Şimdi Ara

2006 passat mı, 2011 chevrolet cruze mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm.alykm arkadaşlar, karasız kaldım, daha doğrusu bakındıkça fikrim değişiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Genel olarak istanbul içi kullanacağım için otomatik vites en fazla 30-32000 tl civarı 4-5 kişilik sedan bir araç bakıyorum. 4-5 yıl ekstra masraf çıkartmasın ve boya takıntım yok yeter ki önemli değişen olmasın. çok küçük olmasın içi ferah olsun istiyorum ve genelde hoşuma giden şu iki model var : passat 2006-2007 veya en az 2011 cruze lar çok hoş bence dizel şart değil ve daha pahalı zaten yıllık 5-6000 km anca kullanırım... satarken çok zarar etmesin yeter.siz olsanız hangisini seçersiniz ve neden? şimdiden ilgi gösterenlere teşekkür ederim...
    Mesela : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-bilal-auto-dan-chevrolet-cruze-ls-plus-123431106/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-2-parca-boyali-lpg-li-122052149/detay

• bence cruze lpg ve model avantajı var.
  • Cruse'lar LPG de problem çıkarıyor diye yorumlar okudum. İsterseniz bir araştırın.
  • linkteki Cruze'da body kit yok. Cruze dusunulecekse Design Edition modellerine bakilmalidir. On tampon, yan marspiyel, arka tampon, spoiler we 17" jantlarla birlikte daha yapili ilgi cekici durmaktadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze kullanan bir yakınım aldığı ilk ay aracını motor sorunları sebebiyle satmak zorunda kaldı. Passatı tavsiye ederim.
  • PASSAAT.... Pisman olmak istemiyorsan....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğiniz özelliklere uygun ve motor arızası çıkarmayacak araç istiyorsanız bir de Honda Cıvıc bakın derim.Fiyat aralığı hemen hemen aynı.
  • Bu sıralar aynı aralıkta bende araştırma yapıyorum ve Passat a çıkıyor bütün yollarım nedense :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.