Şimdi Ara

2006 Model Skodo Super B Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. 43.000 TL'ye 2006 Model 1.9 TDİi manuel vites Super B satılıyor. Km 125.000. Herhangi bir boya veya değişen yok. Triger seti değiştirilmiş. Sizce alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yy.davut

Slm arkadaşlar. 43.000 TL'ye 2006 Model 1.9 TDİi manuel vites Super B satılıyor. Km 125.000. Herhangi bir boya veya değişen yok. Triger seti değiştirilmiş. Sizce alınır mı?

Alınır ama fiyatı biraz daha kırmaya çabalayın 40 41 civarı bide Km orjinalmi onuda tam öğrenin.Triger setinin değişmesi her hangi bir sorun yaratmaz zaten belli bir süreden sonra zorunlu değişmesi lazım olan parça.

Kmdede 30 Kr altına inmez haberiniz olsun

Alacağınız Elegance donanımmı?
  • aracı görmeden diyorum. km ile oynanmış.
  • Km'nin orijinal olduğunu söylüyor.Zaten ustaya da göstereceğim. Araç Elegance modeli. Konfor yönünden nasıl.Bu fiyata bu arabayı mı alsam yoksa az daha bekleyip (ÖTV indiri mi gelirse daha iyi olur) başka modellerin sıfırını mı alsam.
  • quote:

Km'nin orijinal olduğunu söylüyor.Zaten ustaya da göstereceğim. Araç Elegance modeli. Konfor yönünden nasıl.Bu fiyata bu arabayı mı alsam yoksa az daha bekleyip (ÖTV indiri mi gelirse daha iyi olur) başka modellerin sıfırını mı alsam.

Gemi gibi araba rahattır Passatın uzatılmış halidir.Ustayada gösterseniz Km zor anlaşılır.
  • Michael Wittmann M kullanıcısına yanıt
    Peki bunu nasıl anlarız?
  • quote:

Peki bunu nasıl anlarız?

zor anlaşılır.

dizel 2-3 yaş üzeri araç risktir.

ancak araca kafayı taktıysanız çok da kasmayın gidin baktırın iyice.

aracın ilanı var mı? varsa buraya koyunuz bi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michael Wittmann M kullanıcısına yanıt
    ilanı yok :(
  • Aslında bu kasa suber b yeni kasasindan daha güzel. Yalniz o kasalar 1.9 TDI çok yakar vergisi yuksek olur. Bence fiyatta yuksek. O paraya 1.6 avensis mondeo falan bakardim lpgli. Hatta 2010 model seat exeo alirdim herhalde. 2006 model arabaya 42 bin vermezdim. Kmside %90 oynanmistir d sinifi arabalar çokkm yapar en az 200bindir o aRana. En sonki tuvturk raporlarini isteyin.

Birde elegancedemi comfortmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

aracı görmeden diyorum. km ile oynanmış.

Ön yargılı olmamak gerekir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

aracı görmeden diyorum. km ile oynanmış.

Ön yargılı olmamak gerekir hocam

dediğinizden (ön yargı) önce riske girmemek gerekir. piyasadan bi habersiniz sanırım.

herhangi bir oto sanayiye gidin. artık kmci mahmut gibi tabelalar. var.

kimse bir şey demiyor.

işsiz kalan bu işi yapıyor.

uyarımı dikkate almak zorunda degilsiniz tabi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 30 Eylül 2014; 8:13:51 >
  • skoda çarpık bacaklı imajından sıyrılıp bende bu dünyada söz sahibiyim dediği araç superb dir
    aynı paraya aynı modelde aynı donanım da passat alamazsınız ama superb alırsınız
    satarken de passatı 15 ghünde satar superb yi 3 ayda satarsınız tek farkı bence 2. eldeki talebin az oluşu yoksa
    alıp sorunsuz bi şekilde binilecek araba hayırlısı olur inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.