyor yani bu denilen gerçek olabılır...

Cin, bizi jipleri otomobilleri ve motorsikletleriyle yeterince kazikliyo, Tofas yetkilileri de altta kalmamak icin kus serisini yolluyo olabilirler oh biz de onlari kazikliyoruz demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Claymore

İş Tofaş a kalsaydı 131 bandını 2010 a kadar devam ettirecekti..Lakin İtalyan hissedarlar karizma resetleyici diye zor bela durdurdular sene 2001 de..Ki durdurulduğunda hafif oto pazarındaki oranı %28 idi..Feci bir rakam..

müthiş bir yorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

tofaş kuş serisnden oldum olası nefret ederim
    Bi taksiciyle muhabbete girdim
    Adamlara artık ne demişlerse bunun için Nuh dedi Peygamber demedi
    Ama Akıllı Bir arkadaş Golf 1,9 Tdi ile calışmaya başlayınca
    Yedikleri Poku anladılar
    Cunku aynı durakta calışan golf gunde 175 milyon bırakıyorsa
    Onlar 120 milyonun daha üstüne cıkamamışlardı
    Ustune ustluk bu taksiciler Rahatsız ve celimsiz bu kuş serisinin onların
    nazik kırılgan bedenlerini nasıl cürüttüğünü fıtık teşhisi ile anladılar
    Şimdi Hayla Taksiden vaz gecmediler (Şahin slx) Ama arabayı şöföre verdiler
    Adam İstanbuldan ayrıldı kastamonuna ileşmeye gitti
    şimdi geri geldi ama hayla laf dinlemiyor
    Bilmiyorum ne olacak

şahinin slx modeli varmıydı

• ** arkadaşlar aldıgım son duyumlara göre dogan ın 2.0 turbo 4*4 modeli üretilecekmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.