Bildirim
2006 passat 1,6 trendline ne kadara alınabilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence alınmaz 1.6 passat triendline bide bos araba 30-35 den fazla verılmez dıye dusunuyorm -
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
bence alınmaz 1.6 passat triendline bide bos araba 30-35 den fazla verılmez dıye dusunuyorm
boş derken? hiç passat'ın donanım listesine baktınız mı? -
http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/passat/hangi
burda en son kasa passatın trendline paketının ozellıklerıne bakarsanız ne dedıgımı anlarsınız o paraya cok daha dolu araclar alınabılır demek ıstedım.trendline paketı normal standart pakettır he dersenız asırı donanım onemlı dııl passat ıstıorm sadece bısı dıemem -
tabi bu kişiye göre değişir, beklentilerle ilgili
verdiğiniz linke baktım, en düşük donanım seviyesi trendline ve en yükseği highline karşılaştırdım
ki bunu daha önce de yapmıştım
güvenlik donanımlarında en alt ve en üst donanım seviyesinde lastik basınç sensörü hariç herşey aynı
yani 10 hava yastığı, abs ve hatta esp bile var trendline'da, standart donanım
tabi sizin boş araçtan kastınız far sensörü park sensörü hava kalite sensörü ise bir sözüm yok tabi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X